Şimdi Ara

Youtube'dan Ne Kazanırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şöyle kitap, film, oyun tavsiyeleri ve bilgilendirici videolar çeksem(seslendirmeden, yazıyla) aylık 300 lira kazanabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla zamki 3-5 kazanırsın yea , ben diyem 500 sende 100 tl akar yhani raad ol az.
  • 300 kazanman icin en az 50.000 abonen olmasi lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun ve bilgilendirici şeyler oluy ( şu nasıl yapılır tarzında ) ama youtube kitlesi belli kitapla işleri olmaz bide yazılı dönem eskide kaldı ses olmayan videolar izlenmiyo pek
  • 10 lira bile kazanamazsın.

hazırlanan videonun sadece yazıdan oluşması saçmalık bence video sonuçta. yazı yazacaksan inceleme sitesi yap kendine.

atıyorum ekran kartı çıkmış. 2 dakika tanıtım yapıyor, 2 dakika önceki seriden farklarını anlatıyor,5 dakika oyun testlerini koyuyor,1 dakikada sonuca bağlıyım 1-2 tablo gösteriyor 10 dakikada bitiriyor.

ama bir inceleme sitesine gir 10 sayfa 15 sayfa doğal olarak eğer çok çok çok aşırı ilgisi yoksa kimse okumuyor onları tek tek. ki bizim ülkede okuma olayı zaten sıkıntılı biliyosun.

kimse youtube'ta video açıyımda inceleme okuyayım demez.
  • senden birşey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Loner

senden birşey olmaz

Senin olmadı diye herkesin olmayacak diye bir şey yok evlat.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jouska

Usta sen youtube insanı değilsin boşver o işleri cafe-kitapçı vs. çalış hayatına daha çok yararı olur insan yüzü görürsün

Ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Arab İstan

quote:

senden birşey olmaz

Adamın sorduğu soruya bakar mısın ??? Şunu yaparsam ne kadar kazanırım acaba diyor. Bu işin garantisi yok. İnsanların seni izlemesi ve para kazanmak kolay değil. Bu işe başlayan %95'lik kısım yarıda bırakıyor. Çünkü beceremiyor. Düşündüğün kadar basit işler değil bunlar.
    Beni soracak olursan geçen yıl düzenli olarak aylık 150 tl civarı kazanıyordum. Şuan ise bıraktım özel bir sebepten dolayı ama devam edicem.

• Bimden su alıp satarsan kazanırsın
  • Para
  • quote:

quote:

quote:

senden birşey olmaz

Adamın sorduğu soruya bakar mısın ??? Şunu yaparsam ne kadar kazanırım acaba diyor. Bu işin garantisi yok. İnsanların seni izlemesi ve para kazanmak kolay değil. Bu işe başlayan %95'lik kısım yarıda bırakıyor. Çünkü beceremiyor. Düşündüğün kadar basit işler değil bunlar.
    Beni soracak olursan geçen yıl düzenli olarak aylık 150 tl civarı kazanıyordum. Şuan ise bıraktım özel bir sebepten dolayı ama devam edicem.

Düzgünce açıkla o zaman senden bir şey olmaz diyeceğine üsluba bak.

İnşallah daha fazlasını da kazanırsın ne diyelim.

• Bu işlerle yakından ilgilenen biri olarak cevap vereyim; Youtube'a para kazanmak için giren herkes tökezler 5 kuruş kazanamadan kanalını kapatır ortadan kaybolur. Para kazanma amaçlı girmeden düzgünce bir kanal hazırlayarak sektöre girersen 1 yıl sonra kazanmaya başlarsın. Bu işler göründüğü kadar kolay değil. Büyük Youtuber arkadaşlarınız yoksa kendinizi ön plana çıkartmanız aşırı zor. 1.150 aboneli kanala sahibim ve aylık getirisi 60 TL civarı. Kanal ise 11 aylık. Yani gelişmek bayağı zor ve emek istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

Bu işlerle yakından ilgilenen biri olarak cevap vereyim; Youtube'a para kazanmak için giren herkes tökezler 5 kuruş kazanamadan kanalını kapatır ortadan kaybolur. Para kazanma amaçlı girmeden düzgünce bir kanal hazırlayarak sektöre girersen 1 yıl sonra kazanmaya başlarsın. Bu işler göründüğü kadar kolay değil. Büyük Youtuber arkadaşlarınız yoksa kendinizi ön plana çıkartmanız aşırı zor. 1.150 aboneli kanala sahibim ve aylık getirisi 60 TL civarı. Kanal ise 11 aylık. Yani gelişmek bayağı zor ve emek istiyor.

benim 500 bin aboneli arkadaşım var ama hiçbir zaman gel reklamımı yap demedim.Kendisi ayda 4-5 bin tl'den fazla kazanıyor.Gel kanal aç sende kazanda demiyor.
  • Telif haklarına yakalanmadan dizi kesitleri vs. yayınlarsan aylık 10.000 üzeri kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

Bu işlerle yakından ilgilenen biri olarak cevap vereyim; Youtube'a para kazanmak için giren herkes tökezler 5 kuruş kazanamadan kanalını kapatır ortadan kaybolur. Para kazanma amaçlı girmeden düzgünce bir kanal hazırlayarak sektöre girersen 1 yıl sonra kazanmaya başlarsın. Bu işler göründüğü kadar kolay değil. Büyük Youtuber arkadaşlarınız yoksa kendinizi ön plana çıkartmanız aşırı zor. 1.150 aboneli kanala sahibim ve aylık getirisi 60 TL civarı. Kanal ise 11 aylık. Yani gelişmek bayağı zor ve emek istiyor.

benim 500 bin aboneli arkadaşım var ama hiçbir zaman gel reklamımı yap demedim.Kendisi ayda 4-5 bin tl'den fazla kazanıyor.Gel kanal aç sende kazanda demiyor.

demez hocam adam haklı bana göre. 500 bin aboneye ulaşmak yıllarını almıştır. Senin reklamını yaparsa 1 gün içinde 50 bin 60 bin abone kazanacaksın. Emek olmadan yemek olmuyor maalesef

• quote:

quote:

quote:

quote:

senden birşey olmaz

Düzgünce açıkla o zaman senden bir şey olmaz diyeceğine üsluba bak.

İnşallah daha fazlasını da kazanırsın ne diyelim.

Düzgün soru sorulursa düzgün cevap veriyorum zaten. Mantıksız bir soruya mantıksız bir cevap verdim sadece.

• Youtube'da bir kere tutarsan güzel para kazanırsın ama şu an zibilyon tane kanal varken tutmak biraz zor.Çok özgün olman lazım.Ya da clickbait şeklinde para kazanacaksın.Açıkçası kandıracaksın milleti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

quote:

demez hocam adam haklı bana göre. 500 bin aboneye ulaşmak yıllarını almıştır. Senin reklamını yaparsa 1 gün içinde 50 bin 60 bin abone kazanacaksın. Emek olmadan yemek olmuyor maalesef

o da başka yüksek aboneli arkadaşı sayesinde kazandı.
    kimse o kadar emek hacarmıyor yani.İçerikleri de çöp..

• nerdwriter1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.