Şunu izleyen ve bundan zevk alan net söylüyorum ruh hastasıdır. Youtube şikayet edilmeli hatta bizim kurumlara da şikayet edilmeli Türkiye'de gösterimi kısıtlanır en azından. |
Youtube'dan Para Kazanma Yolunun Sonuçları (3. sayfa)
-
-
Ben bir tanesini şikayet ettim. Aldığım cevap bu.
-
Asyalılar amigdalası gelişmemiş empati ve vicdandan yoksun insanlar.
Dünyada en fazla sosyopatın çıktığı yer Asya ülkeleri.
Nüfus fazlalığı olarak düşünmeyin adamların kültürü zaten insanları sosyopatiye teşvik ediyor.
Kültürlerine birşey diyemem ama tuhaf insanlar.İnsani yönleri çok zayıf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Amin! Her yönleriyle zararlı bir mikrop gibiler. Bu görüntüleri gördüğümde ben de isyan ettim ve bir şey yapamamanın öfkesini yaşadım. Bunlar ne yazık ki görünen taraflar. Ellerine geçen canlılara kim bilir görmediğimiz daha ne zulümler yapıyorlar.
-
Açıkçası bunu ben de dün düşündüm. Tam olarak aklımdan geçen buydu. Eğer onlar gereğini yapmıyorlarsa bari biz yapıp bir duruş sergileyelim.
Böyle bir şey düşünüyorum, bazı görseller ve yazı hazırlayarak.
Ancak görmediğimiz taraflarda bunlar ellerine geçen canlılara kim bilir daha ne zulümler yapıyorlar. Bunu düşünmek insanın öfkesini kabartıyor!
Hiç yoktan bunlar engellenirse bir nebze önüne geçmiş olunur. Çünkü böyle şeylerde ilgi görmek ve kazanç sağlamak bu eylemleri daha fazla yapmalarına neden oluyor. Ki buna olanak veren de Youtube'un kendisidir.
-
Bu gerçekten inanılır gibi değil! İki yavru hayvanı bir yırtıcının önüne koyup yavrulardan biri yavaşça öldürülürken diğerinin bunu titreyerek korku içinde izlemesinin nesini sakıncalı bulmamışlar, merak ediyorum! :(
Lanet olsun böyle insanlığa!!!
-
Gerçekten öyle. Zaten en eski tarihlere ve özellikle savaş tarihine de baktığımızda başından beri en acımasız uygulamaları yaptıklarını ve ölümün bile çeşitli yöntemlerle tatmin olma aracı olarak kullanıldığını görüyoruz.
İkinci dünya savaşı sırasında yaptıkları işkence ayrıntıları zaman zaman ortaya çıkmaya başladıkça insanlar Nazilerin bile bunların yanında bir hiç kaldığını görmeye başladılar.
Eğer bugün gerekli güç ve fırsatı ele geçirsinler, yine aynısını yaparlar. Aslında değişen bir şey yok. Yalnızca günümüz koşullarından dolayı bazı şeyleri içlerinde saklıyorlar.
-
Bir çok soğukkanlı katil ölü canlı ile besleniyor. Nadiren canlı hayvanla besleme yapılıyor. "Hayvanın doğasına aykırı"cılar var, ama onlara karşı tez de,
"lan gerizekalı, fanusun içinde yırtıcı besliyorsun, ne doğası? Hayvan doğal ortamında değil ki zaten? Zaten bütün ayarlarını bozdun hayvanın. Hayvanı yavşaklaştırdın. Neyin doğası?"
Bence zaten tutsak olan ve doğal yaşam alanından alı konmuş bir hayvanın doğal beslenme döngüsünde beslenmesine de gerek yoktur. En bariz örneği de kurt köpeğidir. Hangi kurt köpeği sahibi köpeğin önüne canlı tavşan koyar? Anlamsız yani. Zaten evcilleşmiş bir hayvan da açlıktan gebermiyorsa tavşana tenezzül etmez.
Ama tabi bir kurbağa köpek gibi zeki hayvan değil. Kurbağa evcilleşmiyor. Dolayısıyla kendisine canlı yemi atarsan yutuyor. Böyle bir hayvan zaten resmen tutsak aslında. Bu bile başlı başına etik tartışma konusu.
Dünya genelinde Canlı hayvan besleme konusunda yasal çalışma lazım belki de. Veya belki de vardır. Böyle bir videoyu İngiltere'de çeksen, YouTube'a koysan ne olur mesela? Mahkemelik olursun ben diyeyim. Bu tarz kısıtlayıcı yasaların yayılması lazım. Yoksa dangalak insan çok abi. İnsanla baş olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kesinlikle haklısın. Kısıtlamalar ve kontrol olmadığı sürece insanlar her zaman her türlü iğrençliği ve vahşeti deneyecektir. Özgürlük, her şeyi sınırsızca yapabilmek olmamalıdır.
Bu kurbağalara ne verse yerler zaten. Yani aslında oradaki maksat onu beslemek değil, beslerken ortaya çıkan görüntülerle tatmin olmak ve ilgi toplayıp bir çıkar sağlamak. Youtube buna zemin hazırlıyor ve geri adım da atmıyor.
Yıllardır söylüyorum, uluslar devlet kademesinde bir araya gelip bir protokol imzalamalı ve uygulamaya geçirmeliler. ''Doğada yaşam alanı olan hiçbir hayvan evde beslenmemeli'' şeklinde.
Binlerce yıl önce evcilleşmiş ve doğadan koparılmış bazı kedi ve köpek türlerine bir şey diyemeyiz. Ancak doğada yüzlerce kilometre uçma alanına sahip bir kuşu düşün ki 50 santimlik bir kafese kapatıp orada yaşamı boyunca tutsak ediyorsun, yalnızca seni eğlendirmesi ve orada süs olarak yer alması için.
İnanıyorum ki ilerleyen on yıllar ya da yüz yıllarda birileri bunları düşünüp bazı adımlar atacaktır.
-
Haklısınız, özellikle bazı insanlar dünyanın süper gücünün ABD olmasından rahatsızlık duyuyor.Bu güç Eğer Çin’e, Japonya’ya geçerse bu dünyanın tabiri caizse anasını bellerler.
En basitinden ABD den atom bombası yiyip insani duygularını kaybeden Japon’lar,bu gücü ele geçirirse bu dünyaya kıyameti getirirler.Çünkü Japon’ların filmlerde anlatıldığı gibi iyi niyetli çalışkan olduklarını düşünmüyorum.Çalışkan oldukları doğrudur ama iyi niyetli olduklarını hiç sanmıyorum.
Kesinlikle! Çalışkan ve bazı yönlerden zeki olduklarını inkar edemeyiz ancak bu onların yaptıkları zulmü ve sadistliği hafifletmez.
Amerika'nın orada kullandığı 2 atom bombası gerekli ve yerindeydi. Bir atom bombası kullanılmasını savunmak belki hoş değil gibi ama o zamanın şartlarına baktığımızda bunu son anda yaptıklarını aksi halde durdurulmalarının zor olduğunu görüyoruz.
Almanlar çok kötü zalimlikler yaptılar ama savaşın başlangıcı ve bazı talepleri bir ölçüde anlaşılabilir ve hak verilebilir. Sonuçta Versay antlaşmasında ne kadar aşağılandıkları ve ellerinden alınanları biliyoruz. Ancak Japonlar yalnızca güçlerini ve topraklarını fazladan genişletip diğer topluluklardan köleler oluşturma hayaliyle deniz aşırı savaşa başladılar.
Girdikleri ülkelerde yaptıkları katliamlar ve insan üzeri deneyleri mide bulandırıcı boyutta.
Hiç düşünmeden kendini canlı bomba olarak kullanarak gözü kara şekilde savaşan bir gücü başka türlü durduramazlardı.
-
bunun benzeri fare videoları var adamlar evlerinin bodrumunda fare çiftliği kurmuş. video başına 50 fare öldürüyo desek birsürü videoları var zaten hızlı çoğalan hayvanlar öldürdüğü 50 fareyi bikaç günde çıkarıyodur bide oyun gibi suda boğmaca elektrikli labirent bıçaklı dönme dolap gibi adamlar her gün yeni fikir buluyolar bunu çocuk izlese oyun gibi gelir kendi bi hayvan bulup deneyebilir ve bu videolar önerilenlerde çıkıyo ben hamster videosu izliyodum sonraki video böyle bişey açılmıştı
youtube sallamıyo çünkü biz kimiz ki aga ünlü biri olsaydı da yutub bu videolar nedir senin de seninle çalışanın da a**q artık dese yarına videolar pertti.
bu arada yediginiz yumurtalar için günde milyonlarca erkek civciv öldürülüyo her ülkede yöntem farklı ama olay aynı sanırım türkiyede kovaya doldurup nefessiz bırakıyolar. yediginiz tavuklara da hormon basıyolar 20 günde kocaman oluyolar kafeste zaten hareket edemiyolar kilonun da etkisiyle bacakları işlevsiz hale geliyo çoğu yürüyemiyo ve kendi bk kokularından gözleri yanıyo. buna o kadar üzüldüyseniz öyle bi yanı da var yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 5 Mayıs 2021; 18:5:42 >
-
Onun da farkındayım ve elbette yumurta & tavuk yetiştiriciliğiyle ilgili de birçok kampanya imzaladım. Evet, bu da arkada kalmaması gereken kötü bir ayrıntı ama hangisine elimiz uzanıyorsa ve hangisine bir ölçüde müdahale yapabiliyorsak durmamalıyız.
Burada yapılan şey tam bir teşvik. Sadistliğe teşvik. İkinci paylaştığım örnek videonun sahibi başlangıçta tur ve şehir videoları paylaşmaya başlamış ve o isimde bir kanal kurmuş. Haftalar önce görmüş ki o tür videolar çok izleniyor ve ilgi görüyor, kanal adını değiştirip o tür hayvanlar satın alarak benzer videolar paylaşmaya başlamış.
Yani normalde öyle şeye yeltenmeyen ancak içinde meyilli olan biri o şekilde bir örnek gördüğünde harekete geçiyor ve aynısını yapmaya başlıyor.
Benim de 5-6 yıldır müzik videoları oluşturduğum bir kanalım var ve yüz binlerce takipçisi olan bazı samimi yabancı arkadaşlarım var. Önümüzdeki günlerde bir protesto videosu hazırlayıp orada paylaşım yapmayı durduracağım ve tanıdığım herkesi buna desteğe çağıracağım. Ne şekilde etkili olur bilmem ama hiçbir şey yapmamaktan iyidir.
-
Sonra da derler ki "Stop Asian Hate"; şimdi bu tip içerikleri Asyalılardan gördükçe acaba nasıl Asyalılara karşı nefreti durduracaksınız?
-
Birçok nefreti kendileri tetikliyorlar. İnsanlar bir şey dediğinde de ''Bu onların yaşam tarzı, bu onların geleneği'' falan diye savunulması yok mu, tamamen saçmalık ve sinir bozucu!
-
Pes hele ki insan kontrolünden gectiyse. Muhtemelen yapay zeka veya görüntü tanıma ile karar veriyor. Bu kampanya olurda hayvan hakkları açısından dünya basınına düşer ise ancak filtre gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynı şeyi düşünüyorum. Bir medya yayınında kısa da olsa gündeme getirilip tepki verilmeli. O zaman bir değişime gidebilirler.
Aksi halde üyelerin bireysel şikayetleri pek bir dikkate alınmıyor gibi.
-
Youtube yetkililerine toplu mail gönderelim bence. Kanalları kapatsınlar.
Allah cezamızı versin. Bokunizda bogulun isallah
Yapılan şikayet sonucunda Youtube incelediğini ve videoda aykırı bir şey olmadığına dair yanıt yazmış birisine. Onlar görünüşe göre yalnızca reklam gelirlerine bakıyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X