Şimdi Ara

Youtube' de saçma video önerileri!ACİL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar benim sorunum başlıkta belirtiğim gibi saçma sapık video önerileri şimdi size bu sorunu örneklendirerek anlatıyım hocam . Mesela Youtube'de Duman grubunun şarkısını dinliyorsunuz youtube uygulamasında şarkıyı açtınız alt tarafta benzer videolar önerilir mesela duman grubunun başka şarkıları yada aynı tarz şeyler vb. Bendede bu şarkı önerilerini gösteriyor ama bu önerilerin arasında saçma sapan bir video önerdi 1.1M izlenmiş ,video yabancı anladığım kadarıyla bir Rus kanalı ve videonun görseli olur ya mesela netd den şarkı dinleyeceksiniz veya vevo dan hani şarkının resmi olur netd de yazar . Bu videonun görselindede sarışın dans eden kadınlar var yani hafif cinsellik tarzında ve yazılar yabancı . Neyse bende dedim geçmişi bir sileyim sildim ,arama geçmişini sildim ve arama geçmişini duraklat ve izleme geçmişini duraklat seçeneklerini aktif ettim sabah yine açtım youtube uygulamasını anasayfada geziniyorum bu sefer 14M izlenmeli aynı tarz görselli yabancı video gözüküyordu anasayfamda .Gerçekten psikolojim bozuldu yardım edin bu video önerileri benden mi kaynaklı normal bir şey midir? bunu bi açıklarsanız çok rahat edeceğim. Ve son olarak youtubeden ne yabancı bir kanalın videosunu izledim nede o tarz cinsel içerikli videolar yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.

• Sizin bir suçunuz yok, müzik dinleyen herkes o videolarla karşılaşıyor. Yabancı müziklerin görsellerine öyle fotoğraflar koyuyorlar ki daha fazla tıklansın. Tıklandıkça da bizim de karşımıza çıkıyor. Yapacak çok şey yok, gördükçe sağ üstünden ilgilenmiyorum derseniz görmezsiniz onu. Ama başka öneriler gelecektir, binlerce öyle video var.
  • hocam valla bunlar müzik mi anlamadım ama film gibi gözüküyorlar, 2014 falan yazıyor ve daha öncedende vardı bunlar yine aynı tarz ama genelde film gibi duruyorlardı bugün tekrar gözükünce yazıyım dedim.Bide sadece müziklerde değil mesela içerde fragmanı izliyorum ondada önerilenler arasında gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickrr

hocam valla bunlar müzik mi anlamadım ama film gibi gözüküyorlar, 2014 falan yazıyor ve daha öncedende vardı bunlar yine aynı tarz ama genelde film gibi duruyorlardı bugün tekrar gözükünce yazıyım dedim.Bide sadece müziklerde değil mesela içerde fragmanı izliyorum ondada önerilenler arasında gözüküyor.

Bu dediğiniz iPhone'daki Youtube uygulamasında oluyor değil mi?

Girdiğiniz internet ağını başkaları kullanıyor mu?

Youtube hesabınızı başka bir yerde bilgisayarda falan açık bırakmış olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.Hocam youtube uygulaması

2.hücresel veriden girerkende gözüküyor bu tarz şeyler yani internet ağıyla bi ilgisi yok gibi siz daha iyi bilirsiniz.

3.Youtube yada google hesabı ile uygulamaya girmedim yani uygulamada hesap açık değil hiç girilmedi .

• Okurken kör oldum ne diyo arkadaş

• quote:

1.Hocam youtube uygulaması

2.hücresel veriden girerkende gözüküyor bu tarz şeyler yani internet ağıyla bi ilgisi yok gibi siz daha iyi bilirsiniz.

3.Youtube yada google hesabı ile uygulamaya girmedim yani uygulamada hesap açık değil hiç girilmedi .

Hücresel ile giriyorsanız evet ağ ile ilgisi yoktur. Bu durumda yapabileceğiniz çok bir şey yok herkeste görünüyor onlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Akkır

quote:

Hücresel ile giriyorsanız evet ağ ile ilgisi yoktur. Bu durumda yapabileceğiniz çok bir şey yok herkeste görünüyor onlar.

teşekkürler hocam cevabınız için benle bir ilgisi yoktur umarım bide sizden bir ricam bir önceki konum olan safaride kötü içerikli reklamlara göz atar mısınız? Konuyla alaksı olabilir diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler hocam cevabınız için benle bir ilgisi yoktur umarım bide sizden bir ricam bir önceki konum olan safaride kötü içerikli reklamlara göz atar mısınız? Konuyla alaksı olabilir diye düşünüyorum.

Baktım şimdi, bilgisayarda böyle virüsler var ama iPhone'da çok nadir oluyor. Youtube uygulamasında da önerilen videoların fotoğraflarını atabilir misiniz bir? Videoya tıklamadan önerilen şeklinde yani.

• Youtube oturum açmadım hiç yazmışsınız. Google hesabiniz ile giriş yapıp bir süre boyunca istediğinz video ve müzikleri dinlerseniz o videolar çıkmaz.

Google size özelleştirilniş veri sunamadığı için rastgale bu videoları gösteriyor.

Bende mesela sadece Teoman şarkıları, Leyla ile Mecnun bölümleri ve Uzak doğu menşeili telefonların ingilizce test videoları çıkıyor.

Zamanla ne izlerseniz o çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Baktım şimdi, bilgisayarda böyle virüsler var ama iPhone'da çok nadir oluyor. Youtube uygulamasında da önerilen videoların fotoğraflarını atabilir misiniz bir? Videoya tıklamadan önerilen şeklinde yani.

Youtube' de saçma video önerileri!ACİL!

• Buyrun hocam bu sadece bir örnek

• nickrr kullanıcısına yanıt
    Anladım kafanıza fazla takmayın gördükçe ilgilenmiyorum seçeneğine basmaya çalışın. Zamanla yok olacaktır, sizinle ilgisi yok hep çıkıyor böyle saçma şeyler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Anladım kafanıza fazla takmayın gördükçe ilgilenmiyorum seçeneğine basmaya çalışın. Zamanla yok olacaktır, sizinle ilgisi yok hep çıkıyor böyle saçma şeyler.

Peki hocam sağolun yardımlarınız için o reklamlada ilgisi yok anladığım kadarıyla bide son olarak 2 hafta önce YouTube uygulamasını silip tekrar yükledin böyle şeyler gelmemeye başladı ama bu ara eskiye döndü .

• Pc de daha çok geliyor bu saçma sapan kanal ya da video önerileri.Ben sırf bu videoları görmemek ve dislike atmak için ikinci bir google üyeliği açtım.Cidden çöplüğe döndürdüler

• Ag bendede oluyor ilgilenmiyorumu seçiyorum elli kere atıyorum hugola yada adal diye bir kanal izliyorum doğru düzgün minecraft videosu çekiyorlar yanda saçma sapan MeRhANe PoRTalI İzLeMeDen KaÇıRmA normal şarkı dinliyorum şarkıyı yapan kişinin magazin haberleri çıkıyor durduk yere saçma sapan çocuk kanalları çıkıyor bıktım artık
  • lan 2017den kalmış forum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.