< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YouTube doymuyor! Artan reklamlardan sonra şimdi de 4K videolar ücretli oluyor (3. sayfa)
-
-
Evet hocam haklısınız şuanda av1 a geçiş var yanlış hatırlamıyorsam verimlilik olarak h265 e denkti ama çok az videoda var ve av1 ile içerik üretmek sıkıntı gibi Hardware encoder sadece 3 5 ekran kartında mevcut. Handbrakede de bulamadım galiba ana sürümde yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Premium alin nelere para veriyoruz 16 tl bi sey degil bence sesimizi cikartmayalim fiyat guzel 🤫
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergilere de ses çıkarma zaten ucuz
Eğer Premium Originals içerikleri içinse normal. Ama diğer içerikler içinse ciddi bir sıkıntı bence.
Premium üyesiyim sorun yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hala Vanced kullanıyorum. Problemsiz çalışıyor. Çalışmaya devam edene kadar kullanırım. Zaten bilgisayarda adblocker tarzı programlar iş görüyor. Şuan güzel ama her şeye abone olmak sıkıntı. Bir dünya platform , üyelik , abonelik çıktı. Neye üye olması gerektiğini şaşırıyor insan. Bu işin sonu yok gibi.
-
YouTube kullanan kaldımı hala
Adguard premium var bende iyi hoş ama youtube reklamlarını engellemiyor malesef
Arkadaş alın aile üyeliği mis gibi keyfine bakın, 10 20 lirayı amma dert ettiniz ya
Her şeyde sınıftan mı olur ?
YouTube üzdü
Uzun zamandır aile hesabıyla premium kullanıyorum. Bu haber beni pek etkilemiyor ama o kadar reklamı gösterip 4k içerikten de para almak istemek abartı olmuş.
Neyse;
YouTube videolarına bölgesel engel koyabiliyor muyuz?
Mesela karşıma hiç Hindistan veya Arap videosu gelmesin diyebiliyor muyum?
win, mac, linux için ublock originhttps://ublockorigin.com/
android telefon için revanced extended
android tv için smarttubenextgithubGitHub - yuliskov/SmartTubeNext: Ad free app for watching tube videos on Android TV boxeshttps://github.com/yuliskov/SmartTubeNext
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Önceden izlesene, failymotion gibi platformlar vardi. Keske simdi youtube ile rekabet edecek güce gelselerdi. Bu sacmaliklara maruz kalmazdik
Suan icin mümkün degil twitch nasil vazgecilmezse youtebe'de öyle
-
Papara ile 8.49 TL ye geliyor Premium bugün o para ile 2 ekmek bile alınamıyor yanında da YT music de var e daha ne olsun? Neredeyse 1.5 yıldır kesintisiz premium kullanıyorum reklamlardan kurtuldum
Bence tamamen ücretli yapsın en azından alternatifler çoğalır.. Yanlış hamlelerin sonuçları olur spotfy derki ben video platform kuruyorum bak neler oluyor ondan sonra..
ne bekliyordunuz . her allahin krosunun abuk subuk video yayinlamasina musaade eden ve bunlar icin depolama ayiran sirketin maliyetleri karsilamak icin daha fazla tedbir almayacagini mi . unlu oldu genisledi ve simdi acisini sizden cikaricak . scti ve artik boyle giderse tekrar dibe vuracak tabii allahin enayisi bunca premium hesaba gozu kapali para verecek enayi yoksa
Son zamanlarda her projesi elde patlayan vizyonsuz Sundar Pichai/Google sinekten yağ çıkartma derdinde bakalım o da nereye kadar sürecek.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X