Arkadaşlar kız arkadaşıma yaptığım bir slaytı youtube ye koymam gerekiyor.. fakat türk ıp lerine kapalı olduğu için upload edemiyorum üyeliğim var fakat giremiyorum.. giriş yapamadığım içinde upload edemiyorum... lütfen bana yardımcı olur musunuz.. gerçekten videoyu koymam lazım... ilgilenen arkdaşlardan Allah razı olsun...
arkadaşlar teşekkür ederim yaptım ama upload a bastığımda yükelemeye başlıyor bir süre sonra mahkeme kararı ile yasaklanmıştır youtube diye pencere geliyo poff yaaa ne yapabilirim ? :(
2 kere upload a başladı 2 sinde de öyle oldu ne yapabilirim yardımcı olabilicek var mı çok lazım yaa inanın :(
up
yokmu bir hayır sever yöneticilerden çok rica ediyorum yardımcı olabilirler mi acaba upload edemiyorum youtubeye videoyu
ağ bağlatılarıma gir
modemin bağlı olduğu yerel ağ bağlantısını sağ tıkla özelliklere gel. ordan tcp/ip bul.
altta dnsleri 4.2.2.2 sonra alttakini 4.2.2.1 olarak değiştir. tamama bas.
normal yoldan youtuba girebilirsin.programsız cartsız curtsuz.ben şuan giriyorum
unutmadan sadece youtube değil ,tüm yasaklı sitelere girebilirsin
Bende şuan giriyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme