Şimdi Ara

Youtube Hesabıma Erişemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar, az önce bilgisayarımdan chrome'u kaldırıp firefox yükleme kararı aldım ve sonrasında youtube'u google hesabımla birleştirdim. Ancak chrome'daki aynı hesaba bağlanmama rağmen sanki hesabım sıfırlanmış gibi duruyor, kanalıma yüklediğim hiç bir video yok, takip ettiğim hiçbir kanal görünmüyor, profil resmim bile yok görünüyor. Ne yapabilirim bu konuda acil yardımlarınızı bekliyorum, gerçekten bu durum çok canımı sıktı. Teşekkürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madsean -- 14 Haziran 2015; 22:04:53 >

• Madsean M kullanıcısına yanıt
    Tekrar Chrome ile girdiğinizdeki sonuç nedir? Ayrıca bir de Explorer üzerinden deneyin. Explorer ve Chrome'da sıkıntı yoksa sorun Mozilla'dadır. O zaman Mozilla ile iletişime geçin. Eğer diğer taryıcılarda da sorun varsa YouTube ile iletişime geçin.

Yaşadığınız olay tuhaf bir olay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCrazyboy

Tekrar Chrome ile girdiğinizdeki sonuç nedir? Ayrıca bir de Explorer üzerinden deneyin. Explorer ve Chrome'da sıkıntı yoksa sorun Mozilla'dadır. O zaman Mozilla ile iletişime geçin. Eğer diğer taryıcılarda da sorun varsa YouTube ile iletişime geçin.

Yaşadığınız olay tuhaf bir olay.

Teşekkür ederim sağolun
  • arkadaslar ben bi kac ay once simarikcocug@msn.com kullanıcı adım ve sifremle youtube giris yaptıgımda youtube yuklemis oldugum videoları gorebiliyordum ama şu an o videoları goremiyorum. video yukleme sayfamı boş olarak gösteriyor.sanki yeni hesap açmışım gibi gosteriyor. youtube kullanıcı adımı youtube arama kısmında arattırdıgım zaman videolarımı gosteriyor ve bana ait olan kullanıcı adıyla gosteriyor. fakat ben o videolarımı kendi kullanıcı adımla giris yaptıgımda goremiyorum onceden gorebiliyodum. yardım ederseniz cok sevinirim iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: simarikcocug

arkadaslar ben bi kac ay once simarikcocug@msn.com kullanıcı adım ve sifremle youtube giris yaptıgımda youtube yuklemis oldugum videoları gorebiliyordum ama şu an o videoları goremiyorum. video yukleme sayfamı boş olarak gösteriyor.sanki yeni hesap açmışım gibi gosteriyor. youtube kullanıcı adımı youtube arama kısmında arattırdıgım zaman videolarımı gosteriyor ve bana ait olan kullanıcı adıyla gosteriyor. fakat ben o videolarımı kendi kullanıcı adımla giris yaptıgımda goremiyorum onceden gorebiliyodum. yardım ederseniz cok sevinirim iyi günler

Bir konu açmışsınız zaten başkalarının konularına da sorununuzu yazmanızın anlamı yok. Çözebilen birisi cevap verir zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

quote:

Orijinalden alıntı: simarikcocug

arkadaslar ben bi kac ay once simarikcocug@msn.com kullanıcı adım ve sifremle youtube giris yaptıgımda youtube yuklemis oldugum videoları gorebiliyordum ama şu an o videoları goremiyorum. video yukleme sayfamı boş olarak gösteriyor.sanki yeni hesap açmışım gibi gosteriyor. youtube kullanıcı adımı youtube arama kısmında arattırdıgım zaman videolarımı gosteriyor ve bana ait olan kullanıcı adıyla gosteriyor. fakat ben o videolarımı kendi kullanıcı adımla giris yaptıgımda goremiyorum onceden gorebiliyodum. yardım ederseniz cok sevinirim iyi günler

Bir konu açmışsınız zaten başkalarının konularına da sorununuzu yazmanızın anlamı yok. Çözebilen birisi cevap verir zaten.

abi mesajı silmeye calısdım silemedim bulamadım silme kısmını kusura bakmayın yeniyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.