Şimdi Ara

Ubisoft Hesabıma Erişemiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Yıllardır var olan mevcut hesabıma mevcut şifre ve mail ile giriş yapamıyorum.Hatalı şifre ve mail hatası alıyorum.Ubisoft supportdan 2 tane ticket yolladım ama ne kadar sürede cevap verirler allah bilir.Hesap çalındı mı diye düşünmüyor değilim.Buna benzer bi sorun yaşayan olduysa aranızda bilgilendirirse sevinirim.Teşekkürler.

• 10-15 gün bile sürebilir. Ubisoft destek yavaş çalışıyor. Uzun sürdü ama hesabımı geri aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DukeMew -- 9 Eylül 2024; 19:6:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler.10-15 güne razıyım da .Çalındı mı yoksa başka bi sorun mu var onu merak ediyorum ben.Bu zamana kadar başıma hiç böyle bişey gelmedi.Şifrelerimde sağlamdır merak ediyorum durumu malum.

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Çalınmasa da geri alabilirsiniz diye düşünüyorum. Benden Steam üzerinden aldığım 2 oyunun seri numarasını istediler. Onları verince sıkıntı çözüldü. Cevap verilince hemen yazarsanız hızlıca hallederler. İlk mesajı atmaları uzun sürüyor bayağı.

Steam'den hiç aldığım ubisoft oyunu yok.Ubisoft hesabım başka bi yerlede bağlıda değildi.Steam,epic,xbox vs gibi.Adamları inandıramazsak Ubisoft hesabıma çökecek gibi bi his var.

• Sonunda hesabı geri aldım.Benden tavsiye 1 ticket olayı çözmüyor :) 2-3 ticket adamlar inandılar hesabın bana ait olduğuna.Allah bir daha ellerine düşürmesin...

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Gözünüz aydın :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ubisoft hesabım çalındı
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.