Bildirim
youtube için dns
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
208.67.222.222
208.67.220.220
Bunları kullanmanızı tavsiye ederim. -
olmadı ya... -
yapamamışsındır ya -
8.8.8.8
8.8.4.4
bunlarıda deneyebilirsin. -
Frécoß'un yazdiklari openDNS tavsiye edebilirim.
manuel dns ayari secip rakamlari girdikten sonra OK leyip cikarsiniz.
Ethernet tarzi bir baglantiniz varsa Start -> Run -> cmd ile ms-dos ekraninda ipconfig /flushdns yapin. Daha sonra yeni browser acin, dns cache temizlenmemiş olabilir. -
Arkadaşlar , youtube için "hosts" dosyasına son eklenmesi gereken ip ler :
209.85.229.99www.youtube.com
209.85.229.99 youtube.com
DNS girmenize gerek yok.
\Windows\System32\drivers\etc içinde HOSTS dosyası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disorderpunk -- 12 Nisan 2010; 19:43:53 > -
Hosts dosyasını düzenlemeye gerek yok.
8.8.8.8
8.8.4.4
Google Public DNS, şu an Türkiyeden girilen en iyi DNS bunlar. DNS performans ölçüm araçları OpenDNS'ten daha iyi olduğunu söylüyor. -
Acaba modemden bir ayar da yapmamız gerekiyor mu? Çünkü hem host dosyasını hem de dns imi değiştirdim hala giremiyorum :( -
quote:
Orijinalden alıntı: faithlesszombie
Acaba modemden bir ayar da yapmamız gerekiyor mu? Çünkü hem host dosyasını hem de dns imi değiştirdim hala giremiyorum :(
Hayır gerekmiyor. -
hala giremiyorum....
ttnet varken giriyordum.... dün quiknete geçtiğimden beri giremiyorum....
-
quote:
Orijinalden alıntı: ryAn_1910
hala giremiyorum....
ttnet varken giriyordum.... dün quiknete geçtiğimden beri giremiyorum....
/>
Host dosyası ile oynadıysanız Host dosyasını varsayılan hale getiriniz veya YouTube Jacker gibi bir program kullandıysanız sisteminizden tamamen kaldırınız. -
opendns -
bu youtube sorunu nedne ortaya çıktı acaba? yani host dosyasına ip ilave etmeden de girilebiliyordu.
şu anladıım kadarıyla opendns ip' lerini kullanmak yeterli olmayabiliyor. çünkü örnek pc var. -
Önceden Google DNSleri ile sorunsuz giriliyorken,1 haftadır giremiyordum.Hosts dosyasını modifledikten sonra sorun ortadan kalktı. -
8.8.8.8 Google güvencesi -
Jacker'ı kaldırınca oldu..
Teşekkürler... -
quote:
Teşekkürler...
Birkaç arkadaşta ve ben de dahil Jacker'dan kaynaklandığını söylemiştik zaten. Neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Frécoß
quote:
Teşekkürler...
Birkaç arkadaşta ve ben de dahil Jacker'dan kaynaklandığını söylemiştik zaten. Neyse sorununuzun çözüldüğüne sevindim.
"Söylemiştik zaten" gibisinden artislik bir cevap niye yazdığını anlamadım. Mesajları tekrar okudum, bir tek sen söylemişsin. Ayrıca ben sen söyleyince kaldırdım zaten. Teşekkür ederim tavsiyen için.. -
JACKER'I NASIL KALDIRABİLİRİZ ?
Benzer içerikler
- wan bağlantısı kesildi ne demek
- superonline altyapı başvurusu
- goodbyedpi superonline
- superonline modem iade nasıl yapılır
- superonline modem değiştirme
- turkcell abone sayısı
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- internet hızlandırıcı
- modem kurulumu
- statik ip öğrenme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X