selamlar dostlar. youtube içerik üreticilerin kullanması gereken programlar nelerdir ?
ben de youtube için içerik üretmeye karar verdim. yorumlarınızı bekliyorum? ses? içerik kalitesi? falan.. gerçekçi eleştirilerinizi yaparsanız memnun olurum .. teşekkürler şimdiden. 1.videom : 2.videom : 3.videom: |
YOUTUBE için içerik üretip para kazanmak ?
-
-
??
-
vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.
thumbnail önemli
10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorum -
youtube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop
vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.
thumbnail önemli
10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorumEleştirin için teşekkür ederim. Dikkat edeceğim. Peki ses nasıl. Yani bu sesle olur mu dersin :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 61günyoutube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım
Teşekkürler hocam. Farkındayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam ben ne boktan seslerde 700k civarı abone gördüm sizin sesiniz fena değil acemilik var üstünüzde de tecrübeyle atılır -
Ses ve görüntü güzel, sadece konuşurken duraklamaya dikkat etmeniz lazım. Bir de ekstra gelir için kolay bir yol var. Youtube'dan bağımsız olarak izleyenlerin bahşiş göndermesi için https://creators.brave.com/ adresine üye olursanız Brave kullanan kişiler bahşiş gönderebilir. Şu konudan Brave ve Brave doğrulanmış yayıncı hakkında bilgi alabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977
Benzer içerikler
- rokettube güvenilir mi
- google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı
- fullprogramlarindir güvenilir mi
- sunucu bu dosyayı indirmeye izniniz olmadığını söylüyor
- adobe premiere pro ücretsiz
- internet hızlandırıcı
- statik ip öğrenme
- google play hizmetleri sürekli olarak duruyor
- bağlantınız gizi değil hatası çözümü
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X