Şimdi Ara

YOUTUBE için içerik üretip para kazanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar dostlar. youtube içerik üreticilerin kullanması gereken programlar nelerdir ?

ben de youtube için içerik üretmeye karar verdim. yorumlarınızı bekliyorum?

ses? içerik kalitesi? falan.. gerçekçi eleştirilerinizi yaparsanız memnun olurum .. teşekkürler şimdiden.

1.videom :

2.videom :

3.videom:

• ??

• vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.

thumbnail önemli

10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorum
  • youtube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

vurgu ve tonlamalara dikkat et izlerken bayılcaktım.

thumbnail önemli

10 dakika olunca fazla para veriyor diye uzatmışsın ama ben 6 dakikadan uzun videolara nadir tıklıyorum

Eleştirin için teşekkür ederim. Dikkat edeceğim. Peki ses nasıl. Yani bu sesle olur mu dersin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

youtube da para kazanmayı aktif ettiyseniz şirketi kurun yoksa aylık 1200 lira ceza yersiniz. mesut çevik konunun videosunu yapmıştı ama silmiş sanırım bulamadım

Teşekkürler hocam. Farkındayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tecnolog21 T kullanıcısına yanıt
    hocam ben ne boktan seslerde 700k civarı abone gördüm sizin sesiniz fena değil acemilik var üstünüzde de tecrübeyle atılır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ses ve görüntü güzel, sadece konuşurken duraklamaya dikkat etmeniz lazım. Bir de ekstra gelir için kolay bir yol var. Youtube'dan bağımsız olarak izleyenlerin bahşiş göndermesi için https://creators.brave.com/ adresine üye olursanız Brave kullanan kişiler bahşiş gönderebilir. Şu konudan Brave ve Brave doğrulanmış yayıncı hakkında bilgi alabilirsiniz: https://forum.donanimhaber.com/brave-browser-ana-konu-kullanicilar-kulubu--115830977

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.