Şimdi Ara

Youtube Kanalı TAKTİKLER!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bir youtuberim ancak videolarım hiç izlenme almıyor sadece ben izliyorum ve birkaç arkadaşım tecrübeli olup da yardım edebilecek var mı ??? Henüz yeni bir kanalım 5 videom var tabiki binler için çok çok erken ama hani şöyle benden başka 4-5 gerçekten ilgili ve istekli abonem olsa ben yürütebilirim zaten yardım edebilecek var mı Taktik vs . ama hileyle işim olmaz bilinsin...

YOUTUBE KANALIM :Satranç :
    https://www.youtube.com/channel/UC_5busxF06AB4KklEF-Gz3g?view_as=subscriber

• bir videonu izledim, güzeldi. satranca ilgisi olan videolarını izler diye düşünüyorum ama satrancın kendisine pek ilgi olmadığı için çok izlenim alacağını sanmıyorum. ben de öylesine oynarım arada, sadece kuralları bilirim başka bir şey bilmem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 16 Ekim 2017; 17:31:17 >
  • İşte keşke daha fazla ilgi uyandırabilseydik ülkemizde...
    Sadece satrancın yanı sıra akılalmaz faydaları var, her neyse cevabın için teşekkürler...
  • youtube türkiyede satranç ile izlenebileceğini unut, istersen dünyanın en iyi satranç oynayanı ol

youtube kitlesi belli bu tür şeyler izlenmiyo malesef başka kategoriye yönel
  • YuriBoyaka kullanıcısına yanıt
    Benim istediğim dehşet bir abone veya izlenme sayısı değil sadece ufak bir kitle örneğin
    100 abonelik vs mesela buna bak:

https://www.youtube.com/channel/UCwsdTtR9Lwl1TpoY2vPgjNw

O ufak kitleyi oluşturmak mesele, bu kanal mesela benim belki de en yüksek hedefim gibi daha yukarısı olamaz ztn satrançta onu biliyorum sadece ufak bir kitlem olsn istediğim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YouTube kanalı
    geçen hafta açıldı
    Youtube kanalı önerisi
    3 ay önce açıldı
    FİZİK YOUTUBE KANAL ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.