Şimdi Ara

YouTube'deki Boş Kanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ya Meraktan !

Herşey Dahil !

gibi kanallardan bahsediyorum. Bu kanalların sahipleri muhtemelen gerizekalı. Ve YouTube'un bunları kapatması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lafını geri al

Derhal

15 yaşındaysa hiç kötü sayılmazlar

Liseli kardeşlerimizi de düşünelim

Ben düşünmedim sen düşünmedi öteki boş verdi

Bu kardeşlerimiz mavi balina kalbinin 300 ton tuttuğunu nerden öğrenecek ha

Lütfen ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 17 Kasım 2019; 5:32:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kapatsinlar? Birileri izliyorsa basarililardir, amac zaten insanlara izletmek.

Seni neden geriyor bu durum?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Neden kapatsinlar? Birileri izliyorsa basarililardir, amac zaten insanlara izletmek.

Seni neden geriyor bu durum?
    Bütün videolar gerçeklikten uzak. Bütün video kapaklarında tıklanmaya yönelik clickbait ' ler var . Haz edemiyorum.

Örnek video ?

Keneyi çıkarmayın diyor ? Napacam bi tarafıma mı sokacağım ?

• Nüktedanlar
    Porçay
    Carry Potter

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Tikliyor olmasan karsina bile cikmayacak olmalarini gectim soyledigin sey clickbait degil. Zehirli kene turlerini cikartmaya calistiginda zehir salar kanina, o yuzden kene oldugundan suphelebildigi gibi hastaneye gidilir.

Bu tarz elestirilere o yuzden gicik oluyorum, surekli sosyal medya sikayetleri goruyorum, benim sosyal medya hesabim yok umrumda da degil. Youtube cok kullaniyorum ama vpn kullanmama ragmen karsima Turkce video bile cikmiyor. Devamli boyle seyler goruyorsan demek ki bir sekilde ilgini cekiyor da algoritma sana bunlari gosteriyor.

Bir seyi sevmiyorsaniz bakmazsiniz biter, sizin sevmediginiz her seyin yok olmasini beklemek egoistlikten baska bir sey degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 17 Kasım 2019; 20:52:10 >
  • Türkiye için toplasak 20 tane düzgün kanal varmıdır bilmiyorum o yüzden birkaç istisna hariç hepsi demek doğru olur herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Kanalın sahibi olduğunuzu direk söyleseydiniz bu kadar yorulmazdık Sizin videolar sürekli ana sayfamda çıkıyor. Şimdiye kadar hiçbirini izlemedim. İlgimi de çekmiyor.

Espri de yaparmış

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hadi keneye bir bahane buldun. Buna ne diyeceksin ?

Oman Yoreppi yoksa böyle bir demir yolu var mı

Yahu anlamadigin nokta su, boyle videolar zaten cikmiyor diyorum bende, sadece verdigin ornek de hatali diye ekstradan belirttim, postun amaci o bile degildi.

Youtubedaki pek cok content zaten sadece belli kitlelere yonelik oluyor, olayi o, senin sevmedigin contentin bazilarini 10 yasinda cocuklar sever, bazilarini 50 yasinda ev hanimlari sever, bazilarini beyaz yakalilar sever vs vs., o yuzden sen bir seyi sevmediysen tiklamazsin, hatta gerekiyorsa kullaniciyi bloklarsin yoluna devam edersin.

İlk mesajinda istedigin sey 30 yasinda bi adamin oyuncakci dukkanina gidip bunlar ne kadar sacma seyler, bir de bundan para kazaniyorlar, hepsi yasaklansin demesi gibi bir sey.

• quote:

Tikliyor olmasan karsina bile cikmayacak olmalarini gectim soyledigin sey clickbait degil. Zehirli kene turlerini cikartmaya calistiginda zehir salar kanina, o yuzden kene oldugundan suphelebildigi gibi hastaneye gidilir.

Bu tarz elestirilere o yuzden gicik oluyorum, surekli sosyal medya sikayetleri goruyorum, benim sosyal medya hesabim yok umrumda da degil. Youtube cok kullaniyorum ama vpn kullanmama ragmen karsima Turkce video bile cikmiyor. Devamli boyle seyler goruyorsan demek ki bir sekilde ilgini cekiyor da algoritma sana bunlari gosteriyor.

Bir seyi sevmiyorsaniz bakmazsiniz biter, sizin sevmediginiz her seyin yok olmasini beklemek egoistlikten baska bir sey degildir.
    kanalin hayirli olsun

• quote:

Yahu anlamadigin nokta su, boyle videolar zaten cikmiyor diyorum bende, sadece verdigin ornek de hatali diye ekstradan belirttim, postun amaci o bile degildi.

Youtubedaki pek cok content zaten sadece belli kitlelere yonelik oluyor, olayi o, senin sevmedigin contentin bazilarini 10 yasinda cocuklar sever, bazilarini 50 yasinda ev hanimlari sever, bazilarini beyaz yakalilar sever vs vs., o yuzden sen bir seyi sevmediysen tiklamazsin, hatta gerekiyorsa kullaniciyi bloklarsin yoluna devam edersin.

İlk mesajinda istedigin sey 30 yasinda bi adamin oyuncakci dukkanina gidip bunlar ne kadar sacma seyler, bir de bundan para kazaniyorlar, hepsi yasaklansin demesi gibi bir sey.
    İşte YouTubede'de kanal engelleme veya bloklama olayı yok maalesef.

• quote:

Yasaklanması istenebilir.Yasaklanırsa sorun vardır
  • Carry zaten gg japon hacklemiş ama boş değiller bence

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

İşte YouTubede'de kanal engelleme veya bloklama olayı yok maalesef.

Alıntıları Göster
    recommend de gösterilen videoları engelliyorsun gayet. dont recommend var. bunları size tavsiye ediyorsa bunlara benzer şeyler izliyorsunuzdur, ağlamayın boşuna. sayılan kanalları hayatımda görmedim yotub anasayfamda. şimdi merak ettim neymiş diye bakarsam 1 2 gun cıkar karsıma sonra yok olur gider

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

recommend de gösterilen videoları engelliyorsun gayet. dont recommend var. bunları size tavsiye ediyorsa bunlara benzer şeyler izliyorsunuzdur, ağlamayın boşuna. sayılan kanalları hayatımda görmedim yotub anasayfamda. şimdi merak ettim neymiş diye bakarsam 1 2 gun cıkar karsıma sonra yok olur gider

Alıntıları Göster
    Yahu böyle videolar izlesem neden şikayetçi olayım bu durumdan onu boşver de hocam bu yutub işinde iyi para var diyorlar sizin izlenmelerde genelde 2-3 milyon oluyor. Ayıptır sorması aylık kaç para akıyor size

saçma sapan türk kanalları izlerseniz bunlar cıkıyor işte. konuda verdiğin cevaplara göre izlediğin kanalları tahmin edebilirim aslında o yüzden bunların cıkması sasırtmadı.
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Örnek vereyim izlediğim takip ettiğim kanallara ;

Yabancı olarak -

Creative Channel

Thomas Kim

Yerli olarak-

Ruhi Çenet

Murat Şen

Barış Özcan..

Gibi gibi

• HAHAHAHAHA ruhi çenet izleyen adam millete laf ediyor. bir düşün bakalım neden sayfanda bu kanallar cıkıyormuş ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.