Bildirim
Youtube videoları kalitesiz görünüyor
Busstier Portatif Ev Tipi Ekonomik Vakum Makinesi: Hediye Vakum Poşeti ile Gıdalarınızı Taze Tutun : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Busstier-Portatif-Ekonomik-Vakum-Makinesi/dp/B0D934YF3D
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ekran kartı sürücüsü silinmiştir belki. -
Ya ekran kartı ile ilgilidir yada videoları renderlediğin programla ilgilidir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Güncel sürücüyü kurdum hocam nvidia'nın 441.87 - WHQL versiyonu. Ekran kartı gtx 1050 ti işletim sistemine dün format attım windows 8.1. -
Ekran kartının en son sürücüsü yüklü ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ne yapabilirim bilmiyorum. -
Bu internet gerçekten çok garip sorununu okurlen güldüm shshshhs. Insan aklından geçmicek hatalar veriyor yapay zeka işte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öyle valla hocam ilk defa böyle bir şey gördüm araştırdım da sorunu yaşayanlar olmuş fakat çözümü için pek bilgi yok sanırım en son windows 10a geçeceğim. -
-
Hocam mevcut sürücü zaten bu kurulu. -
Farkli internet tarayicisi ile denedin mi?quote:
Orijinalden alıntı: LeonGS35
Hocam mevcut sürücü zaten bu kurulu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet denedim firefox ve internet explorer ile durum yine aynı ayrıca oyunlarda oyun içi videolarda düşük kaliteli görünüyor ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durum ile nasıl çözerim bilmiyorum. -
Ekran karti surucusunu ddu yazilim ile sil sonra tekrar yukle ayrica silme islemini windowsu guvenli moda alip oyle yap ddu ile. Yazilimi google a direk ddu yazarsan cikiyor.quote:
Evet denedim firefox ve internet explorer ile durum yine aynı ayrıca oyunlarda oyun içi videolarda düşük kaliteli görünüyor ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durum ile nasıl çözerim bilmiyorum.
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi yaptım Display Driver Uninstaller ile silip tekrar son sürüm 441.87'yi kurdum maalesef yine olmadı ne acayip bir sorunmuş. Sisteme Windows 10 kursam düzelir mi acaba? i5-2500K işlemci ve 6gb ram var Windows 8.1 gibi performanslı çalışır mı acaba?quote:
Orijinalden alıntı: Melih Albayrak
Ekran karti surucusunu ddu yazilim ile sil sonra tekrar yukle ayrica silme islemini windowsu guvenli moda alip oyle yap ddu ile. Yazilimi google a direk ddu yazarsan cikiyor.
Alıntıları Göster
-
Gpu'da oc var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Videoyu 1080p açıp bir fotoğraf koyar mısın hocam buraya? -
Windows 10 zaten windows 8 tabanli bir sistem. Yine ddu ile silin fakat bu sefer son surum degilde 3 surum onceki surucuyu yukle. Oyle dene birde.quote:
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi yaptım Display Driver Uninstaller ile silip tekrar son sürüm 441.87'yi kurdum maalesef yine olmadı ne acayip bir sorunmuş. Sisteme Windows 10 kursam düzelir mi acaba? i5-2500K işlemci ve 6gb ram var Windows 8.1 gibi performanslı çalışır mı acaba?
Alıntıları Göster
Hocam 1080p görüntü böyle masaüstü çözünürlük 1600*900quote:
Orijinalden alıntı: V1CT0RY
Videoyu 1080p açıp bir fotoğraf koyar mısın hocam buraya?
-
Oc yok hocam default ayarları.quote:
Orijinalden alıntı: Rokie T
Gpu'da oc var mı? -
Bu gibi tuhaf durumlarda sana önerebileceğim şey çözümü bulamadıysan. Sistem geri yükleme noktasını kullan. Yine olmazsa format...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8.1 kullanıyordum dün windows 10 format attım yine aynı anlamadım gitti.quote:
Orijinalden alıntı: Batuhangover01
Bu gibi tuhaf durumlarda sana önerebileceğim şey çözümü bulamadıysan. Sistem geri yükleme noktasını kullan. Yine olmazsa format...
Benzer içerikler
- windows nt bu sürücüyü biçimlendiremiyor
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- img dosyası açma
- oyun oynarken pc kapanıyor
- kingston garanti sorgulama
- komut istemi
- video boyutu küçültme
- pc otomatik kapatma
- iso dosyası nedir
- biosa nasıl girilir windows 10
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X