Şimdi Ara

Youtube videoları kalitesiz görünüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çok enteresan bir sorun ilk defa böyle sorunla karşılaşan görüyorum, bilgisayarı evde bağlayacak LCD TV var mı, varsa bağlayıp bir deneyin, sadece YouTube videosunda mı yapıyor yada herhangi bir 1080p video izlerken oluyor mu? Masaüstünde word Excel yada Chrome ile nette gezerken durum ne, zaten yeni işletim sistemi yüklenmesi yapmışsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: parcapincik

Çok enteresan bir sorun ilk defa böyle sorunla karşılaşan görüyorum, bilgisayarı evde bağlayacak LCD TV var mı, varsa bağlayıp bir deneyin, sadece YouTube videosunda mı yapıyor yada herhangi bir 1080p video izlerken oluyor mu? Masaüstünde word Excel yada Chrome ile nette gezerken durum ne, zaten yeni işletim sistemi yüklenmesi yapmışsınız
    Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Gerçekten enteresan bir sorun ben de ilk defa karşılaştım farklı tarayıcılardan denedim youtube videolarında durum böyle. Sorun monitör değil sanırım çünkü film sitelerinden 1080p video açtığımda normal kaliteli görünüyor.
  • Ram, CPU kullanimi ne durumda? Bir de Nvidia control panelden ayarlari sıfirlamayi denemek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam şu şekilde görüntü koyar mısın lütfen.

Youtube videoları kalitesiz görünüyor
  • yıllar sonra gelen edit: Yeni aldığım bilgisayarda ben de bu sorunu yaşıyordum. üstelik bir MSI alıp da bu sorunu yaşamak bayağı canımı sıkıyordu. Bugün hasbelkader çözümünü buldum. Ben de bu yöntem işe yaradı. Umarım bu sorunu yaşayan diğer arkadaşlarla da işe yarar. Çözüm şurada anlatılmış: 

https://www.technopat.net/sosyal/konu/tarayicida-izlenen-videolarda-renkler-karisiyor.611451/#:~:text=Sürücü%20veya%20donanım%20hızlandırma%20sorunu,özellik%20varsa%20kapatmanız%20gerekiyor%20olabilir.

Kısaca anlatmak gerekirse; Opera/Chrome/Mozilla --> Ayarlar --> Donanım Hızlandırma (hardware acceleration) --> Kapat

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.