Şimdi Ara

Youtube kanalım gelişmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim kendime ait bir youtube kanalım var. Fakat bu kanalım gelişmiyor. Her şeyi yaptım. Sosyal medyada paylaştım, SEO'sunu ayarladım ama olmuyor. Ne eksiklerim var, neleri düzeltmem gerek ? Yardımlarınızı bekliyorum. Kanalımın genel içeriği, oyun videoları çekmenin yanı sıra internet ve oyun dünyasından haberleri ve ilgi çekici olayları sunmak. Bu yüzden kanalımın adı Oyun Bilgi. Yani hem oyun hem bilgi ama gelişmiyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ayrıca kanalımın videolarındaki thumbnailleri değişeceğim.
    https://www.youtube.com/channel/UCEepFOuJNTu_drQcraqQdSQ

• Sabretmen lazım bir de anlatım şeklini daha da eğlenceli hale getirmelisinç Oyun kalanllarının çok benzeri var hepsinden farklı olmalısın. hiçbirinin yapmadığını yapmalısın
  • Tumbnaillere kadin fotografi koymak her zaman tutuyor :) Ama o yok sanirim sende :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım öncelkkle kanal fotosunu degistir. Yardimci olurum. Kanal logosunu da ilgi cekici bir sey yap. Bunda da yardimci olurum.

Thumbnail tasarimlarinda daima ilgi cekico yazilar ve gorseller kullamalisin ( Mesela: Hiçbir yerde bulamayacaginiz modlar vb.)

Videoların güzel. VidIQ'yu kullan..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ay da 3bin abone yapabildim
    Abone isi cok zor valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zülkif gonzo -- 8 Eylül 2017; 22:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube kanalı önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.