Şimdi Ara

YouTube Kanalım sahte bilgiler girdim iddiasiyla feshedildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi olayı size ayrıntılı olarak anlatayım. Ben kendi halimde YouTube'a oyun videoları yükleyen birisiyim. 27.09.2019 tarihinde bir YouTube kanalı fake E-mail den benim kanalima telif hakkı iddiasıyla ihtar aldım ve videomda o kanalla alakalı ne bir ismi geçiyor ne bir yazılımı. Bu kanal da diğer kanallar yani benim gibi kanallar büyümesin diye çaktırmadan millete telif atıyormuş ki kendi kanalı ön planda olsun. Ben de rahat durumuyum gittim ana YouTube kanalımla buna telif hakkı davası açtım (açmaz olaydım). Sonra YouTube telif atmam için benden birkaç bilgimi istedi tel no. ev adresi adım soyadım falan vs. Girdikten 1 gün sonra YouTube'dan bana mail geliyor girdiğiniz bilgiler işte şüphelidir kanalınız kapanmadan isterseniz geri cekebelirsiniz diyordu. Ben de dedimki hayır ben kararimdan eminim .... Kanalı işte benim yazılımımı videosunda gösterdi diye mail attım. Adamlar da 1 gün sonra bana sahte bilgi girdiğim iddiasiyla kanalımı feshettiler. Şimdi isr askıya aldık diyorlar ama kanal url yi girince feshedildi diyor. Ben hiçbir şekilde YouTube'un topluluk kurallarını ihlal etmediğinden kesin bir şekilde eminim , haklıyım ben bu kanalı geri nasıl açarım onların yanına koymak istemiyorum LÜTFEN YARDIM EDIN.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.