Şimdi Ara

Youtube kanalımın para kazanmasını açmalımıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Veegiyi google kendi kesiyor diye biliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Filmincom

• içerik güzel devam et. destek ıcın abone oldum hocam. sende olursan sevınırım

Laifatzu Music
  • Vayy 123 bin goruntulenme iyimis para kazanmak ivin kac saatin var?

• tek sıkıntım abone olarak kaldı hocam şükür izlenmeyi geçtim. 1000 aboneyi bekliyorum bu arada galiba abone oldun +1 bildirisi geldi. teşekkür ederim
  • Gt yap ben biraz gt yaptim biraz diyorum ama 200 falan

• gt yi tam olarak nerelerde yapıyorsun? forumda paylaşmaya cekınıyorum acıkcası.
  • Facebook sayfaları falan veya youtubeye yaz nerelerden gt yapılır diye çıkar videoları falan

• hocam gt yapmak istemiyorum açıkcası. bana gerçek abone lazım. 50bin abone olup 300-500 izlenme alacağıma; 5bin abone olup 1000-2000 izlenme almak daha mantıklı benim için. zaten işleri görülünce birçok kısmı çıkıyor abonelıkten.
  • Izlenme suren acik ya ondan dedim yani gt ile aboneyi tamamlarsin falan bir bakmissin para kazanmissin

• quote:

Orijinalden alıntı: YKS2024Hedef15000

Izlenme suren acik ya ondan dedim yani gt ile aboneyi tamamlarsin falan bir bakmissin para kazanmissin
    7 yıldır hobi olsun diye youtube kanalı işletiyorum, bu sürede kazanmak istemesem bile 2000 e yakın para kazanmışım, bu son 7 aydır youtube attığım videolar yüzünden ne reklam çıkıyor nede para kazanabiliyorum, 650 videolarım içinde 200 den fazlasını silmek zorunda kaldım, çünkü silmediğim müddetçe kanalımın kapanmasına ve video yüklememeye kadar cezaları var, artık işi sıkıya verdiler, eskisi gibi değil, şimdi ise kanalıma attığım her video bana ait ve hepsinden para kazanabiliyorum. O yüzden tavsiyem para aktif ettiğin vakit youtube bütün videolarını filtreye çekip tarama yapacak ve 3 telif hatası verdikten sonra para kazanma tekrar iptal olacak, telif sorunun çözmediğin sürece hiçbir zaman para aktif olamayacak yada iptal olacak, yeniden başvurmak zorunda kalacaksın.

Kanalım :
    Şimdi ise oğlumla beraber ufak tefek rastgele videolar atıyorum. Takıldığın bir sorunun olursa yardım ederim

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Softbox turkiye adli kanalda surekli film kesitleri paylasiyor ve para kazanma ozelligi aktif videolarini izlerken arada reklam cikiyor?

• quote:

Softbox turkiye adli kanalda surekli film kesitleri paylasiyor ve para kazanma ozelligi aktif videolarini izlerken arada reklam cikiyor?
    Vallaha bilmiyorum, ben çok zorlandım tekrar parayı aktif etmek için, 2 ay uğraştım tam 2 ay.
  • Hayalci kullanıcısına yanıt
    Suan kac abonen var kanalin linki acilmiyor

• quote:

Suan kac abonen var kanalin linki acilmiyor
    3860 abonem var.
    kanalım bu:

• ben 4 Mayıs'ta açtım 0,003$ gelmiş iki günde. Bir iki aya zengin olurum herhalde
  • içerik sana ait değilse para kazanma açılmıyor
  • quote:

onlara şahıs kanalları değil ajanslara bağlılar.
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Yok şahıs kanalı

• asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    .

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.