Şimdi Ara

Youtube kanalımın para kazanmasını açmalımıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yakında youtube kanalımın para kazanma özelliği aktif hale gelicek benim tek yapmam gereken şey özelliği açmak. Herşey iyi hoş fakat bir sorun var, benim youtube kanalım film kesitleri üzerine ve zaten çoğu videomun geliri telif hakkı sahibine gidiyor. Fakat arada bazı videoların geliri bana gelicek. Sizce para kazanmayı açarsam bir sıkıntı yaşarmıyım. Diyelimki para kazanmayı açtım. 2 yıl sonra film şirketi filmimden para kazandın diye dava açar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam benimde müzik kanalım var. şuanlık para kazanma özelliğini açmadım. aboneyi doldurmaya çalışıyorum. çoğu müziği paylaşırken ya izin alıyorum yada telifsiz müzikler kullanıyorum. geliri hak sahibi alıyor zaten. senin kazancın reklamlardan olabilir ona kimse birşey diyemez. fakat benim diyip başkasının eserini çalarsan o zaman sıkıntı olur. ha bu arada istersen karsılıklı abone olabılırız
  • gerekli aboneyi kastıktan sonra formatı telif yemeyeceğin şekilde değiştir

zaten bu işi para için yapıyorsan geleceğe yönelik planlar yapmalısın sağdan soldan toplama videolarla bu iş bir yerde patlak verir
  • Anlamadim youtubede 5 saniyede cikan reklamlarin geliri banami geliyornyani o durumda film sirketi sadece goruntulenme suresundemi para kazaniyor

• hak sahibi ya görüntüden ya sesten faydalanır. örneğin see u again şarkısını paylaşırsan, müzikten telif yersin. bu kanal durumunu etkilemez fakat video görüntülenme sayına göre gelen gelir doğrudan wiz khalifa ya gider. sen see u again şarkısının klibini alıp arkasına farklı bir telifsiz müzik ekleyip paylaşırsan, görüntüden telif yersin. bu kanal durumunu etkiler ve 1 ihtar alırsın. videon tüm dünyada engellenir.
    kanal durumunu etkilemeyen telifli bir videoda koyacağın reklamların gelirinin nereye gidecek olduğu youtube studio ekranında yazar. bazıları reklamına da el koyar, bazıları sana bırakır.
  • müzik kanalım var demiştim ve ben bunu zevk için yapıyorum. güzel bi ünlü müzik sayfası olmak istiyorum. bundan ben pek gelir sağlayamam. gelir sağlayacak video çekmek içinde yeterli ekipman ve ortamım yok. olduğu zamanlar olana kadar en azından bi tecrübe edinmiş olurum. kendim bazen kendi yaptığım video veya müzikleri de paylaşırım. bunların geliri tamamen bana ait olacaktır. fakat öyle binlerce milyonlarca lira kazanmak hayal. zevk için uğraş olsun diye yapıyorum. etrafta arkadaşlar sorarsa socialblade verilerini gösterip bırakıyorum detaya girmem. bu zamana kadar bir kere 125+60 TL kazandım. dahası gelmedi.
  • profesöre_sor P kullanıcısına yanıt
    bu arkadas haklı. ben 100 aboneye dogru gıderken yenı bı kanal tanımıstım. arkadas olmustuk. ben 120 olmadan bu eleman 1000 oldu. ben 200 olmadan bu eleman 10bin oldu. 50bine yaklastı fakat videoları maksimum 100 izlenme bile alamıyordu. geçen baktım kanalı feshedilmiş. ya bot basıyordu yada haksız kazanç elde etmeye çalıştı, youtube uçurdu. haksız kazanctan kastım; izinsiz video kullanmak veya telifleri dikkate almamak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube Para Kazanma Hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Nette içerik yapıp para kazanmak hk
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cogu marvel kesiti

• aboo, en derin yerden girdin ama sen. sinema filmleri öyle youtube nasıl kolay kolay paylaşılıyor? benim arkadas aklıma geldi. film kesitleri paylaşıyodu, daha ilk videodan kanal uçuruldu. bidaha da öyle işlere girmedi. o işten kazanç elde etmen çok zor fakat denemeye değer. abone sayın yaklaşık olarak kaç? kanalını vermemeye niyetlisin galiba.
  • Aklımdan geçti aslında ezginin kanalı, filmler ve filimler gibi ama sesim uyumsuz kalır diye düşünüyorum bende zevk için yapıyorun reklamlardan pek bi para beklemiyorum sponsor falan olursa belki

• 455 abone 70k goruntuleme

• Soft box türkiye tarzı

• onlar kendileri bazı durumları dile getiriyorlar. yani bi nevi vlog gibi düşün. videoya kendi katkıları var. sen eğer sadece direk alıp koyuyorsan oyle zor. sponsor olabilir bende oyle düşünüyorum.

bu arada 455 abonede reklam veremezsin diye biliyorum ve izlenmen çok düşük. toplam kaç saat izlenmen olduguna bakar mısın?
  • 1700 izlenme saati

• 4k ya hizla gidiyorum bazi videolarim patladi malefiz yazinca ben cikiyorum

• kanal adı nedır bakmak ısterım
  • siz tam olarak ne tür içerik paylasıyorsunuz
  • Vergi meselesiyle uğraşacak mısın,

Eskisi gibi kolay değil öyle,fatura kesme imkanın yoksa şahıs şirketi felan açman lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.