Şimdi Ara

Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapatıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bişiyi anlamadım Atamıza öle yada böle akaret edilen bi yere nie bu kadar fazlaca girmek istiyosunuz
    Sizin o çağdaş medeniyetler ülkelerde uzun süreler yaşadım
    hiç bi çağdaş yönleri yok
    bize çok tersler her açıdan ama en azından onlara karşı böle bişi yapılsaydı eminim ülke olarak o siteye bir daha tıklamazlardı ki bölede olmalı ceza böle kesilmeli mahkeme kararıyla değil
    şimdi nolacak youtube o videoyu silecek belkide özür dileyecek ee youtubedeki Müslümanlık-Türklükle ilgili hakaret içeren videolar nolacak
    Ama düşünceniz saygılıyım arkadaşlar dnslerinizi değiştirin hemen çabuk olun ama youtubeye giremezsek naparız
  • iyide youtube a videoları koyan yönetim diilki insanlar ve video koyulurken incelenmiyo direk koyuyosun şikayet gelirse değerlendirilicektir
  • red ile başlayan siteye bu site sayesinde giriyor. Söyleyen arkadaştan allah razı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

you ile başlayan diger sitenin kapanmasına bende cidden çok üzüLdüm

red ile bşalayan bi siteye de el attılar

şimdi hub la biten bi site ile idare ediyorz
  • Düşüncelerinize saygılıyım merak etmeyin açılacaktır daha öncede olmuştu çok fazla sürmez yapmacık bi özür dilerler video kalkar işte tamam ama demeye çalıştığım kaldırılmayan 200000-500000 izlenmiş ne videolar var
    Bn birde şunu demeye çalıştım nie hemen Türkiyenin içler acısı hali oldu yani siteyi kapatınca geri kafalı mı olduk şimdi nyse farklı düşünen ark. tabi ki olabilir saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Tek Kelime ile Türk telekom un yaptıgı saçmalık
    bundan önce de you diye başlayan siteyi kapatı valla özel hayatım alt üst oldu ne güzel fim indiriyodum

aynen ya ...
  • zaten ttnettende bu beklenirdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Ben bişiyi anlamadım Atamıza öle yada böle akaret edilen bi yere nie bu kadar fazlaca girmek istiyosunuz
    bize çok tersler her açıdan ama en azından onlara karşı böle bişi yapılsaydı eminim ülke olarak o siteye bir daha tıklamazlardı ki bölede olmalı ceza böle kesilmeli mahkeme kararıyla değil
    şimdi nolacak youtube o videoyu silecek belkide özür dileyecek ee youtubedeki Müslümanlık-Türklükle ilgili hakaret içeren videolar nolacak
    Ama düşünceniz saygılıyım arkadaşlar dnslerinizi değiştirin hemen çabuk olun ama youtubeye giremezsek naparız

Atatürke hakaret eden youtube sitesi değilki.Orası dünyada en çok tanınan video paylaşım sitesi olduğu için en iyi ordan yayılmalar olduğu için herkes birşey gerçekleştirmek istediğinde ilk orasını tercih ediyor.O videoları oraya koyan mahlukatlarda suç sitede değil.

• haklısın furkan
    quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Ben bişiyi anlamadım Atamıza öle yada böle akaret edilen bi yere nie bu kadar fazlaca girmek istiyosunuz

Atatürke hakaret eden youtube sitesi değilki.Orası dünyada en çok tanınan video paylaşım sitesi olduğu için en iyi ordan yayılmalar olduğu için herkes birşey gerçekleştirmek istediğinde ilk orasını tercih ediyor.O videoları oraya koyan mahlukatlarda suç sitede değil.

• Ya arkadaşlar anlamıyosunuz galiba youtubeye bişi dediğim yok
    NİE SÜREKLİ TÜRKLÜĞE MÜSLÜMANLIĞA HAKARET VİDEOLARININ BULUNDUĞU BİR YERİ BU KADAR ÇOK SAVUNUYOSUNUZ ANLAMIYORUM
    HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILIYIM DİYORUM 3 OLDU
  • quote:

Ya arkadaşlar anlamıyosunuz galiba youtubeye bişi dediğim yok
    NİE SÜREKLİ TÜRKLÜĞE MÜSLÜMANLIĞA HAKARET VİDEOLARININ BULUNDUĞU BİR YERİ BU KADAR ÇOK SAVUNUYOSUNUZ ANLAMIYORUM
    HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGILIYIM DİYORUM 3 OLDU

Ben konuya ilk postumu senden alıntı yapıp attım ben youtubeyi savunmuyorum.Diyorsunki öyle hakaret barındıran bir siteyi neden bu kadar savunuyorsunuz ? ben savunmuyorum ve ayrıca diyorum suç o sitede değil koyan adamlarda ben burda youtubeyi mi savunmuş oldum ? Ama ordaki hakaret içerikli videoları görüpte kaldırmamazlık ederlerse suç o zaman onlardadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 19 Ocak 2008; 11:49:05 >
  • Nyse konuyu uzatmanın bi anlamı yok yüce adaletimiz buna karar vermiş boynumuz kıldan ince
    Burası silkroadonline ile ilgili bi bölüm
    edit:konu yanlış yerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

red ile başlayan siteye bu site sayesinde giriyor. Söyleyen arkadaştan allah razı olsun
    quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

you ile başlayan diger sitenin kapanmasına bende cidden çok üzüLdüm

red ile bşalayan bi siteye de el attılar

şimdi hub la biten bi site ile idare ediyorz

hadi yaw oh ben oraya giremiyodum iyi oldu sağol

• Arkadaşlar telekomun dns lerini kullanmayın saçma sapan yasaklıyor siteleri pek çok sitede sorun yaşatıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: swatcamgoz

Arkadaşlar telekomun dns lerini kullanmayın saçma sapan yasaklıyor siteleri pek çok sitede sorun yaşatıyor

evet yaw işine gelmediği siteyi yasaklıyor
  • Normalde girin bi fark olmuo bende öyle bir sorun yok valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrArraS

Normalde girin bi fark olmuo bende öyle bir sorun yok valla

sende yok ama bizde var dns lerin farklıdır benim hala ttnetin sanırım :S
  • ya neden video kaldırılmıyoda bu bize zarar olarak youtubenin kapatılması oluyor anlamıyorum manyklar bunlar ya
  • verdiğin linkden girdim ama sakın illegal bi durum olmasın

bu sefer kesin gibi görünüyor ama yine de saçmalık bu olay
  • şimdi düzeldimi bari
  • ağ bağlantılarım>>ağ bağlantılarımı görüntüle>>yerel ağ bağlantısı sağ tuş özellikler>>>4.sıradaki internet sunucusu na tıkla>>>özeliilkler>>>aşağıdaki DNS sunucusunu kullan>>>açılan boşluğa 4 . 2 . 2 . 1 gelecek şekilde doldur.tamama bas VERİLDİMİ BİLMİYORUM AMA ÇÖZÜMÜ BU BUYRUN DENEYİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unkown-Artist -- 19 Ocak 2008; 15:34:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.