Şimdi Ara

Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapatıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

siz hala ttnet dns'lerini kullanmaya devam mi ediyorsunuz?
    istedigi yeri blocklasin...

aynen hala tt nin dnslerini kullananların olmasını anlamıyorum...
    en çok kullandığım mega-upload sitesi bile engelleyen ttnetten herşey beklernir...

4.2.2...
    4.2.2...

serisi herzaman en iyisi bence...

tabi allahtan tt ip ban gibi bir sisteme gitmiyor bu engellemeler için...
    gerçi sıkça kullandığım bir sitede bu yöntemi uyguladı, onunda çözümü var neyseki...

sana hdd permanent ban lazım çöz bakim onuda

• quote:

Orjinalden alıntı: luckyone

quote:

Orjinalden alıntı: feversea

siz hala ttnet dns'lerini kullanmaya devam mi ediyorsunuz?
    istedigi yeri blocklasin...

aynen hala tt nin dnslerini kullananların olmasını anlamıyorum...
    en çok kullandığım mega-upload sitesi bile engelleyen ttnetten herşey beklernir...

4.2.2...
    4.2.2...

serisi herzaman en iyisi bence...

tabi allahtan tt ip ban gibi bir sisteme gitmiyor bu engellemeler için...
    gerçi sıkça kullandığım bir sitede bu yöntemi uyguladı, onunda çözümü var neyseki...

peki ttnetin dns lerini deilde senin verdigin dns yi kullansam silkroadda lag azalırmı?

• Beyler Sizce Bu sefer Youtube Açılırmı Açılmazmı ?
    biz girebiliyoruz ama mahkeme kararı kalkarmı ?
  • benim anlamadığım bu embesil telekom kendini ne zannedyorda siteleri kısıtlama gibi bir gücü kendinde görebiliyor. küfür etcem forumda olmıcak çok kıl oluyorum böyle embesil geri kalmış insanlara. internet erişimini kısıtlamak nedemek ya size ne kardeşim erişkin bir kişi özgür bir insansa heristediği moku yer internette kısıtlamakta nedemek bide para veriyruz yani. sanki 3. dünya ülkesiyiz anasını satim onu kısıtla bunu kısıtla youtube istese telekomu satın alır adamlara bak yahu.
  • Girmek isteyene sınır yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Girmek isteyene sınır yok.

Heryere girip çıkarız
    Ama büyük ihtimal açılır yine.Dünyanın en meşhur video share sitesinden Türkiyeyi mahrum bırakamazlar
    İşin şakası tabi bu.Açılmassa artık en küçüğünden en büyüğüne herkes nasıl girilebileceğini biliyor zaten çokda zor bişey değil.Mahkeme kararıyla engellese ne olacak =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 19 Ocak 2008; 18:19:14 >

• ne kapanması yav !! sabahtan youtubedeyim !
  • Telekom kendi çapında eğleniyo işte napsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiAbLo_DeViL

ne kapanması yav !! sabahtan youtubedeyim !

bi akıllıda sensin yorumları oku ondan sonra ne kapanması yaw yaz...
  • İnternette bi sayfada okuduguma göre sapığın birisi sürekli siteye por.. yüklüyormuş ii amaçla kullanılmamasından dolayı kapatmışlar
  • google bu konuda bir önlem almazsa bu böyle sürüp gidecek...
  • Beyler cogu kişi bu durumdan üzüldüğünü belirtmiş fakat karışmak tabiki benim haddim deil ama adamlar Türkler e ve Atatürk e hakaret etmiş bi de bu yönden düşünün elimdeki bilgiler şu şekilde okursanız belki daha ii anlarsınız
    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İNTERNETHABER’in “Youtube’da Yunan rezilliği” haberi ile patlak veren skandala adalet el koydu. Türklere ve Atatürk’e “eşcinsel” hakaretine izin veren Youtube ağır bir fatura kesti.

Haberlerimiz üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD’yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD’ye el koyma kararının onanması ve YouTube’ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

SoN oLaN Bu oLaYDaN Dolayı AnTi YouTube luğa çağırıyorum sizi Bu mSjı HeRKeSe iLeTiN LüTFeN!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Archer_Man

Beyler cogu kişi bu durumdan üzüldüğünü belirtmiş fakat karışmak tabiki benim haddim deil ama adamlar Türkler e ve Atatürk e hakaret etmiş bi de bu yönden düşünün elimdeki bilgiler şu şekilde okursanız belki daha ii anlarsınız
    İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi, Atatürk’e hakaret edilen video görüntülerin yer aldığı siteye erişim yasağı koydu.

İNTERNETHABER’in “Youtube’da Yunan rezilliği” haberi ile patlak veren skandala adalet el koydu. Türklere ve Atatürk’e “eşcinsel” hakaretine izin veren Youtube ağır bir fatura kesti.

Haberlerimiz üzerine harekete geçen İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Savcısı Nurten Altınok, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğüne talimat vererek, konuyla ilgili görüntüleri istedi.

Gönderilen delil niteliğindeki bir CD’yi inceleyen Savcı Altınok, nöbetçi mahkemeden erişimin engellenmesini talep etti.

İstanbul Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi de Güvenlik Şube Müdürlüğünce gönderilen delil niteliğindeki bir CD’ye el koyma kararının onanması ve YouTube’ye erişimin engellenmesi talebini kabul etti.

SoN oLaN Bu oLaYDaN Dolayı AnTi YouTube luğa çağırıyorum sizi Bu mSjı HeRKeSe iLeTiN LüTFeN!!!!!

Burada Youtube ' nin bir suçu yok. Youtube' deki videoları kullanıcılar koyar.Yani Yotube adlı sitenin bir suçu yok.

2Dk durup düşünün, hemen ''Anti'' leşmeyin.

• 2. sayfadaki yorumumu copy/paste yaptım.
    Atatürke hakaret eden youtube sitesi değilki.Orası dünyada en çok tanınan video paylaşım sitesi olduğu için en iyi ordan yayılmalar olduğu için herkes birşey gerçekleştirmek istediğinde ilk orasını tercih ediyor.O videoları oraya koyan mahlukatlarda suç sitede değil.
  • HaKLısınız fakat birde şu yöndenn düşündüğümüzde, Peki neden böle bir millete veya bir şahsa hakaret edilmesine göz yumuolar.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 19 Ocak 2008; 22:16:41 >
  • Teşekkür ediorum ve birde şunu sölüorum Beyler bazı şeylere bu kadar iyimser bakmayınız Bizim mahkememiz düşünmeden bu siteyi engellemedi o sitenin sucu bu videoyu koydugundan faln deil zaten, Yayınlanmasına göz yummalarından
  • Teşekkür ediorum ve birde şunu sölüorum Beyler bazı şeylere bu kadar iyimser bakmayınız Bizim mahkememiz düşünmeden bu siteyi engellemedi o sitenin sucu bu videoyu koydugundan faln deil zaten, Yayınlanmasına göz yummalarından
  • quote:

Orjinalden alıntı: Archer_Man

Teşekkür ediorum ve birde şunu sölüorum Beyler bazı şeylere bu kadar iyimser bakmayınız Bizim mahkememiz düşünmeden bu siteyi engellemedi o sitenin sucu bu videoyu koydugundan faln deil zaten, Yayınlanmasına göz yummalarından

Kim bana söyleyin TTnet gibi otu pastayı engelliyor.Ne hakkı var ?Engellemek yerine Youtube idaresine bildirilebilirdi. YouTube küçümsenicek biryer DEĞİL. Sizin izlediğiniz Silkroad Pvp videolarını sanki Youtube değil başka biryer veriyor.Sizin oyun için çektiğiniz videoları YouTube ' ye değil başka yere Upload ediyorsunuz.İstediğiniz videoyu YouTube ' den değil başka yerden izliyorsunuz.İki kıytırık veletin yaptığı video yüzünden istediğimiz gibi sitelere giremiyoruz.Böyle sitelerin engellenmesi çok saçma. Ata 'mıza karşı yapılan bir video varmış.Video silinebilir, upload edene ceza verilebilir.ENGELLEMEK NİYE ?. Eğer engellendik diyelim ve hiç bir şekilde siteye giremiyoruz.Ozamanda o videolar yapılmayacakmı ? Haberimiz olmadan binlerce video yapılıcak... Ve kimsenin şikayetini umursayacakalarını sanmıyorum..

Ha birde şu boyut var, TTnetin ve Mahkememizin''doğru dürüst'' iş yaptığı nerede görülmüş ?

Asıl siz iyimser düşünüyorsunuz.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 19 Ocak 2008; 22:15:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.