Şimdi Ara

Youtube mahkeme kararıyla yeniden kapatıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: _DarkShine_

evet baktım öle acaba bu sefer noldu?

Avatar diyorum!! DH'nin kendi stilinde yok bu avatar bana özel
    Anladın sen onu

Yoo sorun yok youtubede ve hızlı giriyor ne hikmetse allah nazarlardan saklasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M£L!H -- 19 Ocak 2008; 21:19:26 >

• Evet tartışmak yersiz o mahlukatların yaptıkları şeyler için.
    Kimse fikrinden dolayı geri kafalı olamaz.Saygı çercevesi içinde tartışıyoruz(sana kim geri kafalı dedi ki =) görmedim)
    Mesela şu günlerde meşhur olan ''Evlerinin önü boyalı direk'' adlı bir parça var.Onlar tek şarkıyı youtubeye koydular şuan belkide paraları kırıyolar o programdan bu programa vs.Onlara sorsan youtube için neler derlerdi kim bilir.Birilerini kışkırtmanın ,taciz etmenin en iyi yolu bunun gibi dünyaca takip edilen yayın sitelerinde reklam yapmak.Bizde o videoları koyan şerefsizlere uyup birbirimizi kırmayalım.Eğer videoyu kaldırmıyorsa youtubenin suçudur.Zaten neyin ne olduğunu herkes biliyor.Boşuna bunlar gibi insanların oyununa gelmeyelim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 19 Ocak 2008; 22:15:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Tebrik ediyorum

Komik olan ne söyledim ?
    2dk tartışıyoruz.Dalga geçsek niye geçiyon dersiniz.Tartışsak manasız manasız sırıtırsınız.Ben hala anlayamadım size nasıl tavır sergileyeceğimi.Ne ilginçtir...
    + olarak ordaki şarkı ismini yazdığım için mi güldün ? gülünecek bişey yok.Gerçekler bunlar.
    Senin o beğenmediğin site onlar için ne kadar değerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 19 Ocak 2008; 21:51:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: __Angel__

Tebrik ediyorum

Komik olan ne söyledim ?
    2dk tartışıyoruz.Dalga geçsek niye geçiyon dersiniz.Tartışsak manasız manasız sırıtırsınız.Ben hala anlayamadım size nasıl tavır sergileyeceğimi.Ne ilginçtir...
    + olarak ordaki şarkı ismini yazdığım için mi güldün ? gülünecek bişey yok.Gerçekler bunlar.
    Senin o beğenmediğin site onlar için ne kadar değerli.

Son derece haklısın.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifesGood® -- 19 Ocak 2008; 22:14:32 >
  • yav nasıl buluolar böle dns değiştirmeyi falan :D
  • vay bee daha önce eylemlere katılmadım ama yutupta kapatılırsa evde durmam için sebep kalmıyacak...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.