Şimdi Ara

YouTube Music arayüzü yenilendi: Şarkı sözleri oynatma ekranında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• YouTube Music, çıktığı günden bu yana modern müzik uygulamalarını yakalamak için çalışmaya, yenilenmeye devam ediyor. Bu yenilenmelerden sonuncusu, kullanıcılar tarafından en çok talep edilen özelliklerden biri oldu. Oynatma ekranının tasarımını yenileyen Google, birkaç haftalık testin ardından yeni arayüzü stabil sürüme sundu. 

Yeni tasarımda çok daha kolay anlaşılır ve tutarlı butonların yanında hâlâ deneysel olduğu ifade edilen şarkı sözleri gösterme özelliği de yer alıyor. Özellik, şimdilik her şarkıyla çalışmıyor.

Ayrıca Bkz.Koronavirüs nedeniyle Google I/O 2020 konferansı da iptal edildi

Güncellenen sürüm, YouTube Music’in Android sürümünde bugünden itibaren yayında. Herkese ulaşması birkaç gün sürebilecek yeniden tasarlanmış uygulama, tarih verilmese de yakında iOS için de sunulacak. 

• Henuz android'de yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formgonder2055 -- 4 Mart 2020; 16:7:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • canlı performans dinlemeyi sevdiğim için kullanıyorum. Ama youtubeda olup burada olmayan videolar oluyor. Örneğin bütün eurovision performansları. Bunu da aşarlarsa -benim için-şimdilik-başka bir eksiği kalmıyor-

• Bana göre Ses kalitesi olarak Tidal sonra apple music ve youtube music en son spotify geliyor. Hatta spotify gelemiyor bile aynı şarkıyı hepsinde dinledim kulaklık kalitesi artıkça sesin kaliteleri arasındaki farkda o kadar büyüyor.
    Youtube music arayüzü dahada geliştirmesi harika

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • YouTube müziği sırf ses kalitesi ve YouTube’da ki videoları indirebilmem nedeniyle kullanıyorum, arayüzü berbat, optimizasyonu özürlü, AirPods’lar ile tam randımanlı çalışmıyor arada sapıtıyor. Çok gelişmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygulama yerlerde sürünüyor, arayüzünde oluşturduğum listeden şarkıyı tek tek silemiyorum.her indirilenlere girince web de dolaşıyormuum gibi sayfayı güncelliyor.
    listeleride berbat ötesi ki zaten çok yok.
    indirilen listelere bakıyorum halen indir seçeneği çıkıyor.
    sırf arayüzü için spotifya geçmeyi düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.