Şimdi Ara

Youtube Oyun Kanalım var Birileri beni nasıl görür

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar Benim 1 buçuk yıllık Görüntüleme gelmeyen kanalımın hikayesi Çok uzundur . Geçen sene mayıs yada haziranda kanalı açtım 2 tane fps oyunu videosu ( İsmini tam hatırlamıyorum ilk çıkanlardan olduğundan hemen çekip videyu yükledim) daha sonra 3 tane minecraft videosu çektim bunları hergün birtane yükledim . sonra ardından Fraps ile bir rehber videosu çektim kendimce onuda yükledim . sonra baktım izlenmelere 1 hafta sonra hep 1 yada 2 oda benim Video yöneticisinden ayarlarken gelenler . 2 3 hafta geçti baktım gene aynı Rehber videosunu hileyle 301 yaptım sonra 4 ,5 geçti hiçbir hareket yok , sinirlendim kanalı sildim . Temmuz un başında gene açtım yan hesaplarımdan abone oldum sonra 3 kişiyle karşılıklı oldum 2 kişi akrabam onlarda oldu öyle böyle 10 yaptım onada hemen aynı rehber videomu tekrar çekip yükledim kuzenim ondada hile kullanıp 301 e getirmiş ilk gün anlamadım ona izlenme geliyormu sonra bi mc videosu daha yükledim ve mc videomu gruplarda paylaşa paylaşa 29 izlenme getirdim gerisini auto rehlesh ile 270 yaptum belki ilk başlar 2 3 izlenme var diye görünmüyor olabilir diye düşüntüm son olarak öyle kaldı. Ve dedim baya bi bekliyim .

Evet bu yaz hazirandan itibaren tekrardan aktif oldum izlenmelere baktım rehber videosuna 19 izlenme gelmiş 2 tane yorum olsun bunada sevindim . mc ye baktım aynı
    gene karne gününden itibaren video yüklemelere başladım bu sefer türlerde de değişiklik yaptım Rehberleri arttırdım , Minecrafta sadece seri değil değişik videolarda koydum , yeni çıkan oyunlarıda çektim , yeri geldi değişik isimlerle video koydum . bekledim bekledim gelmiyor ayda yılda birkere toplam görüntülemelere bakıyorum anca o 1 2 sayı oynuyor , Gruplarda paylaşıyorum 1 günde 10 geliyor , diğer haftalar paylaşıyorum bu sefer ön yargı disslike geliyor .

SON DURUM

Arkadaşlar sizden tek istediğim öneri Sizce birileri beni nasıl görür beğeni , yorum , abone , görüntüleme gelir , Ayda yılda birkere sadece yaprak kımıldıyor onunda bi faydası olmuyor .

Şimdi bana İyi içeriğin olsun , iyi Bilgisayarın olsun , Hergün video yükle diyenler olacaktır bunlar Belli bir abone olduktan sonraki gelişmek için işler benim kanalı kimse görmüyor izlenme gelmiyor. Normal oyun çek diyenler olucak normal oyunlarada gelmiyor . Başkalarıyla çek diyenler olucak , başkalarının durumuda benden farksız , gelişmiş kanallar on bin nasihat anlatıyor '' Nasıl gelişirim '' gibi videolarda , yok mikrofon iyi olucak , hergün video yükleyin , iyi fotoğraflar , vs vs bunlar hep birileri sizi gördükten sonraki işler. dediğim gibi ayda yılda birkere anca toplam görüntüleme anca oynuyor video sayılarını arttıyorum değiştmiyor napmam gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spelling34 -- 3 Temmuz 2015; 4:26:00 >

• Cevap yokmu
  • Türkiye oyun kanalına doydu güzel kardeşim. bunu sadece ben değil bütün youtuberlarda söylüyor. Eğer daha farklı bir kanal açıp kimsenin bilmediği videolar atarsan ve birazda sabredebilirsen işi götürürsün güzel kardeşim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.