Şimdi Ara

Youtube Oyun Kanalları Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sizin de bildiğiniz gibi youtube'da bir çok oyun kanalı mevcut. Bildiğim kadarıyla da bu şekilde para kazanmak mümkün. Size sorum şu: Bir arkadaşımla oyun kanalı açsak ve çektiğimiz videoları kanalımızda paylaşsak ne kadar para kazanabiliriz? daha doğrusu kazanabilir miyiz? Sizce başarılı olur muyuz? Cevaplarınız için teşekkürler, iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu yardım edecek biri?
  • Youtube üzerinden para kazanmak görüldüğü kadar kolay bir şey değil.
    Çok fazla oyun kanalı var onların yaptıklarından daha farklı daha iyi bir şey yapmalısın ki senin kanalın tutsun artık. Ki Türk kanalları çok kolay tutmuyor, İngilizce gibi evrensel bir dil değil bizimkisi.

Belli bir başarı yakalasan bile ayda 100 dolar alamazsın, verdiğin emeğe değmez.
    İyi akşamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: inex2

Youtube üzerinden para kazanmak görüldüğü kadar kolay bir şey değil.
    Çok fazla oyun kanalı var onların yaptıklarından daha farklı daha iyi bir şey yapmalısın ki senin kanalın tutsun artık. Ki Türk kanalları çok kolay tutmuyor, İngilizce gibi evrensel bir dil değil bizimkisi.

Belli bir başarı yakalasan bile ayda 100 dolar alamazsın, verdiğin emeğe değmez.
    İyi akşamlar

Cevap için teşekkürler ve çok başarılı olmamıza da gerek yok aslında ayda 50$ yeter sonuçta geçimimizi bundan sağlamayacağız

• Bundan 3-4 sene once ozellikle minecraft olayina girseydin bugun guzel paralar kazaniyor olurdun.Simdi 13 yasinda cocuk bile blabla ile oyun oynuyoruz diye kanal aciyor bu yuzden hic niyetlenme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: glikoz surubu

Bundan 3-4 sene once ozellikle minecraft olayina girseydin bugun guzel paralar kazaniyor olurdun.Simdi 13 yasinda cocuk bile blabla ile oyun oynuyoruz diye kanal aciyor bu yuzden hic niyetlenme bence

3-4 sene önce youtube dan para kazanıldığını bile bilmiyordum ki
    Ayrıca internet bağlantım bile yoktu
    Bilseydim bir şeyler yapardım bu arada reklam almak için başvuru gibi bir şey mi yapılıyor?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.