Şimdi Ara

YouTube, reklam engelleyici kullananları 'darlamaya' başladı: İşte yeni taktik (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
5.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Küçük meblalar verilebilir ama yüksek fiyata karşıyım.

Bir programa aylık 10 tl veriyorum. Üretici güncelleme desteğini veriyor. Ücretsiz yapanlar var evet ama onlar da artık güncellemeyi kesti artık güncelleme yapmıyor misal. Rarbg maliyetleri karşılayamadığı için kapandı. Turkvod film dizi programı ücretsiz bir işe yaramıyor. Kim neden ücretsiz hizmet sunsun ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Youtube a rakip bir firma olsa bak nasıl reklam süreleri sıklığı azalıyor görürsünüz ama adamlar şuanda dünyada tek

• Premium candır. Herkese tavsiye ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bazı haber siteleri bunu zaten yapıyordu bende hemen x’e basıp sayfayı terk ediyordum

• ercanzzy E kullanıcısına yanıt

1 tl bile olsa vermezler. Her içerik film, müzik, dizi adamın önüne gelecek onlar da reklamsız bedava izleyecekler. Bunu youtube için söylemedim. Genel olarak söyledim

• çözümü elbet bulunur ya da mecbur geri adım atılır

koca koca kapitalist şirketler benim reklam engellemem yüzünden batmaz sayın asgari ücretli youtube avukatları

• Reklamları videoları zırt pırt bölecek şekilde toksik bir şekilde yapmasalar da normal siteler gibi playerın sağında solunda sabit reklamlar çıksa

kimseyi o kadar rahatsız etmez. Ancak video izleme keyfinin içine ediyor, abartı reklam taktikleri tüm kullanıcıların reklam engelleyici kullanmasına yol açtı.

• Bu arada Tizen (Samsung Smart TV) Youtube uygulaması için vanced benzeri 3. parti modlu yazılım var mı acaba?

• Özel bir şirket canı istediği gibi yapar isterse hiç içerik göstermez tamamen reklam gösterir bedavacılara mı soracak ne yapacağını? Adam özel club kuruyorum 10-20 lira verene reklam göstermeyeceğim diyor istiyorsan cluba girersin, istemiyorsan, yandaki evlerin çatılarına çıkıp kafanı uzatıp bir şeyler görmeye çalışır ya da bulabilirsen adblockerların peşinden koşturmaya devam edersin.

Benim gözümde aile paketinin ücreti ayda 600 liraya kadar bedava sayılır, 6 kişi kullanılıyor, kişi başı 100 liraya ne var. Netflixler hepsi para istiyor normal Youtube anormal, para kazanacak yol bulun, Youtube'a kızmayı bırakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 1 Temmuz 2023; 18:31:1 >
  • bu milletin gerçekten bedava derdini anlamıyorum harbiden 30tl = 1,16usd için mi bu kadar tantana ediyorsunuz

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Ben çok param olsa da vermem, verene hayırlı olsun. Yurtdışında zengin ülkelerde bile çoğu kişi blocker ile kullanıyor veya vpn ile girip yok fiyatına Türkiye'den alıyorlar.

Youtube premium'un verdiği avantajın değeri 10-20 liradan fazla etmez. 7/24 youtube izlemiyorum 3-5 videoyu reklamsız izleyeceğim diye para vermem.

Düzgün reklam politikası izlemezse millet reklamlarını bloke eder böyle zarara uğratır. Öbür türlü rahatsız etmeyen reklam yayınlasaydı millet adblocker açmaz para kazandırırdı.

Hiçbir şekilde de engelleyemez, bugün gider Ublock'u engeller yarın başka yöntem çıkar. Chrome'dan engelledi noldu, birsürü tarayıcı var.

ABD'li, California'da milletin datasını illegal olarak toplayıp zenginlik içinde para ezen firmanın çıkarını dünyanın en kötü ekonomiye sahip,

3. sınıf ülkelerinden birinde yaşayan biri olarak ben mi düşüneyim?

Bu saatten sonra Türkiye'de bilişim alanında donanım ve internet gibi mecburi şeyler dışında hiçbirşeye param olsa da 5 kuruş para vermem kusura bakmasınlar.

Bu global ekonomideki adaletsizliğe ve ülkemin ekonomisini kötü yönetenlere karşı bir tepki ve bir tutum. Para verilmeyen legal bir alternatifi varsa her zaman onu kullanırım.

• Vain kullanıcısına yanıt

Hiçbir şekilde engelleyemez nasıl iddialı bir laftır yahu, herşeyi yutup geçirip biliyomuş gibi nasıl utanmadan yazabiliyorsunuz, ben tüm hayatımı yazılımla, internet işleriyle geçirmiş biriyim, eğer Google isterse 1 dakikada bile bunu yapabilir, premium almadan tek kişi bile reklamsız olarak izleyemez, anca torrentlerden indirip izlersiniz.

• zortak Z kullanıcısına yanıt

Bütün kullanıcılarını kaybedeceği ve alternatiflerinin(Dailymotion vs.) yükselişine yol açacağı için olabilir mi? Şu an tekel olmasının bazı sebepleri var.

Sırf premiuma özel yaptığı gün youtube'un bitişinin başladığı gün olur. Youtube bir Netflix, Disney plus değil ki millet sırf giriş yapmak için para versin.

O yüzden reklamlarla izletmek zorundalar, reklam da her zaman engellenebilir, bahsettiğim buydu.

• Zaten tamamen engelleme amacında değil istediği an yapar, işkence çektirtip premium yaptırma amacında, dozu gittikçe arttıracak, adblockerları zorlaştırmak için 3 kişilik ekip kursa, adblocker geliştiricilerinin işine kan doğrar ne yapacaklarını şaşırıp perişan olurlar.

Sadece sürekli olarak js adlarının değiştirip gerekli jsyide yüklemeyene video seyrettirmeyecek ve bu jsleri hep değiştirecekler, olay bu kadar basit, adblokçular bir yol mu buldular hemen 1 dakikada onun çözümünü yayınlayacaklar, bir sistemi kırmak düzeltmekten milyon kez zor, kimse boş işlere zaman ayırmak istemez.

Yani dediğim gibi Google'ın istemesi yeter, hadi diyelim çözümünü mü bulamadı, dava açarlar, geliştiriciler çil yavrusu gibi dağılırlar, adblocker kullanıcı sayısını yüzde 0,001 lere düşürtürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 1 Temmuz 2023; 21:49:45 >
  • srkn kullanıcısına yanıt

"ücretsiz bilgi paylaşımlarını" yapanlar babasının hayrına uğraşıp koymuyor oraya.

• Pc önemli değil de Android de vanced etkilenmez dimi bundan

• Premium için fiyatı uygun tutuyorlar ama yeterli değil. Kanalların üyelerin mesajlarını silme, engelleme yetkileri aşmaları gerekir en azından. Tamam küfür vsde yapabilsinler ama sırf adamı eleştiriyoruz, gerçekleri diyoruz diye adam mesajımızı silip engelleyebilir. Bu nedir arkadaş ya? :) Bu bildiğin bem parama bakarımdan başka bir şey değil.

• Boş iş hepsi

• Frobisher kullanıcısına yanıt

Bal gibi engelliyor bende hem pc de hem telefonda

• DasoCatia kullanıcısına yanıt

Link?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.