< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YouTube reklam engelleyici kullananların video izlemesini yasaklamaya başladı (3. sayfa)
-
-
Yorumlar şaka gibi, millet ücretli you yube yi savunuyor, arkadaşlar premium ne zamandır var !? Premium yokken de üreticiler ve you tube para kazanmıyor muydu yıllardır. Bu sadece daha fazla para kazanma isteği, eleman yazmış şu bedava kullanma inadınızdan vazgeçin diye, bu kafalara kalsak girdiğimiz her site ücretli olsun, onlara da reklam engelleyici ile giriyoruz bu mantıkta. Komik olup bu firmaların ekmeğine yağ sürmeyin. Premium üyelik ilk duyurulduğunda burada kıyamet kopmuştu her şey ücretli oldu diye isyan ederek, şimdi bakıyorum millet alışmış, evet bildiğin millet alışmış. Bir sürü ücretli platform var hepsini kimse almaz, alamaz. İleride you tube bu üyelik paylaşımına da kısıtlama getirince onu da mı savunacaksınız. Netflix yavaştan başladı mesela.
-
ya o kafadaki tiplerin eline fırsat geçse soluduğumuz havadan bile para alırlar. bu youtube gemi azıya alırsa, yakında youtube'a da alternatif ücretsiz bir site çıkar. hadi whatsapp da paralı olsun yiyorsa?
-
Doğru ama tekel olana kadar başka bir politika izleyip tekel olduktan sonra "yerse" demek de pek hoş olmuyor.
-
Çok güzel kırılmış uygulama siteleri mevcut sorun yok
-
Vanced kullanıyorum reklam falan görmüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
burada vanced'dan bahsedilmiyor. masa üstü ve laptop bilgisayarlarda tarayıcıya gömülü kullanılabilen adblocker uygulamalarından bahsediliyor.
-
Bir şey tekel olursa böyle olur işte. Ne veya kim olduğunun önemi yok tekel yapmayacaksınız kimseyi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O uygulamalar bazen site içi onay yada şifre ekranını da blokluyor ben kullanmıyorum
Artık internetin AOL dönemi gibi sayfalarının birden ücretli olduğu döneme geri dönüyoruz. Reklamlı abonelik ise şimdilik kurtarış yolumuz. Reklamlar kalkarsa sadece Premium'a döner sistem.
Yakında Elon duyurursa şaşırmam sadece Blue aboneleri Twit atabilir diğerleri okumayla kalır diye. Yeni badgelar tanıtılır silver, gold, diamond, platinum gibisinden.
Instagram da benzer yola girecek gibi.
-
Odysee yi biliyorum dostum ama dediğin gibi kullanan yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dostum zorbalık.Tamam izlemem ne diyeyim canın sağolsun
Ama baya reklam koyuyorlar yani mesela annem için Yalı Çapkını filmini açtık film başına her 5-10 dk ya sürekli reklam çıkıyor.Onlar da reklamın dibine vuruyorlar.
Eyvallah dostum, hep birlikte yarınlarda buluşmak ümidiyle :)
Amin inşallah
Katılıyorum.Ama mesela Youtube acayip reklamlı eğer uzun bir video izliyorsan,çekilmiyor.
Bu nasil yazi nasil mesaj nasil anlamadir. YouTube'a icerik üreten 3.sahislar veri filan anlamaz izlenmeye gore Para alir reklam koyar ki pay alsin izlenmelerden. Yayin ici sponsor alan bile var artik
İnan Google ürünlerini ben de kullanmak istemiyorum,Youtube rakipleri bir çıksın,yaygınlaşırsa kullanmayı düşünüyorum hatta telefonumda uygulaması bile yüklü.Mesela Odysee.
Yok alternatif, elden birşey gelmiyor maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzledigim bir cok program yayinlarini youtub'a taşıdı premium yokken hatta reklamlar yokken osuruk videolari vardi sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X