Şimdi Ara

YouTube reklam engelleyici kullananların video izlemesini yasaklamaya başladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siler kurtulurum çokta önemli değil sen reklam basmaya devam et bir tek youtube mi var bir sürü video platformu var reklam varsa ben yokum bu kadar basit hadi şimdi kendi yoluna bende kendi yoluma hiç kimse vazgeçilmez değildir bende uygulamayı sildim kurtuldum elimden gelse resmini bile kaldıracam telefondan sadece devredışı yapabiliyorum ne yazıkki

• Alternatif başka video izleme siteleri var diyen okudum sesli güldüm. Deylimoşından devam ederler artık. Rekabet olsaydı yasaklamaya cesaret edemezlerdi.

• YouTube kendini tek sanıyor ama hileli olanlardan haberi yok yada var salağa yatıyor benim kullandığım YouTube reklamsız ve parasız

• Girdiğim web sitede reklam engelleyiciyi kapatmazsan içeriği görüntüleyemezsin diyorsa ben web sitesinden çıkıyorum reklam engelleyiciyi kapatmıyorum gerisini youtube düşünsün

• Ben bunun gelmesini bekliyordum biz adblocker kullananlara kötü bir şey evet ama sonuçta preniumun büyük avantajı reklamsız kullanmak. Adamlar zaten adblocker var diye premium almıyor. YouTube büyük video platformu olduğu için YouTubeyi bırakırsak ne izliceğiz o yüzden adblockeri kullananların bazıları preniumu alır. Almayanda reklamları izleyecek mecbur.

• Bağlantıyı kopyalayıp vidoeyu indirin

• Şöyle birşeyde var içerik üreticileri reklamı kendi isteğiyle açıyor

• Engellese ne yazar engelemese ne yazar ben YouTube kullanmıyorum mobilde tiktok kullanıyorum enson youtube girişimde tiktoktan klonlanmış olduklarını gördüm değmez elimde olsa telefonumdan sileceğim de malum android telefon

• YouTube yerini dolduracak site yok.Dailmatoin mu peh hepsi dandik kozmik karıncayı hiçbir yerde izleyemezsiniz

• Bununda önüne geçerler merak etmeyin, yakında bunun da bir bug ını bulurlar ona göre reklam engelleyici eklentisi yaparlar ??

• Almayacam arkadaşım işte salın bizi

• sireno52 kullanıcısına yanıt

Bir insan Tiktok kullandığını övüne övüne ortalıkta nasıl söyleyebilir şaştım kaldım hahaha, hiç mi utanmıyorsun, bari gizli yap.

• fendur kullanıcısına yanıt
    Kimler kimler öldü bro zannetmeyebilirsin...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sireno52 kullanıcısına yanıt

Su sıteye eksı butonu keske gerı gelse.

Youtube gıbı bır uygulamayı sılıp Tiktok kullanmak. Bırde bununla ovunmek.

• Ayda 1 euro oduyorum ve cok guzelde engelliyor.Bu engelleme olmazsa youtube izlenecek bi yer degil.Reklamlar mide bulandiriyor

• 3 video sonunda reklam engelleyiciyi kapatmazsan youtube video oynatıcı çalışmayacak diye uyarı verdi. Bende kapattım.

• berkans kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.