Şimdi Ara

YouTube reklam engelleyici kullananların video izlemesini yasaklamaya başladı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
4
Favori
8.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube doğru olanı yapıyor..
    Hem bedavadan video izleyeceksiniz hem de reklamdan şikayet edeceksiniz..
    Oldu!..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • %50 iade veren kartlarla ödeme yapıp premium u 15 tl ye kullanıyorum mis gibi. 15 lira veremeyecek adamda yaşamasın bi zahmet. Fakirliğin lüzumu yok

• Firefox candır. ❤️

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YouTube premiuma karşı değilim zaten bu devirde para değil ama Google TV de smarttube next kullanıyorum çünkü çok daha güzel bir uygulama. O ücretli olsa parasını verip kullanırım o kadar iyi. Ama gel gelelim ücretsiz ve premiumdan daha premium.

• içeriği youtube yapsa ve yayınlasa tamam derim ama başka insanların emekleri bunlar bir çok kanalın para kazanmasını acmıyor ama o kanallar da reklam gostererek para kazanmaya devam ediyor o adamın hakkını youtube yerken ne oluyor ?

• haha ne acayip insanlar var burada, yok bilmem ne eklentisi günceller sorun çözülürmüş, yok zorbalıkmış bedavaya seyretmek hakkıymış,

Google isterse sadece dünya değil, evrendeki tüm programcılar birleşse, reklamları engelleyemez, çünkü engellediğinde o zaman videoyu izleyemezsin.

Reklam istemiyorsan parasını ödeyeceksin yok öyle beleşçilik, bugüne kadar reklamsız izlediklerinize sayın, o zaman büyüklük yapmış izin vermiş işte.

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

Kendi özel mülkü, oraya misafirsin, adamların kurallarına göre oraya video yüklüyorsun, sahtekarlığı önlemek için, para kazanmada kurallar var, beğenmiyorlarsa üye olmasınlar.

Anlayacağın şekilde basitçe mantığını yazayım. Saçma sapan videolar yükleniyor, kimsenin seyretmediği büyük bir video çöplüğü oluşuyor,

ve bunlar milyarlarca seyredilen videolarla aynı şekilde diskte yer kaplıyorlar, Youtube'a veya dünyaya hiçbir faydaları yok, bunlara bir de para mı kazandıracaklardı? Aksine yakında seyredilmeyen bu videolardan para almaya başlamalı yoksa iflas eder, internet çok hızlandı yüklemeler çok artacak bu kaçınılmaz bir son.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 13 Mayıs 2023; 9:21:41 >
  • Sizlerin mantığına ne olmuş böyle korktum valla, o bahsettiğiniz siteler ne amaçla varlar? sizin gibi beleşçilere bedavadan içerik mi sunmayı amaçlamışlar? para kazanmak için 2 yöntem var, reklam veya abonelik, bunun dışında beleşçilere hizmet verme diye bir amaç yok, olsa da kısa süreliğine oraya çekmek için yapabilirler.

• Parasını en çok hakkeden premium hesap YouTube. Ayda 10 tl veriyorum 2 telefon + 1 tablet + smart tv + 2 bilgisayarda kullanıyorum daha ne olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu insanların anlamadığı su en başından paralı olsa ,veya ilk çıktığı gibi video başında süresi kısıtlı birkaç saniyelik reklam okey denir.

Ama sen video 'nun başına bir reklam , ortasına bir reklam sonuna bir reklam illallah ettirsen insanlarda işi inada bindirir. Ters psikoloji.

Piyasada her zaman alternatif bulunur veya çıkar. ICQ varken msn kim kullansın denildi , MySpace varken Facebook 'a kim baksın denildi.

Sms varken WhatsApp ile internete kim bağlanıp mesaj atsın denildi gelinen nokta ortada.
    Kimse vazgeçilmez değildir,hele teknoloji dünyasında hiç kimse.
    10 yıl tekel olan Nokia son kullanıcı pazarında battığını gördü bu gözler hey yavrum hey

• Premium hesaba da 10-20 lira verin bir zahmet.

• Opera buna güldü

• lan şurda milyar dolarlık youtube'u savunanlar var çıldıracağım

reklam izlememek için para vermeyi savunuyor kabul ediyorlar  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Mayıs 2023; 11:12:19 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

milyar dolarlık olunca fakir mi doyurmak zorunda, para vermiyorsun, reklam da izlemiyorsun? evlat olsan sevilmezsin milyar dolarlık şirket seni ne yapsın?

• zortak Z kullanıcısına yanıt

vermiyorum vermek zorunda değilim siz vermeye devam edin bu boş hizmete aylık 50 bin kazansam da vermeyeceğim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 13 Mayıs 2023; 12:0:45 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Hizmet boş ise zaten kullanmıyorsundur ve ihtiyacın yoktur. O zaman zaten vermezsin.

Benim için boş bir hizmet değil. O yüzden para vermek istemiyorum ama arada gördüğüm bir iki reklamı da umursamıyorum. İnternet trafiğinin büyük kısmını oluşturan bir yapı bu. Kimse kullanıp da bedavaya vereceklerini düşünmesin. Siz sahibi olsanız emin olun siz de bedava vermezsiniz.

Ha reklam olayına düzenleme getirilebilir tabi. Bazı reklamlar 5 saniyede atlanmıyor, onları 5 saniyede atlanacak hale getirebilirler vs. geliştirmeler yapılabilir ve kullanıcı memnuniyeti adına yapılmalı. Reklam engelleyici engelleme falan kullanıcı deneyimine ve uzun vadede yapının kendisine de zarar verir.

• Bak youtube bak hocam bir müzik açıyorum DJ setupı, adam tam bizi yükseltiyor ritimde çaaaata ortada reklam mna koyuyorsun, bokunu çıkarıyorsun, premium fiyatında yüksek düşük tut herkes alsın. Yoksa blockla devam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.