|
Bildirim
''İnternet özgürlüktür'' yıllarca bu motto her yerde dile getirildi. Geleneksel medya yerini internete bırakınca her şey paralı olmaya başladı. Bir sigara parası len diyen arkadaşlar bunun gibi 3-5-10 yer birikmeye başlayınca bi karton sigara parası len demeye başlarsınız. Ki düzenli olarak zam geliyor, asla ilk zamanki fiyatlarında değiller ve ülkemizde bu zamlar daha da katlanarak ilerliyor, Hepsi burada geçen sene 9 tl iken geçen mail geldi artık 20 tl olacağız diye mesela. Bir sürü yerden şifre geliyor al bizde var diye, hiç birine para vermiyorum ama kardeşlerimden şifre vs gelmese de para verip kullanmayacağım, geçen Disney Plus'da film izliyorum, sırf ses kısık diye filmi kapatıp netten sesi daha yüksek çıkan bir yerden filmi bulup devam ettim. You tube reklam engelleyicide başarılı olur mu bilemem ama you tube düz haliyle izlemek imkansız, resmen adamlar sizi çıldırtacak derecede izlenmeyecek hale getirmişler premiumsuz halini. Premiumdan önce reklam engelleyicili kullanıyordum, bir şekilde umarım reklam engelleyiciye çözüm bulunur yoksa milyonlarca insan premium almak zorunda kalacak ama bir şekilde bir çözüm bulunur kanımca. İşin berbat kısmı iştahları o kadar kabardı ki yakında şifre paylaşma engellemesi yayılırsa o zaman görün siz curcunayı, ülkemizde korsan sitelerin izlenme sayısı 20 ye katlanacak öyle bir şey olursa.
|
Pc de ublock origin, mobilde yandex browser + adguard
Yola devam. |
Benim internetim ile bana reklam gösteriyor. Hiç izin de almıyor gösterebilir miyim diye? Şak çıkartıp gösteriyor. Hiçbiri de demiyor ki ya interneti senden bedavaya kullanıyoruz al bu da benden bedava reklamsız izle. İnsan eşek olunca sırtına semer vuran çok oluyor. Arkamızdan popoları ile gülüyorlardır.
|
Esasen YouTube reklamsız hizmetindeki videolar içerisindede reklamlar yapılıyor.
|
bir işletme,uyguluma yada şirket hatta insan bazında,kontrolsüz bir şekilde büyüdükçe talep gördükçe, el değiştirdikçe vs. agresif bir alıyor,kalite düşüyor.
ınstagram,youtube,skype,motorola, gibi hep seviye geçtikçe büyük şirketlere satıldılar ve kalite bir oranda düştü. youtube da block uygulumaları olmadan öturup izleyeceğin bir yer olmaktan çıkmış,reklam çöplüğüne dönmüş,şaşırmış bunlar. |
Lisansına kadar parasını verdiğim telefonlardan benim bilgilerimi bedavaya sömürme hakkını kendinde buluyorsan ben de senin parasını verdiğin sistemini bedavaya sömürürüm, hiç laga lugaya gerek yok :)
Çok üzülüyorsan "kapalı" sisteme geç, youtuberlar kendini izletmek için 3 ayda onlyfans'ı bile sollatır sana :) |
Şimdilik Adguard kullanıyorum memnunum. Uyarı ekranı geliyor, kapatıp devam ediyorum.
|
Ublock Origin kullan uyarıda çıkmaz😀
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|