Şimdi Ara

(Youtube serisi)Counter-Strike : Global Offensive (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaşta oynayanları görmek hakkaten güzel birşey.Ne olursa olsun seviyeyinin yükselmesi için yaşı yüksek insanlar şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Bu yaşta oynayanları görmek hakkaten güzel birşey.Ne olursa olsun seviyeyinin yükselmesi için yaşı yüksek insanlar şart.

Kesinlikle doğru söylüyorsun şu zaman edep terbiye sınırlarını çok aşmış ufak yaşta çocuklar var örnek olmak lazım
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununu arkadaşlarımla oynuyorum Ancak Muhabbet on numara

Not:Eğer videomu izlerken zevk aldıysanız lütfen kanalımı beğenip abone olun.SAYGILAR...

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununu arkadaşlarımla oynuyorum artık yavaş yavaş elimizde alışıyor Muhabbet her zamanki gibi on numara

Not:Eğer videomu izlerken zevk aldıysanız lütfen kanalımı beğenip abone olun.SAYGILAR...

• Abone oldum kardeşim devamını bekleriz,bi ara beraber de oynarız umarım şöyle 70 liler 80 liler 90 lılar maçı güzel olur aslında forumda,ben 2,3 aydır bakıyorum csgo'ya daha öncede hiç cs oynamamıştım anla artık ordan nasıl oynadığımı :),neyse takipteyiz.benim yaş grubumdan birilerini izlemek cidden güzel oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exelente

Abone oldum kardeşim devamını bekleriz,bi ara beraber de oynarız umarım şöyle 70 liler 80 liler 90 lılar maçı güzel olur aslında forumda,ben 2,3 aydır bakıyorum csgo'ya daha öncede hiç cs oynamamıştım anla artık ordan nasıl oynadığımı :),neyse takipteyiz.benim yaş grubumdan birilerini izlemek cidden güzel oldu.

Baştacısın kardeşim ayrıca desteğin için de çok teşekkür ederim bizde çok iyi oynamıyoruz maksat muhabbet olsun,tabiki beraber oynamaktan şeref duyarım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasli_Kurt -- 3 Mayıs 2015; 18:10:26 >
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununu arkadaşlarımla oynuyorum artık yavaş yavaş elimizde alışıyor Muhabbet her zamanki gibi on numara

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunu arkadaşlarımla oynuyorum artık yavaş yavaş elimizde alışıyor Muhabbet her zamanki gibi on numara

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 2. bölümü yayındadır. Muhabbet her zamanki gibi on numara

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 3. bölümünu sevgili kardeşim Kırmızı Kepten burak oynuyor. Muhabbet her zamanki gibi on numara

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 5. bölümü yayındadır.

• Ekle beraber oynayalım dayı. :) Steam ID: garyosavan, rank (en düşük neyse o, daha iki rekabetçi maç oynadım, hatırlamaya çalışıyorum oyunu)

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 6. bölümü yayındadır.

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 7. bölümünü yeni tanıştığım yusuf kardeşimle oynuyorum.her zamanki gibi muhabbet 10 numara

• Eve gidince izlicem hocam merak etim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 8. bölümünü yeni tanıştığım yusuf kardeşimle oynuyorum.her zamanki gibi muhabbet 10 numara

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 9. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 10. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 11. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

• Abi intron yok istersen intro hazırlarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.