Şimdi Ara

(Youtube serisi)Counter-Strike : Global Offensive (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
3
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam videolara akşam eve gidince bakıcam ama bisey sormak istiyorum. rütben nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

Abi intron yok istersen intro hazırlarım

Saol kardeşim valla ben herşeyin sade ve saf halini seviyorum,açıkçası o kadar uğraşacak da ne zamanım ne de gücüm var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellamo

Hocam videolara akşam eve gidince bakıcam ama bisey sormak istiyorum. rütben nedir?

Kardeşim rütbem altın nova I daha yeniyim yani :D Zaten oyunuda yeni aldım
  • Videolarından birini biraz izledim abim. İzlemeye değer izlerim diğerlerini ama sanırım bir kisi vardı yanında sadece. Daha fazla kişi olursanız daha iyi muhabbet döner daha eğlenceli olur bence :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ihtiyarlar takımı kursak iyi olur :D Sadece 30 üzeri olanlar. 5 kişi toplansak.

Benim St ID :http://steamcommunity.com/id/janis106/
  • Cellamo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler değerli yorumun için evet geçen bölümde yalnız bi kişi vardı ama eski bölümlerde diğer arkadaşlarımlada girdiğimiz oldu elimizden geldiğince toplamaya çalışıyorum arkadaşlarımı ama ne yazık ki ya ben müsait olmuyorum yada onlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: janis

Aslında ihtiyarlar takımı kursak iyi olur :D Sadece 30 üzeri olanlar. 5 kişi toplansak.

Benim St ID :http://steamcommunity.com/id/janis106/

Aslında yaşlı kurt grubunu kurdum sadece gruba üye ekleme işi kaldı şu an sadece yusuf kardeşim gruba kayıtlı ilerleyen günlerde gruba üye alımını arttıracam ;)
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 12. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

Not:Eğer videomu izlerken zevk aldıysanız lütfen kanalımı beğenip abone olun.SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasli_Kurt -- 2 Temmuz 2015; 18:10:59 >

• Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 14. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

Not:Eğer videomu izlerken zevk aldıysanız lütfen kanalımı beğenip abone olun.SAYGILAR...

• Abi takımında Bot varsa Bot'a gelip e harfine tıkladğın zaman botu yönetebiliyprsun tabi sen ölünce.

Birde yerde elindeki silahtan değerli bir silah görürsen g tuşuyla değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: dynamic222

Abi takımında Bot varsa Bot'a gelip e harfine tıkladğın zaman botu yönetebiliyprsun tabi sen ölünce.

Birde yerde elindeki silahtan değerli bir silah görürsen g tuşuyla değiştir

Tamamdır kardeşim bilgilendirme için çok teşekkürler ;)
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 15. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

• Emeğe saygı, kolay gelsin hocam zorlu ve uzun yolda başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Emeğe saygı, kolay gelsin hocam zorlu ve uzun yolda başarılar

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun...
  • dust 2 den başka map yokmu hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

dust 2 den başka map yokmu hocam :D

Vr güzel kardeşim gelio yakında
  • Eklerseniz oynarız hocam, ayrıca şu video fotoğraflarını falan ben yaparım

http://steamcommunity.com/id/pk_comedy/
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarzoCharlie

Eklerseniz oynarız hocam, ayrıca şu video fotoğraflarını falan ben yaparım

http://steamcommunity.com/id/pk_comedy/

Valla kardeşim çok sevinirim steamdan arkadaşlık yolladım :D
  • Meraba arkadaşlar Counter-Strike : Global Offensive oyununun REKABET modunun 18. bölümü yayındadır.İyi seyirler...

• Hocam iyi akşamlar sizinle beraber oynamak isterim dilerseniz rütbem Global
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.