Şimdi Ara

Youtube Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube da herhangi bir video açtığım zaman siyah ekranda kalıyor. Yürütme işaretleri felan hiç birisi görünmüyor, nasıl düzeltebilirim?

• internet seçeneklerinden ayarları sıfırlayıp deneyin.
  • er36po kullanıcısına yanıt
    Google chrome kullanıyorum, ayarları sıfırlamamın yararı olur mu yine de?
  • ayrıca chormeda gelişmiş ayarlara girip (en altta)sıfırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er36po -- 28 Şubat 2014; 14:12:54 >
  • Javayı güncelleyiniz.
  • Java, flash player güncelleme varsa yapın
  • bende de var aynı sorun ben ingilizce aradım yok galiba çözümü tavsiyem video açılınca direk çift tıkla tam ekranda izle yapacak bişey yok küçültünce geri siyah boş ekran olur tabi bu arada bende ad.block yüklü sende de var mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 28 Şubat 2014; 14:56:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube ekran sorunu
    3 ay önce açıldı
    Youtube banner sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Javayı güncelledim sorunum düzeldi

@n-force ad.block yüklü değil bende bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. Javayı güncelledim sorunum düzeldi

@n-force ad.block yüklü değil bende bro

sen saol bende deniyorum hemen
  • benimki güncelmiş zaten tüh ya update 45 ve update 51 aynı anda yüklüymüş onu farkettim 45 i sildim bakalım nolucak
  • n-force kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorun arada bir oluyodu yani 10 videoyu açmayı denesem 7 sinde öyle oluyodu. Şimdi düzeldi ancak bi anlık ekran siyah olup düzeliyor şimdide. Hiç açılmamasından iyi yinede

Edit: Ben sadece javayı güncelledim bro flash playera dokunmadım. İstersen sen bide onu güncelle arkadaşın dediği gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi innorvous -- 1 Mart 2014; 0:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noir06

Bende bu sorun arada bir oluyodu yani 10 videoyu açmayı denesem 7 sinde öyle oluyodu. Şimdi düzeldi ancak bi anlık ekran siyah olup düzeliyor şimdide. Hiç açılmamasından iyi yinede

Edit: Ben sadece javayı güncelledim bro flash playera dokunmadım. İstersen sen bide onu güncelle arkadaşın dediği gibi

sağol hocam flash player güncelledim düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n-force -- 1 Mart 2014; 22:46:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.