Şimdi Ara

Youtube süresiz kapatılıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Şu yönden bakalım.Orası dünyaya açık bir site.Bizim orda pkk aleyhinde okadar videomuz var.E arkadaşsite Türk sitesi değil ki.Onlar da yapar.Senin benim hakkım varsa onların da var.Evrensel olarak bakınca biz salak durumuna düşüyoruz afedersiniz.

+1.

Hadi biz giremiyoruz,Dünya o videoları görecek izleyecek , bize karşı taşlayıcı yorumlarda bulunacak bazı videolarda.Biz ise bunlara karşılık veremeyeceğiz,millet Atatürk'e sövecek sitede.Bizim haberimiz olmayacak!Harbiden asıl salak biz oluyoruz bu durumda.
  • O videoyu 30 kişi şikayet etse video ordan kaldırılır. Ama bizim ülkemizde bazı gösteri sevdalıları var sanırım.
    Niye engelliyorsun, o işi yapan adamı yakalasana ip adresinden. Neyse ya yargıya gitmiş olay fazla yorum yapmamak lazım...
  • http://www.youtube.com/profile_videos?user=HeyfHildan&p=r

arkadaşlar buradaki videoları derhal şikayet edin. ben ettim 29 kişi daha lazım... videoların hepsinde pkk propagandası yapılıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_20587055/tm.htm

hadi derhal sildirin bu videoyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 26 Ocak 2008; 11:51:51 >
  • arkadaşlar konudışı olucak ama youtube'dan video indirememeye başladım... İndirebilen var ım?
  • Türk Telekom ana kabloyu kessin o zaman garanti olur kimse sakıncalı bişey izleyemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

arkadaşlar konudışı olucak ama youtube'dan video indirememeye başladım... İndirebilen var ım?

bende indiremiyorum.daha yenide siteye girdim.site kafayı yemiş bir şekildeydi.
  • Wow oynarken proksi almıştım ücretli onla çatır çatır rahat rahat girilir.İp yi banlamazlarsa zaten dns ile rahat giriliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

pkk propagandasını dtp yapıyor zaten fazlasıyla , onu kapatsalar ya !!!

+1 İnternet sitesi kapatmakla her şeyi çözdüklerini , otoriteyi sağladıklarını zannediyolar.Fakat yanı başımızda saçma sapan insanlar , saçma sapan şeyler yapıyo.Bizde televizyonda izlerken kahroluyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 26 Ocak 2008; 12:38:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Orjinalden alıntı: 3310

pkk propagandasını dtp yapıyor zaten fazlasıyla , onu kapatsalar ya !!!

+1 İnternet sitesi kapatmakla her şeyi çözdüklerini , otoriteyi sağladıklarını zannediyolar.Fakat yanı başımızda saçma sapan insanlar , saçma sapan şeyler yapıyo.Bizde televizyonda izlerken kahroluyoruz...

Kesinlikle katılıyorum.Tv izleyemez olduk ortalıktaki abuk sabuk olan şeylerden..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.