Şimdi Ara

Youtube süresiz kapatılıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir haber sitesine göre youtube süresiz kapatılıyormuş...kapatılmanın birkaç saat içinde gerçekleşeceği söyleniyor..gerekce olarak pkk nın 4 dakikalık bir videosunun propoganda olarak yayınlanması...
    kaynak:http://www.8sutun.com/node/52203
    bakalım bu sefer ne olacak...

• Bu devekuşu kafalı zihniyete güler misin ağlar mısın? Internete erişimi de yasaklayın anasını satayım, olmuşken tam olsun...
  • Düzenlemeyi beceremediğim için haberin içeriği şu şekilde:

Video paylaşım sitesi kapanıyor. Youtube'a süresiz erişim yasağı geldi. Gerekçe ise...

Bölücü terör örgütüne ait propaganda amaçlı bir görüntü yayınladığı gerekçesiyle Youtube'a süresiz erişim yasağı kondu.

Bölücü terör örgütüne ait propaganda amaçlı bir görüntünün, görüntü paylaşım sitesi Youtube'da bulunması üzerine Erzurum 2 Numaralı Ceza Mahkemesi söz konusu siteye süresiz erişim yasağı koydu.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntü paylaşım ağı Youtube'da bölücü terör örgütü PKK'nın 4 dakikalık bir görüntüsünün propaganda amaçlı olarak sitede bulunduğunu belirterek, suç duyurusunda bulundu. Erzurum 2 Numaralı Ağrı Cema Mahkemesi, söz konusu siteye süresiz erişim yasağı koydu.

Kararın önümüzdeki saatlerden itibaren uygulanması bekleniyor....
    (Alıntı kaynaktan)

• Şu yönden bakalım.Orası dünyaya açık bir site.Bizim orda pkk aleyhinde okadar videomuz var.E arkadaşsite Türk sitesi değil ki.Onlar da yapar.Senin benim hakkım varsa onların da var.Evrensel olarak bakınca biz salak durumuna düşüyoruz afedersiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

Şu yönden bakalım.Orası dünyaya açık bir site.Bizim orda pkk aleyhinde okadar videomuz var.E arkadaşsite Türk sitesi değil ki.Onlar da yapar.Senin benim hakkım varsa onların da var.Evrensel olarak bakınca biz salak durumuna düşüyoruz afedersiniz.

+1
  • yasaklama nereye kadar gidebilir ki başkaları o videoyu izledikten sonra
    internet agını biyere kadar elinde tutabilirsin bu nasıl bi zihniyettir ya
  • Bu tür videoların da etkisi olabilir fakat kapatılmasının asıl nedeninin hükemetin bir çok ipliğinin pazara dökülmesi olarak okuştum. Mantıksız da gelmedi.

Herneyse dns ve proksi sitelerimiz hazır. Tüm önlemler tamam

Olan bizim olmayan itibarımıza oldu yurtdışında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter Kapatıldı / Ana Konu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @CaN®
    Zaten bu tip videolar sadece bahane olarak kullanılıyor.Bunu hala kavrayamayan yoktur sanırım.
  • saçmalamaya devam...
  • @BrooklynZU

Voltaire söylemiş sanırım

Do not believe what you read,
    Do not believe what you hear,
    Even do not believe what you see.

Benim de felsefem bu yönde olduğu için şüpheyle yaklaşırım bu tür ispatı zor olan şeylere. İftira da olabilir, devletin mahkemesine hakaret etmek istemem.
  • @EncoMaster
    Hem güzel hem kötü yanı var bu düşüncenin.Ama ben kötü yanından gazı veriyim.
    Neden terk edelim.Unutmayın hiçbirşey karşılıksız kalmaz.Biz Atatürk'ün evlatlarıyız.Zamanı geldiğinde gerçek Türk gençleri tepkisini koyacaktır bundan hiç şüphem yok.Sadece cesaret.Bu ülke kolay kurtarılmadı.Şu an satılmış topraklarımızı kurtarmak bize düşer.2-3 tane hacı hocaya pabuç bırakacak gençlik olduğumuza inanmıyorum.Ülke hepimizin ülkesi.Bizim de söz hakkımız var.Birilerinin satılığa çıkmış malı değil burası.

@CaN®
    Haklısın.Ama şu da var.Ben yargıya değil.Olayı bu hale getirenlere gönderdim o lafı.Muhalafet Tv leri bir şekilde(bahane ile) kapatanlar bu videoları da kullanıp örtbas etmek isteyebilirler.Sorsan onların dediği olacak.Ben de bu ülkenin vatandaşıyım.Kimseye uymak zorunda değilim.

Konuyu az daha uzatırsam cezayı da yiyecem yani.Zaten 3 uyarım var.Gaz vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 26 Ocak 2008; 0:10:37 >

• http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=643018

Hay ben!!! Neyse!!!

Özgür Türkiye'ye hoşgeldiniz................ Özgürlükçü, demokrat...............
    Öyleydi değil mi? Halkın özgürlüğünü engellemeye kimsenin hakkı yok demişti birileri bir kaç gün önce....

Özgürlük... Sadece bir kesime! Özgürlükten bile bunu anlıyorlar işte... Neyse siyasi konulara girmek istemiyorum... Hoş yakında herkes "mecburen" girecek ama!
  • youtube yerine pikniktube çok iyi bir alternatif olabilir.Yerli yüklemeleri herkes bundan sonra oraya yapabilir.Aykırı videolar yayınlanamaz hatta karşı propagandanın alası bile yapılır.
    pikniktube çok iyi bir alternatif olabilir en azından Tr sınırları içerisinde.
  • kesin pkklı şerefsilerin +18 zi ile ilgilidir.... bu bildiğimiz +18 değil......
    yoksa kökten niye kapatsınlar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 26 Ocak 2008; 1:55:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarSaw

youtube yerine pikniktube çok iyi bir alternatif olabilir.Yerli yüklemeleri herkes bundan sonra oraya yapabilir.Aykırı videolar yayınlanamaz hatta karşı propagandanın alası bile yapılır.
    pikniktube çok iyi bir alternatif olabilir en azından Tr sınırları içerisinde.

Atıyorum ben nasa'nın küresel ısınma ile ilgili videosundan anonim bir animasyonu akademik seminerimimde kullanamayacağım. Çünkü youtube'a giremiyorum ve pikniktube'da da bu tarz videoları bulma şansım yok. Kısaca alternatif yaratmak bence çözüm değildir.

Bence bu sorunun yasaktan öte diplomatik bir çözümü olmalı. Türkiye neden hep diplomatik ilişkilerde şu anda olduğu gibi masadan kalkan taraf oluyor? Bir çözümü, farklı yaptırımları, farklı yolları olmalı. Karşımızdaki şu an için kurumsal devasa anlamda bir şirket ve onunla böyle sorunlar yaşamak tuhaf. HErhangi birinin hosting kiralayıp bir video yayınlamasından çok daha acı bir durumla karşı karşıyayız. Derdimizi anlatamamak ve anlatmadığımız derde çözüm bulunmuyor diyerek sırtımızı dönüp gitmek bizim yaptığımız. Sırtımızı dönüp gidince çözüm oluştu mu? Hayır!

Çözüm bulmak isteniyorsa daha dolambaçlı olsa da yolları vardır. Kolaya kaçarak suçluyu değil masumu cezalandırmak da abesle iştigaldir.

• bir youtube haberleri basligi acilirsa hatta ust konu yapilirsa kurtuluruz gibime geliyor...her bisey duyan eleman burda youtube soyle olacak bilmemne diye konu acarsa cekecegimiz var valla diyim bari kapansin konu.... daha fazla spam konu acilmasin lutfen forumu kirletmeyin...

• Her video da kafayı kuma göm göm.E bir yerden sonra nefessiz kalacağız büyük ihtimalle.İnternet alanında batmış bir ülkeyiz.(dışarıdan ne kadar komik görünüyoruz herhangibirine sormak lazım) İlerisi görünmüyor.
  • söyledik haberin oldu işte, bu forumu binlerce kişi kullanılyor bizimde bi yardımımız dokunsuk dedik yaptığın ayıptır...sadece paylaştık burası insanların bilgi paylaşım yeri beğenmiyorsan okumazzın olur biter...
    quote:

Orjinalden alıntı: Destroy3r

bir youtube haberleri basligi acilirsa hatta ust konu yapilirsa kurtuluruz gibime geliyor...her bisey duyan eleman burda youtube soyle olacak bilmemne diye konu acarsa cekecegimiz var valla diyim bari kapansin konu.... daha fazla spam konu acilmasin lutfen forumu kirletmeyin...

• arkadasim ama $u youtube konusundan oturusu yuzlerce konu acildi mi acildi nie tekrar tekrar tecrit pilavi gibi yaziyosun onu elestiriyorum...Konu kirliligi yaratirsak kimse forumdan yararlanamaz dikkat etmemiz gerekiyor anlatabiliyor muyum amacim seni tenkit etmek degil yanlis anlami$sin...birde bu bilgi degil sadece hurafe konu niteligi ta$imiyor gereksiz bir kirlilik yapmi$sin bi youtube konusunun altina amacsizca atabilecegin mesaji gelip konu acmissin elestirdigim nokta bu...

düzenleme : eger kırıcı bı elestiri olduysa afedersin ama forumun kurallari ve anlayisi boyledir... ben yapmasam zaten bi yonetici gordugunde ayni seyleri dile getirip konuyu kapayacaktir...yardim etmeye calistigini anliyorum ama bunlar hurafeden ileriye gidemez... kusura bakma tekrar agir bi elestiri olduysa amacim polemik yaratmak degildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DestZ -- 26 Ocak 2008; 4:21:53 >

• yaaa gene mi!Canımı sıktı bu haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Buzz -- 26 Ocak 2008; 9:34:58 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.