Şimdi Ara

Youtube 'ta Canocan devrimi - Total War oynayanlar baksın bii la

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir giremediğim foruma tekrar giriş yaptım.Yaptığım ilk 3 video 300 lerde izlenme alırken geride kalanlar ondalık sayılarda takıldılar.Ama önemli değil.Sonuçta benim amacım eğlenmek.

Şimdi Empire Total War'a başladım onun videolarını çekiyorum . Eğer oyun hakkında bilgilere sahip olmak , oyunu bir başka kişinin gözünden görmek isterseniz buyrun gelin bi çayımı için :)

Şimdi bir şey farkettim. Bu yüklediğim videoların uzunluğu 1 saat.Yani bayağı bir uzun.Ama google analytics den baktığımda videomun izlenme dakikaları ortalama olarak %97 yani demeye çalıştığım şey bir saatlik koyduğum video ortalama olarak kişi başına 56 dakika izleniyormuş.Arada benim 3-5 refresh'im olduğunu düşünürsek harbiden çok hoş çünkü bu benim sıkılmadan izlendiğimi anlatan bir kanıt.Benim için her şeye bedel ya .İnsanlar oturup bir saat beni izliyorlar ne yaptığımı oyunda .Beni gerçekten çok mutlu etti izleyen kişi sayısı yerine bu bilgi beni daha çok mesut etti harbiden .

Eğer videoyu beğendiyseniz beğenmeyi ve yorum yazmayı unutmayın.Ayrıca abone olarakta sizde bir Canocan olabilirsiniz.

Canocanyoutube
    Hadi Oynayalım : Empire Total War - Rehber - Bölüm 1 - Sil Baştan Osmanlı
    http://www.youtube.com/watch?v=EZtaXHwlRCA

Şimdi de Twitter'dayız isterseniz takip edebilirsiniz . Şimdiden kalabalık bir aile olduk bile :
    twitter.com
    Canocan (@Canocan23) | Twitter
    https://twitter.com/Canocan23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canocan23 -- 27 Ekim 2014; 1:25:19 >

• Burası reklam yeri değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi diyorsun da kardeşim adımı duyabileceğim başka platform yok malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canocan23 -- 27 Temmuz 2014; 22:20:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canocan23

İyi diyorsun da kardeşim adımı duyabileceğim başka platform yok malesef

Twitter var. İzlenme sayısını nasıl artırdın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla facebookta bir kaç yere bildirim bıraktım.Fakat pek reğbet görmedi.Ama videomun etiket kısmına bir kaç anahtar kelime koydum ki sanırım insanlar ordan buldular.

Senin aynı forumda açtığın konuyada bu konumu açtıktan 15 dakika önce sonra görüp okudum.Bir arkadaş hile ile arttırabileceğini söyledi.Yeni bir kanal olduğumuz için elbet duyulmaz zaman alacaktır.Ama videonun altlarına iyi etiketler ve paylaştığın videolar tarzında video yapan daha popüler kanallara reklam bırakırsan duyulman yavaşça hızlanacaktır eminim.
  • Güncel..
  • Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  • Konu başındaki mesaj güncel kalıcaktır :)
  • Şimdi Facebook ve twitter sayfamızda var.. en üstteki mesajda linkleri görebilirsinizz..
  • Konu güncel.
  • Yeni video yüklendi isteyenler ilk mesajdaki linke bakabilirler
  • Reklam kokuyor
  • @Ploutos001 bu konuyu ben reklam için değil insanların benim yaptığım bu iş hakkında fikirlerini almak için açtım.1 aydır açık olan konu reklam olsa çoktan kapatırlardı :)
  • Oyun severler sizin yorumlarınıza ihtiyacım var iyi veya kötü eleştirilerinizi bekliyorum.Saygı çerçevesi şartıyla ..
  • Bu tarz kanallarda en önemlisi devamlılıktır kardeşim sakın unutma 5 view alsan bile video yüklemeye devam ediceksin bütün yutıbırlar bu şekilde yükseldi...Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xeta

Bu tarz kanallarda en önemlisi devamlılıktır kardeşim sakın unutma 5 view alsan bile video yüklemeye devam ediceksin bütün yutıbırlar bu şekilde yükseldi...Başarılar.

Teşekkür ederim tavsiyen için :)
  • Arkadaşlar Nefes Vatan Sağolsun Filmi içtima sahnesinin bir bölümünü yarışma için çektik. Desteğe ihtiyacımız var.
    Tamamen amatörüz ve bunu eğitimi kazanmak için çektik desteğe ihtiyacımız var LÜTFEN VİDEOYU BEĞENİN
    https://www.youtube.com/watch?v=wAAS06JWW7c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.