Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkes dürüst olsun lütfen yok ben embesılmıyım burda kaldım veya başka bişey dusunmeyın lutfen burda zeka testı yapmıyoruz HERKESİN DELİ gibi oynadıgı god of war oyununu en KIL yerlerini tartışıyoruz evet ilk İTİRAF benden geliorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))

*BU 3 tane gereksiz at var orda kalmıştım abi ulan atlara yapmadıgım eziyet kalmadı herseyi yaptım :))
    nerdeyse o pencereleri açıp gunes çıkartacaktım(öle anladım ya)

Olay merdiveni çekip solda gizli kapı varmış GOD OF WAR a hiççç yakışmadı :)) öle secret door mu olur abi ayıp ya...

• Bahsettiğin yerde bende takıldım ama aklıma daha sonra merdiveni çekerken sağa sola bakmak geldi çok uzun sürmedi yani arayış
  • tabii ki :)))

işte beynı durdugu nokta ama bız ANKARAPSP DERNEĞİ olarak(öle bi dernek yokta) hep orada kaldık :))
  • Merdiveni çekip yukarı çıkmaya şartlanmışım. Hiç aklıma gelmiyor sağa sola bakmak. Yarım bataryayı o odada bitirdim ama bulunca bir bağırdım "nihayet be" diye, millet deli sandı kesin
  • Galiba son bossdayım Bana yukarıdan baya buyuk toplardan atıyor ama hiç birini geri çeviremiyom nasıl geri gondericem ben onları :S ve bossdaki taktikleri biraz sayarmısınız

Bu arada digerini geçtim sizler sayesinde küçük yeşil topları geri atabiliyordumda bunu atamıyo
  • gerek kalmadı arkadaslar oyunu sonunda bende bitirdim.
  • o tarz şeyler ps2 versiyonunda da vardı. hatta o bölümde ps2 deki olay aklıma geldi de kenara baktım o yüzden falza takılmadım.
  • çok geç kalmışsınız
    gow II zorluk itibariyle , I e göre daha sıkıydı.
    ama benden hiç bi bulmaca kaçmaz
    hele zamanı durdurup sarmaşıklardan yürüyerek geçme bölümü harikaydı.
  • ben hiç takılmadan bitirdim oyunu. sabah başladım öğleden sonra bitti. 5 saat falan sürdü. çok kısa olmuş be
  • abi herkes O KIL YERDE KALMIŞ duvarları çekioruz kendımızeeee EEEEEE neymiş efendım solda gizli kapı varmış bakk sen ) çok kastı ya çoook!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

abi herkes O KIL YERDE KALMIŞ duvarları çekioruz kendımızeeee EEEEEE neymiş efendım solda gizli kapı varmış bakk sen ) çok kastı ya çoook!

ben orda 3 gün uraştım sora foruma sordum napıımm
    sormasam bulamazdım walla
  • Ya 4 heykel var hani yerlerini degiştiriyoruz falan kaldım orda napıcaz?
  • Tmm Tmm gerek kalmadı
  • yaaaa arkadaşlar biz FEDERASYON kurarız bu gidişle :))
  • bitii oyun geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scratch_

Ya 4 heykel var hani yerlerini degiştiriyoruz falan kaldım orda napıcaz?

kalkanı içe bakan heykelleri uç taraftaki standlara diğerlerini de gerideki standlara yerleştir. 4 ünü yerleştirince bi zımbırtı çıkacak yerden. ışık zımbırtısını ona cevir böylece 4 ü ışığı yerden çıkan zımbırtıya yönelecek. ortasında yuvarlak sarı bi şey çıkıyor.ç orada korumaya basıp yuvarlak a sürekli bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whoops -- 23 Mart 2008; 7:48:30 >
  • Kanatlı kadınla dövüşürken sonunda yere düşüyor, gücü azalıyor ama ondan sonra tekrar canlanıyor. Orada yerdeyken (yeşil dumanlar filan çıkıyor) ne yapmak lazım????
  • quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Kanatlı kadınla dövüşürken sonunda yere düşüyor, gücü azalıyor ama ondan sonra tekrar canlanıyor. Orada yerdeyken (yeşil dumanlar filan çıkıyor) ne yapmak lazım????

tam o sırada,
    hemen ortadaki, yoğun güneş ışığı olan yerin içine giriceksin ve hemen shield'ı kullanıp...tüm ışığı hatuna yönlendiriceksin..sonrasında 2-3 tuş kombinasyonu ile işini bitiriceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unik06 -- 24 Mart 2008; 14:06:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: unik06

quote:

Orjinalden alıntı: vincentvega

Kanatlı kadınla dövüşürken sonunda yere düşüyor, gücü azalıyor ama ondan sonra tekrar canlanıyor. Orada yerdeyken (yeşil dumanlar filan çıkıyor) ne yapmak lazım????

tam o sırada,
    hemen ortadaki, yoğun güneş ışığı olan yerin içine giriceksin ve hemen shield'ı kullanıp...tüm ışığı hatuna yönlendiriceksin..sonrasında 2-3 tuş kombinasyonu ile işini bitiriceksin

Teşekkürler

• offf ANAMMMMM offf takılanlar PAT PAT DOKULUYOR arkadaslar sizde bizdensiniz Aynen Tam GAZ devam Valla Gaza geldim takıldıgım butun yerleri açıklayasım geldi :))

ONLAR GÖSTERSİN BENDE COŞARIM ZATEN GİBİ OLDU :d
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.