Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mlsef yok henuz ama yakında olacak sanırım
  • herkes de orada takılmış :D oyunu bırakıyordum birara. bakmadığım yer kalmamıştı. oyunu load yapıp unuttuğum birşeyler var mı diye kaç kere baktım. ne kapıymış :D
  • orda takılmıyan yok herhalde bende baska bır oyun forumunda sormustum sımdı her sevıyede bırer kez en az bitirdim oyunu şimdi profosor oldum :)
    Haremde çok süper bence :)
    ben yarım saat çıkmadım ordan :)
  • yerjabugunda orda takılmayan vatan evladı çok az sayıda emın olun :D
  • benimde pspde ilk oyunum god of war idi. biras sorarak geçtim bunu bizim müdürden almıştım kendisi bu işlerde çok iyi o yardım etti sonrada mutlu son bende bitirdim.

ama sizden bir ricada bulunacağım buna benzer oyunlardan varmı sizde isimlerini bana yazabilirmisiniz?

acil olarak bekliyorum

saygılarımı sunuyorum...
  • Ya arkadaşlar bende 3 tane kalkanlı heykellerde kaldım ya, ham biz yeni kalkan alıyoruz ortadan sonra kenardaki yerler gidiyor ve yuvarlak içerisinde kalıyoruz, 3 tane heykel sırayla kalkanlarından bana ateş ediyor orayı nasıl geçicez?
  • genelde herkez heykellerde takılmış aslında orası kolay. Mantığı kavramak lazım iyi düşünün kafa yorun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

quote:

Orjinalden alıntı: alperozlu

Yaw brn hala o atları geçemedi merdiven filan görmemedim nerde
     God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!

Ben de zorlanmıştım biraz o kısımda. Sonra -biraz- şans eseri buldum.
    O altında kalan kısmı çektikten sonra içeri gireceksin. Oyuk var içinde..

yaa deli olacam nerde bu oyuk bi yardım edin bi el atın

• quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

quote:

Orjinalden alıntı: alperozlu

Yaw brn hala o atları geçemedi merdiven filan görmemedim nerde
     God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!

Ben de zorlanmıştım biraz o kısımda. Sonra -biraz- şans eseri buldum.
    O altında kalan kısmı çektikten sonra içeri gireceksin. Oyuk var içinde..

yaa deli olacam nerde bu oyuk bi yardım edin bi el atın

Hemen altta bulunan mekanizmayı geriye doğru çektiğinde solunda kalacak oyuk

• tam olarak hani mekanizma alt kısımdaki sağda ve solda iki heykel var birini ileri ittiriyosun ordakilermi hala bulamadım ben
  • sağdaki heykeli kıracakmışız yaa
    http://www.youtube.com/watch?v=zV1PqW53luU&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soldier_x -- 20 Mayıs 2008; 0:18:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

sağdaki heykeli kıracakmışız yaa
    http://www.youtube.com/watch?v=zV1PqW53luU&feature=related

Sorununu çözmene sevindim
  • Ben haala çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Ya arkadaşlar bende 3 tane kalkanlı heykellerde kaldım ya, ham biz yeni kalkan alıyoruz ortadan sonra kenardaki yerler gidiyor ve yuvarlak içerisinde kalıyoruz, 3 tane heykel sırayla kalkanlarından bana ateş ediyor orayı nasıl geçicez?

bak onlar sana tam alev topu attığında kalkanı çıkarım saldıracan onların silahıyla onları vuruyorsun da şimdi tuş kombinasyonunu hatırlıyamadım.Yani tam ateş sana geldiğinde kalkanı çıkar L ileydi sanırsam sonra baş rastgele diğer tuşlara bilen biri varsa hangi tuş olduğunu söylesin öle öle patlıcan onları x)
  • Ya her yolu denedim olmuyo
    Hangi tuşla yapıcam o combo'yu acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ShaRLooT

Ya her yolu denedim olmuyo
    Hangi tuşla yapıcam o combo'yu acaba

Onlar sana saldırdıkları anda yani büyüyü yolladıkları anda kalkan tuşuna basıp bırakmaya başla. Seri biçimde yaparsan kaçırmazsın. Ama tan geldiği anda basarsan da işe yarar. Ama olmuyor dersen seri biçimde bas bırak derim. L L L L L L L
  • abi daha neler var ne god of war magdurları çıkacak herkes tel tel dokuluo :)))
  • QberT sağ olsun o aklıma getirtti o kalkan olayını ben hep basılı tutuyordum kalkanı işe yaramıyordu combo vs. deyince yuemef arkadaşın dediği gibi yaptım oldu.
  • valla super bir platform oldu :)
  • anlaşıldı sanırım herkez GOW ı bıtırdı fınal fantasy e saldırdılar crisis zone :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.