anlaşıldı sanırım herkez GOW ı bıtırdı fınal fantasy e saldırdılar crisis zone :)
o oyun oynanırmı be:P psp nin en iyi oyunu god of war onun yanında hiç bi oyun oynanmaz walla ama çabuk bitio melet:S ff cc7 yi deniim dedmde tat vermedi pek:) şu an pes oynuorum gece gündüz başka oyun yok adam gibi:)
quote:
Orjinalden alıntı: tuncalie
jails of tartarusta, (heykelin elinin oynadigi yer) o iki yuvarlaktan ilkinden digerine ziplarken once bir kere ( x ) e basiyorsun, sonra ortalarda, artik asagi dusecekken hizlice 2 kere ( x ) e basiyorsun, elleriyle tutunuyor karsı tarafa.. yani ( x ) + ( xx ) ;)
x xx,x xxx,xx xx de yaptım bir türlü ulaşamadım karşı tarafa ne yapalım zıplamaya devam :)
hahaha daha bu ne ki ne kıl yerler var bu yüzden PSP camı satışları tavanda nedense gecemeyen FIRLATIO pspisni sanırım :) bilmiom yapan varmı ama SAVEsiz bir pes oynadım sezonluk son maçta gitti şampiyonluk o da bize kapak oldu :) bende pspnın LCD camına kıydım malesef aslında yumuşak koltuga attım ama ordan sekti yani BAHTSIZ BEDEVİ ŞANSI :d
sonunda kanatlı kadınla kapışırken güneşin olduğu yere gidiyorum l ye basıyorum hiç bir işe yaramıo zaten çok seri yeşil büyü fırlatıo kafayı yicem 50. deneyişim
Kadın ordaki mermerlerin üstüne cıkınca tam altında dur ve sürekli üçgene bas.Sonunda kadının canı iyice azalınca yere düşüyor.Tam o sırada ortadaki yere git ve O bas.Sonra gerisini getirirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
sonunda kanatlı kadınla kapışırken güneşin olduğu yere gidiyorum l ye basıyorum hiç bir işe yaramıo zaten çok seri yeşil büyü fırlatıo kafayı yicem 50. deneyişim
hala var işte ya hala :) ben o gizli merdiven yuzunden sınır krizleri geçirmiştim :P
bnde orada kalmıştım ama geçtim sonun da. yapman gereken birinci yuvarlağa zıplayıp bekle yuvarlağın köşesine gel x e birkere bas tam aşşa düşerken birkere daha bas ikinci yuvarlağa geçeceksin.
en sonunda bende bitirdim gerçekten güzel oyundu acaba şimdi ne oynasak önerisi olan ?
300 spartalılar en yakın o şuyanda o oyuna :)
quote:
Orjinalden alıntı: hksdejavu
ya bu zincirlerin olduğu yer varya yukardan birşeyler indiriyorsun bide duvara gömülü el var. orada iki şeyide indirdim ama birinden diğerine sıçrayamıyorum. ne yapmama lazım. bayağı bi aradım ama bulamadım
arkadaşım orda bende takılmıştım en sonunda geçtim yapman gereken birinci yuvarlağa zıplayıp bekle yuvarlağın köşesine gel xe bir kere bas ama sadece birkere (kısa atlamayap) tam aşşa düşerken birkere daha bas karşıya geçeceksin başarılar
abi işte TÜRK İNSANIN YARDIMSEVERLİĞİ psp oyununda bile ne kadar önemli oldugunu gosterıyor tbrkler...
YALNIZ OYUNDA HERKEZ 3 ANA YERDE TAKILMIŞ BU gayet açık :)
ya arkadaşlarmillete yardım ederken şimdide ben o kanatlı kadının olduu yaerde takıldım acaba elinde o bölümün save i olan link tabilirmi yoksa bu kadın bayaa uğraştıracağa benziyo teşekkürle
zuhahahahah muhahahaha super oldu bu harikasın ya varya suan gulmekten gözlerimden yaş geldi :)
bu arada god of war da yeni oyun başlatırken god(very hard) seviyesi seçilemiyor onu nasıl aktif edebilirim ?
quote:
Orjinalden alıntı: uzman_as
ya arkadaşlarmillete yardım ederken şimdide ben o kanatlı kadının olduu yaerde takıldım acaba elinde o bölümün save i olan link tabilirmi yoksa bu kadın bayaa uğraştıracağa benziyo teşekkürle
o kadının attığı dumanlardan birini kalkanla geri çevirip onu az düşürene kadar dene sonra yanına gidip sürekli zıplayıp üçgen yap tam yere düşene kadar sonra ortada güneşli alana git gerisi tuş kombinasyonu...
quote:
bu arada god of war da yeni oyun başlatırken god(very hard) seviyesi seçilemiyor onu nasıl aktif edebilirim ?
oyunu en az bir defa bitirmen lazım
İşte hmn super hızlı cvp :) uzman umarım çözmüşsündür
quote:
Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe
quote:
o kadının attığı dumanlardan birini kalkanla geri çevirip onu az düşürene kadar dene sonra yanına gidip sürekli zıplayıp üçgen yap tam yere düşene kadar sonra ortada güneşli alana git gerisi tuş kombinasyonu...
yardımiçin teşekkürler ama bölümü atladım oyun bitti yaw şimdi god(very hard)olarak oynamayı denicem ama aynı oyunu bidaha oynamanın ne anlamı var bilmiyorum bu god seviyesinin oyunu bitirdikten sonra açılması biraz saçma e oyunun da gazı kaçtı artı yaw
arkadaslar bu gow un ilk saatlerinde sana hareketleri falan gösteriyomu yani neler yapacağın falan ben psp de oynayacağımda şimdiye kadar hiö bi konsolda oynamadım gow u yani prince of persia daki gibi hareketleri filan anlatıyomu.....?????????
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
arkadaslar bu gow un ilk saatlerinde sana hareketleri falan gösteriyomu yani neler yapacağın falan ben psp de oynayacağımda şimdiye kadar hiö bi konsolda oynamadım gow u yani prince of persia daki gibi hareketleri filan anlatıyomu.....?????????
start a basınca combo ekranı gelio r ile yan ekrana geçince tuşları gösterio