Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi sanırım tam anlatamadın dediğin yeri yoksa bende bıtırdım ahmet de mehmette :P
  • Arkadaşlar bende tam burada kaldım yaww... ne oyuk var nede birşey. göremedim bir türü. Yukarı çıkmak için bir duvarı kendine doğru çekiyorsun. Kendine çeker çekmez solamı koşuyorsun. Oradamı oyuk var. Kimi arkadaşta heykelleri kıracaksın demiş. Kafam karıştı. Ayrıntılı anlatırmısınız lütfen. Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: soldier_x

quote:

Orjinalden alıntı: £¢h¡n

quote:

Orjinalden alıntı: alperozlu

Yaw brn hala o atları geçemedi merdiven filan görmemedim nerde
     God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!

Ben de zorlanmıştım biraz o kısımda. Sonra -biraz- şans eseri buldum.
    O altında kalan kısmı çektikten sonra içeri gireceksin. Oyuk var içinde..

yaa deli olacam nerde bu oyuk bi yardım edin bi el atın

• İŞTE KİLİT SORU BU KONUNUN AÇILMASINA SEBEP HATTA VE HATTA YUH ARTIK DENİLESİ ŞEY...

duvarı kendine doğru çek çektiğin merdivenin solunda gizli bir kapı var hemen ordan gir atlarla falan ugrasma ben çok uğraştım sen yapma bari :D
  • aşağıya in sağ taraftaki kadın heykelinin kafasını kır.. sonra patlağımsı bir ışık çıkacak orda L'ye bas ..sonrasını çözersin zaten.
  • biride çıkıp bize yardım etsin.. millet nasıl bitirmiş bu oyunu anlamadım..

şu DEVi zincirlerden çözdükten sonra ve ruhların ğeşinden koşup herbirini topladıktan sonra, kanatlı bir kadın geliyor onunla zirveye uçuyoruz ve sonrasında bir iki atışmadan sonra beni sarıyor ve sonrasında dev çıkıyor..

işte o devi geçmek için tuşlara hızlı basmam gerek biliyorum ama tutturamıyorum.. bunun makul bir yolu var mıdır?
  • abi o kombinasyonu tuttur o zaman ya bu kadar ınsan yazmadıgan gore başka yolu yok sanırım yıne de okuyan arkadaslar bişey yazsın sırf senın için gitcem bı daha oynaycagım
  • walla arkadaşım ben oraya gelsem kesin yardımcı olurdum :(
  • gelirsin hocam 3-4 satte kadar bırazdan da yazarsın :P
  • kubilay hocam bitanesin.. sağolasın sende olmazsan bu bölüm ölecek nerdeyse
  • Bu bölüm ölme G.O.W kardesliği bölünmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

Bu bölüm ölme G.O.W kardesliği bölünmez

Yarın bende alacağım.boyutu ne kadar acaba?(iso olarak)
  • 1,657 mb brüt net :)
  • az değilmiş.

Teşekkürler
  • Öyle oyuna Az bile :)
  • bu oyunun ve simpsons un internetten linkini buldum gow 1.5gb simpsons 676mb bunları indirsem (2 hafta yada bu hafta psp alıcam) pspye atıpmı oynıcam? psp nin hafızası ne kadar? yoksa sd kartamı koymam gerekicek?
  • gow un hikayesini anlatır mısınız ? bilen varsa tam olarak baştan hikayesi yani . ben bi kaç şey anladım ama işte tam değil . karısıyla çocuğu ölmüş sanırım kim öldürdü kendi mi ? sonra athena ile konuştuktan sonra asıl macera başladı sanırım athena ne dedi kratos a ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

bu oyunun ve simpsons un internetten linkini buldum gow 1.5gb simpsons 676mb bunları indirsem (2 hafta yada bu hafta psp alıcam) pspye atıpmı oynıcam? psp nin hafızası ne kadar? yoksa sd kartamı koymam gerekicek?

evet memory stick (ms) duo pro kart alacaksın.. daha sonra psp'ye takacaksın, ayarlardan ms format yapacaksın.. ve sonra klasörler oluşacak kartta.. bu klasörlerden iso adlı klasöre oyunlarını atabilirsin, iso veya cso uzantılıdır genelde.

pspnin hafızası yok.. kart almak zorundasın..
  • kartsız ASLA alabiliosan 8 gb al bence :) en iyisi o ugrasmazsın sok çıkar usbye tak nereye kadar :) G.O.Warıda CSO oynamayın arkadaslar paşalar gibi 1600 mb oynayın bu oyun cunku çok özel!
  • ben cso formatlısını oynadım bi sıkıntı yok sadece bi kaç yerde yavaşladı oralar da savaştığımız yerler değildi zaten yürüyodum hemen geçti .
  • No problem yeterki herkez oynasın olay budur abi PSP nın suana kadar çıkmış en iyi oyunu üstü henuz yok!
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.