hocam anlatıyo fakat gerek yok vurcan gözünün üstüne hepsinin o kadar :)
arkadaşlar merhaba. benim sorunum oyunu hiç başlatamamak. oyunu başlatmak için tuşa basıyorum biraz bekledikten sonra "The game could not ne started. (80010002)" diye bi hata veriyor. versiyon 3.71 m33-2. neden böyle yapıyo sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: suit up!
arkadaşlar merhaba. benim sorunum oyunu hiç başlatamamak. oyunu başlatmak için tuşa basıyorum biraz bekledikten sonra "The game could not ne started. (80010002)" diye bi hata veriyor. versiyon 3.71 m33-2. neden böyle yapıyo sizce?
oyunu başka bir yerden bir daha yüklemeyi dene oyun bozuk olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: suit up!
DİĞER OYUNLARDA DAMI BU SORUNU YAŞIYOSUN YOKSA SADECE GOD OF WAR A MI ÖZGÜ EĞER BÜTÜN OYUNLARDA BU SORUN VARSA RECOVRY MENÜDEN UMD İSO MOD U SONY NP9660YAP DÜZELİR BENİM BAŞIMA DA FGELMİŞTİ Bİ KEZ BÖYLE YAPTIM DÜZELDİ
arkadaşlar ben nfs oyununu indirdim yalnız klasör içinden bir sürü dosya çıktı bunları nasıl pspyi atcam bilmiyorum dizin şu şekilde PSP_GAME ana klasör SYSDİR(KLASÖR) 8mb USRDIR(KLASÖR) 400mb icon0 ICON1.PMF PARAM.SFO PIC1 (son 4u dosya bunları bir kaç kilobayt) yardımlarınızı bekliyorum
The game could not ne started ya KARTA SORUN VARDIR
YA DA RECOVERY MENUSUNDE SONY yapmamışsındır saygılar
dostum benim sorumun cevabını bilmiyomusun?
@suit up!
Arkadaşların dediklerini uygula bakalım; eğer sonuç alamazsan tekrar söyle, başka bir şeyler düşünelim. Benimde aklıma arkadaşların söylediğinden başka birşey gelmiyor. Ama aklıma ilk gelen şey; oyunun bozuk olabileceği. Başka bir yerden indirip denersen daha sağlıklı bir yargıya ulaşabiliriz.(Ama yapılabilecek şeylerden en kolayı UMD ISO MOD'u SonyNP9660(yada buna benzer birşey) yapıp denemen. Daha sonra oyunu başka bir yerden indirmeyi dene.)
@s.sali.06
Sanırım sen ISO dosyasını açmışsın. O dosyayı açmadan Hafıza Kartı'ndaki ISO klasörüne atacaksın.
bir arkadaşım internetten indirmişti benim için ama iso halinde değildi. ben kendim iso'ya çevirdim belki orda bi hata yapmışımdır.
başka hiç bi oyunda böyle bi hata vermedi.
recovery menüsünü denemedim. onu bir deneyim bakalım.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.
G.O.W ın türkçe versiyonu olmazmı veya shrek gibi çorum versıyonu super olur ya
ya ben takılmadan geçerim ama kıl oldum şu dinazorumsu şeylere.. ilk bölümlerde gelen dev yaratıklar varya.. onların son vuruşlarında kombine çekmek lazım ve tuşları bir türlü tutturamıyorum.. formülü varmıdır bunun ?
tek formul tuşları tutturmak sanırım daha kolay bı yolu yoktur
iğrenç birşey ya.. hiç süre vermiyor..
ya şu kapı var birtane.. iki kılıcı ona geçirdikten sonra joystick ile döndere döndere açmamız lazım ama bir tane yaratık karşı taraftan bana habire ateş fırlatıyor.. ve ona ulaşmamı engellen yanda bi kapı var... ne adamı öldürebiliyorum nede ilerlememi sağlayan kapıyı açabiliyorum.. sinir oldum.
ipucu?
valla ben devamlı zıpladım zıpladım adam sonra atesi kesti ben sinir krizleri geçirdim belli aralıklarla ateş ediyor ama bu benım GÖZÜMDEN bal damlamasıyla alakalı oldugu için onun başka da bi çzümü olabilir :)
sen de bence biraz zıpla
yok zıplama ile olacak iş değil..
ben olayı çözdüm v geçtim orayı..
önce şu kolu çevirip tekrar aşağı iniyoruz ve aşağıdaki koridordan meydana çıkıp, merdivenleri yürüyüp bir kaç çapulcuyla savaşıyoruz :D daha sonra yolumuz açılıyor ve o bize ateş fırlatan şarlatanı yakalayıp pişman ediyoruz :)
zuhahah harika olmuş daha takılırsın nasıl olsa :) gorusmek uzere evet arkadaslar yokmu arttıran pardon takılan :P
bak gene kombine yine takılma.. canıma tak etti..
mutlaka bir formülü vardır bunun ya.. rastgele tuşlara basmakta neymiş?
şu Devi kurtardım ve sonrada hayvan gibi bana saldırıyor.. şu kanatlı karı bana kelek yaptı.. tüm kırmızı ve mavi kanımı çekti sonrada dev geliyor.. 3. tuşa kadar geliyorum ve hep ölüyorum.. bunun rahat bir yolu yokmudur? rastgele geçmek çokta çekici gelmiyor..
Keşke god of war 1 ve 2 hiç çıkmamış olsaydıda şimdi ps3 e nex gen grafiklerle 1 ve 2 çıksaydı ama olsun inşallah gow 3 iyi olur.
GOW ustaları neden sessiz? yahu geçemiyorum.. tuş takımını bozup geçmekte istemiyorum.. bu DEVİN yumruğuna karşı tuş konvoyunu nasıl tutturabilirim?