Merdiveni çekip yukarı çıkmaya şartlanmışım. Hiç aklıma gelmiyor sağa sola bakmak. Yarım bataryayı o odada bitirdim ama bulunca bir bağırdım "nihayet be" diye, millet deli sandı kesin
+1 o kadar sinir oldumki o bölümde, psp yi aldım alalı bi tekken6 yı ilk oynayışlarımda Azezele yenildiğimde, bide o bölümde psp yi kıracak kadar sinirlenmiştim.
2 gun ugrastım o gızlı geçıdı bulmak ıcın acaıp bışey ya resmen delırdım saçma sapan yerlere bakıodm gzlı bı yer vardır dıe ama hıç merdıvenın yanları aklıma gelmemstı yne anlamıodm gözume çarptı öle
askere geleli 260 gun oldu hala konu devam ediyor süper ya BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM...
arkadaşlar ben bi bölmde takldm kaldm.2 tane devi öldrdüm kapıyı flan açtm.sonra bi yere geldm.bi tane kapı ve o kapının açılması için 2 tane şeye basmam gerekiyo.birinin üstüne ölmş adam koyuyosn kapı biraz açılıyo.öteki şeye bastgmda kapı tamamen açılıyo ama kapıya gidene kadar kapı kapanıyo.lütfen yardım edin
gow2 ghost of sparta icin pm atabilirsiniz :)
artık ghost of sparta için yazabilirsiniz :))
konu şarap gibi
2 oyunuda bitirdim pek takılmadan yardımcı olabilirim isteyenlere
ben daha yeni psp alcam
al kardesım god of war oynamamış bir PSP cinin hayt damarlarından bırı kopmuş demektir
aradan uzun zaman geçmiş ancak umarım bana yardım edecek birini bulabilirim.. bir bölüm var, hani kapalı bir yerde, göl falan var ama göl kırmızı. lav onlar sanırım. tavanına tırmanıp 2 tane kumdan heykel olan yere geçtim ve o heykelleri kırdım. ancak karşı tarafta bir platform daha gözüküyor. oraya nasıl geçebilirim? 2 gündür uğraşıyorum kıracağım en sonunda.
bnde sırf o atlı yeri 2 günde geçmiştim
evet oyunun en sinirlendirici yeri de orası. Ben Konya'dan Afyon'a giderken arabadayken oynuyordum oraya geldiğimde herşeyi yaptım ve sinirden kapattım.
Ben daha psp almadım ama alınca alıcağım ilk oyunlar gow serisi ve ac olucak ama ps 2 de gow 1 ve 2 yi bitirdim onlar hakkında sorusu olan sorabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme