Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yuemef

Merdiveni çekip yukarı çıkmaya şartlanmışım. Hiç aklıma gelmiyor sağa sola bakmak. Yarım bataryayı o odada bitirdim ama bulunca bir bağırdım "nihayet be" diye, millet deli sandı kesin

+1 o kadar sinir oldumki o bölümde, psp yi aldım alalı bi tekken6 yı ilk oynayışlarımda Azezele yenildiğimde, bide o bölümde psp yi kıracak kadar sinirlenmiştim.

• 2 gun ugrastım o gızlı geçıdı bulmak ıcın acaıp bışey ya resmen delırdım saçma sapan yerlere bakıodm gzlı bı yer vardır dıe ama hıç merdıvenın yanları aklıma gelmemstı yne anlamıodm gözume çarptı öle
  • askere geleli 260 gun oldu hala konu devam ediyor süper ya BOMBA GİBİ DÖNECEĞİM...
  • arkadaşlar ben bi bölmde takldm kaldm.2 tane devi öldrdüm kapıyı flan açtm.sonra bi yere geldm.bi tane kapı ve o kapının açılması için 2 tane şeye basmam gerekiyo.birinin üstüne ölmş adam koyuyosn kapı biraz açılıyo.öteki şeye bastgmda kapı tamamen açılıyo ama kapıya gidene kadar kapı kapanıyo.lütfen yardım edin
  • gow2 ghost of sparta icin pm atabilirsiniz :)
  • artık ghost of sparta için yazabilirsiniz :))
  • konu şarap gibi
  • 2 oyunuda bitirdim pek takılmadan yardımcı olabilirim isteyenlere
  • ben daha yeni psp alcam
  • al kardesım god of war oynamamış bir PSP cinin hayt damarlarından bırı kopmuş demektir
  • aradan uzun zaman geçmiş ancak umarım bana yardım edecek birini bulabilirim..
    bir bölüm var, hani kapalı bir yerde, göl falan var ama göl kırmızı. lav onlar sanırım. tavanına tırmanıp 2 tane kumdan heykel olan yere geçtim ve o heykelleri kırdım. ancak karşı tarafta bir platform daha gözüküyor. oraya nasıl geçebilirim? 2 gündür uğraşıyorum kıracağım en sonunda.
  • bnde sırf o atlı yeri 2 günde geçmiştim
  • evet oyunun en sinirlendirici yeri de orası. Ben Konya'dan Afyon'a giderken arabadayken oynuyordum oraya geldiğimde herşeyi yaptım ve sinirden kapattım.
  • Ben daha psp almadım ama alınca alıcağım ilk oyunlar gow serisi ve ac olucak ama ps 2 de gow 1 ve 2 yi bitirdim onlar hakkında sorusu olan sorabilir
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.