Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSP yi bu hafta aldim, dun de God Of War attim hemen. Harika oyun ya insan basindan kalkamiyor resmen, sarjim bitmeseydi zamanin nasil gectiginin farkinda bile degildim.
    Arkadaslar merak ettigim bisey var, bu oyunu kac saat veya gunde bitirdiniz?
  • çoğu 1 gun dio ama bunlar reklam kokan hareketler o merdıvenı nasıl geçtiniz bea :D ben 2 gunde bitirdim....
  • Takılma Efsanesi Bitti mi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy203

quote:

Orijinalden alıntı: moy203

quote:

Orijinalden alıntı: Famagusta

ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende burda takıldım ya

up yardım lütfen oraya geliyorum sap gibi kalıyorum

Orda duvar yolu var yukarda ve yanda bi deneyin bakalım

• Ayrıca oyun dün bitti Çok güzeldi oyun beğendim.Bitmesine üzüldüm.Ben o gizli kapının orda takılmadım merdivenden yukarı cıkamadığım için Kutulara yöneldim o arada gördüm kutuları açtım sonrada geçtim O zor atlama yerindede tek atlayışta geçtim Ballıydım yani

• işler bu aralar kesat takılan falan yok oyunlarda
  • Ben bi şeyde takıldım. En sondaki kadını öldürmekte takılmıştım. Ama onuda başardım
  • ohh ohh herkes bitirmiş :)
  • yeni god of warımız OBSCURE çıktııııııı :=) kesinlikle oynayın...
  • arkadaslar ilk baslarda gemide 2 canavarı oldurdukten sonra yukardakı buyuk canavarı nasıl oldurucem yardımcı olursnız sevinirim
  • Challenges of Hades te ilk challenge ı geçmenin bi taktiği var mı?Hani effretle 50 adam yakman gerekio buraya kadar kolay ama cyclopslar gelio onları diğerlrine zarar vermeden öldürmek çok zor öldürmesen onlar adamları öldürüyor nooooooooluuuuuur yardım edin kafayı yiycem bi püf noktası yokmudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decepticon -- 23 Nisan 2010; 15:27:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyunus

arkadaslar ilk baslarda gemide 2 canavarı oldurdukten sonra yukardakı buyuk canavarı nasıl oldurucem yardımcı olursnız sevinirim

filelerden çık yukarıya ve saldır gerisi kendiliğinden geliyor
  • arkadaslar god of war 1de (Get Me a Beer Kid) diye bi bronz trophy var bunu nasıl alıcaz oyunda baya ilerlemiş durumdayım bu yazdıgım trophy geridemi kaldı acaba
  • spartan modda git gide fzla ölmeye başladım
  • dün bitti oyun
  • jails of tartarus'ta zincirleri indirdikten sonra nasıl atlıcazz?yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • s.a herkeze

Hocam Ben başta daha kaldım su devin üstündeyim agac gbi bisey var yolu kapıo

r1 ve o ya basıorum onu bi turlu cıkartamadım yoldan baska nası yapcaz bnu ?
  • r1 e basmana gerek yok ya hızlı hızlı bas sora o devi büyük bir canavar yiyecek sorada o canavarı hallediceksin
  • saol dostum halletim zaten baya yol aldım :D
  • Bende yeni bugün başladım 2 buçuk saatte çöle geldim burdan sonrasında takılırsam gelirim
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.