Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasip kısmet
  • Bende bu oyunu çok merak ediyorum.Herkes çok güzel olduğunu, çok beğendiğini söylüyor.Kısa bir süre içinde almayı düşünüyorum.Takıldığım bir yer olursa yazarım
  • Bu GOW Chains Of Olympus mu yoksa başka GOW mu? Ben Chains Of Olympus'u aldımda.

Ayrıca daha dün internetten satın aldım Chains Of Olympus'u.
    Sabırsızlanıyorum başlamak için
  • tek bir tane var zaten bakalım sen nerde takılıp yazacaksın :)
  • Dün kavuştum oyunlarıma.Birine dün başladım şimdi bitti.GOW'a başlıyacağım şimdi düşünüyorum.
  • Evet...

İlk takıldığım yeri söylüyorum size

Bir kapıdan girdikten sonra çatılarda dolaşan canavarın ağzından adam düşüyor... Ondan sonra askerler geliyor onları öldürdüm.Ölü adamı kapı mekanizmasına koydum ve öbür tarafa geçtim ama öbür taraftada kapı mekanizması var ve ölü adam yok yada herhangi koyulacak bir şey... Kaldım burada

Yardım lütfen

Edit:İmla Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vraxin -- 2 Ağustos 2009; 17:58:26 >
  • Tamam buldum
  • meraba.
    yeni başladım oyuna, bi bölüm var ilk başlarda bi kapıdan giriosn ortada heykel var sağda gorgon eye kutusu solda kırmızı kutu sonra orayı geçince ilerde yarasalar ve elinde kocaman balta gibi bişi olan adam var 2 tane aynı zamanda 4 yönden ok atılıo o bölümü nasıl geçicem arkadaşlar *??
  • aradaşlar god of war almayı düşünüyorum .uygun fiyata satmak isteyen varsa alabilirim . ya da isterseniz gangs of london ile takas edebiliriz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzhan45

meraba.
    yeni başladım oyuna, bi bölüm var ilk başlarda bi kapıdan giriosn ortada heykel var sağda gorgon eye kutusu solda kırmızı kutu sonra orayı geçince ilerde yarasalar ve elinde kocaman balta gibi bişi olan adam var 2 tane aynı zamanda 4 yönden ok atılıo o bölümü nasıl geçicem arkadaşlar *??

Biraz Daha Açıklayıcı Anlatırsan Yardımcı Olabilirim
  • Ben de bitirdim ama sadece jails of tartarus da takıldım geri kalan yerler gayet kolaydı valla
  • PSP için yeni GOW çıkacak mı?Oyun bitti diye üzüldüm çünki
  • 15 gun boş bıraktık :) konu bayagı ilerlemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Famagusta

ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende burda takıldım ya
  • hala oynamayan milyonlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Bu kadar açılan konuya, yapılan yoruma ve reklamına dayanamayarak gecen oyunu ben de kurdum.
    Genel yorumum; grafikten öteye gecememis basit ve monoton bir oyundu. Kısa oyun suresiyle 5 saatte bitiyor.

Büyük bir hata olarak "easy"'de oynadım oyunu ve oynadıgıma da pisman etti. Olmek mumkun değil sanki, cok sıkıcı oldu
    hile yapmıssın ya da God mode gibi bir sey. Saglık hic azalmıyor! 5 yasındakiler de oynasın diye yapılmıs sanki.

Ayrıca 12 sayfa yazılmıs, 10'larca kisi oyunu bitirmis, sadece bir kisi "treasures" menu ile ilgili yorum yapmıs, soru sormus!!!

Neyse, ben Silent Hill'i hala tek gecerim zaten psp de henuz konu ve tur olarak benzeri cıkmadı.
    Bulmaca cozmenin zevki olmalı, kafa yormalı; kılıctan gecirip sonunda boss'u devirmekten oteye gecilememis bu oyunda!

Tüm konuda tek olumsuz yorum da benim oldu ama 20 senelik PC oyuncusu olarak gercekleri yazdıgımı dusunuyorum.

Blur sana katılıyorum emin ol bu fikrinde yalnız değilsin.
    Bu oyunu sadece ilk çıktığında meraktan oynamıştım, Normal seviyede hiç bi yerde takılmadan, yaklaşık 6 saatte bitirmiştim.O günden beri bir daha bu oyunun yüzüne bakmadım valla.
    Prince of Persia gibi türevleriyle kıyaslayınca bu oyundaki bulmacalar hiç de zor değil.Bu oyunda ölmediğin sürece bir yerde takılıp kalma olayı bana çok tuhaf geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 25 Ağustos 2009; 14:51:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LeprechauNs

quote:

Orjinalden alıntı: jağner

quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

abi herkes O KIL YERDE KALMIŞ duvarları çekioruz kendımızeeee EEEEEE neymiş efendım solda gizli kapı varmış bakk sen ) çok kastı ya çoook!

ben orda 3 gün uraştım sora foruma sordum napıımm
    sormasam bulamazdım walla

Bende 3-5 gün denemiştim bulamayıp oyunu bırakmıştım

Hatırlatmayın orayı bana çekiyorum duvarı çıkıyorum yukarı at heykeli var bune lan? diyorum at heykeline vuruyorum her türlü fantezi ve kombinasyonları denedim en sonunda videoda gördüm o kadar saat boşuna uğraşmışım.

• Orası evlat olsa sevilmezler bölümü ben neler yaptım neler atın kafasına yapmadıgım kombınasyon kalmadı :D solda kapı varmış kapı da değil açıklık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: moy203

quote:

Orijinalden alıntı: Famagusta

ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Bende burda takıldım ya

up yardım lütfen oraya geliyorum sap gibi kalıyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.