Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya en sonra kratos un kızını izlerken cennette giriyoruz.Ordan diğer ruhları geberterek güç alıyoruzya.Orda gelen kötü adamların hepsini temizledim.Kötü kalmadı.Dolaşan ruhlarıda kesiyorum kesiyorum bitmiyo bi türlü.Devam etmek istiyorum bu seferde kırmızı yer açılmıyor.Burda ne yapacağım?
  • muhtemelen bitirmişsindir :) bayagı zaman geçmiş sorundan evet varmı başka takılan buyrun efendım nasıl yardımcı olabılırım???hatta yardımcı olabilirİZ???

GOD OF WAR MUSTERİ TEMSİLCİLİĞİ
  • ben yeni oynayamaya başladım arkadaşlar çok abuk bi soru olucak ama oyunun save yerini bulamadım kaldığımız yeri nereden kaydediyoruz?
  • Oyunda dikkat et sarı renkkte parlayan yer olacak saveleri oradan yapabilirsin
  • evet hemen hızlı bir cvp aslında vardiyalaramı bolsek napsak :)
  • ridvan1903 çok saol benim bi sorum daha olucak bazı yerlerde tuş kombinasyonları istiyo, oklarla yarım daire falan çiz gibi bişeyler çıkıyoya onları nasıl yapıcaz analogla çok uğraştım en fazla bi iki kere yaptım püf noktası faln varmı bunun?
  • hayır malesef tek olay O hafifce cevirin PSP de biraz zor ama hızlı yapmazsanız rahatlıkla gecersınız
  • Bütün Türkiye God Of War'a doydu sanırım o zaman bi kapanış konuşması yapalım özellikle yardımcı olan arkadaslardan benden kocaman tşkler!
  • ben god of warın sonuna geldim bi kadınla dövüşüyosun kanatlı fln orda yere düşüo sonra canını dolduruyo orayı geçmek için 3 saat uğraştım ama geçemedim bi arkadaş yardımcı olursa chains of olympus da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4313c -- 8 Temmuz 2008; 14:47:25 >
  • TAM NERESİ GOD OF WAR 1 Mİ BU
    BEN İKİSİNİDE 2 KERE OYNADIM BITIRDIM
    1 IN SONUNDAN BAHSEDIOSAN KARISIVE COCUKLARI ILE OLAN KISIM ALTINDAKI ADA COKUO FALAN ORASIMI ..BIR SURU KRATOS VAR KARINI DOVUOLAR CANI AZLIO ORASIMI ??
    quote:

Orjinalden alıntı: worch

ben god of warın sonuna geldim bi kadıla dövüşüyosun orda yere düşüo sonra canını dolduruyo orayı geçmek için 3 saat uğraştım ama geçemedim bi arkadaş yardımcı olursa
  • chains of olympus pardon sölemeyi unutmuşum ayrıca gerek kalmadı geçtim gene de teşekkürler
  • işte budur abi G.O.W kardesliği umarım devam eder...
  • umarım şimdiy bitirdiydim oyunu kardeşim pspmi almasa alsa neyse bide bursaya gitti
  • herkez bitirecek bunun baska bır alternatifi olamaz :)
  • hala bitiremeyen arkadaslar 24 saat online destek sistemimiz devam etmektedir sanırım oyunu bıtıremeyen de kalmamıştır :)
  • ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OBOZDEN

Arkadaşlar;

God Of War oyununu resmi olarak nereden bulabilirim?

MEDİA MARKT TEN TEMİN EDEBİLİRSİN ::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Famagusta

ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

evet arkadasımız sordu hatırlayan varmı???

Böyle Soruyorum çünkü aylar önce bitirip hatırlamayan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

quote:

Orjinalden alıntı: Famagusta

ben yavaş oynarım sindire sindire :) takıldığım bir yer var sormak isterim ,.The Falls of Oceanum. zıplaya zıplaya karşıya geçtim. ancak şu an bir yerdeyim kesik bir köprü var karşıya geçmem gerek sanırım ama nasıl geçecem bilemiyorum.yıkık bir odanın içinde sandık var..oraya geçemiyorum.ve tam üzerimde de yanıp sönen bir sandık var üst katta orayada çıkamıyorum .. merdivenlerin solundan kırmızı şelale akıyor.. karşıya bir geçiş olmalı sanırım ama nasıl ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

evet arkadasımız sordu hatırlayan varmı???

Böyle Soruyorum çünkü aylar önce bitirip hatırlamayan olabilir

Eyvallah Pasha gerek kalmadı geçtim bugün Herhalde bir müddette Boss Charon'la kapışacağa benzerim ,adamı yere indiriyorum lakin elimden kaçıyorum daha nasıl hızlı olacağım anlamadım . elimden kaçıyor

• hahaha bu cvpları yazmadan mıllet orayı da geçmiş olacaksın :))
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.