Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende son bolumdeyim aksam bitiricem simdi iş zamanı
  • VALLAH BENDE BİTİRELİ 1 HAFTA OLDU. YANLIZ ŞUNU İTİRAF ETMEK GEREKİRSE GOW GİBİ BİR OYUNUN ZEVKİNİ BİLGİSAYARDA ALMADIM! ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM. PSP YAPILMIŞ EN İYİ OYUN GOW'DUR BENCE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Eye

VALLAH BENDE BİTİRELİ 1 HAFTA OLDU. YANLIZ ŞUNU İTİRAF ETMEK GEREKİRSE GOW GİBİ BİR OYUNUN ZEVKİNİ BİLGİSAYARDA ALMADIM! ÇOK CİDDİ SÖYLÜYORUM. PSP YAPILMIŞ EN İYİ OYUN GOW'DUR BENCE.

kesinlikle katılıyorum .gow dan sonra diğer oyunlar çok yavan geliyor.gow u bitirdikten sonra bir kaç oyun daha attım ama zevk vermiyor işte. neyse Gow 3 geliyormuş ps3 e hayırlısı olsun. ps3 olan birine yapışcaz artık ne yapalım
  • ps 3 te herkes kafasını çizecek emın olun o şekilde bir dövme yaptırsak ne tutar ama :)
  • ya beyler ben bi yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim
    böyle ilk olarak merdevinden karşıya atlıyoruz sonra ilerleyince bi uçurum gibi bi yer war ordanda atlıyoruz yerde kırmızı alevler yanıyor hatta zor atlanıyor (yani ben bi kaç denemede atladım :} ) herneyse arkadaşlar ne yapmam gerek yardımcı olanlara teşekkürler..
  • VALLA O KADAR ÇOK YERDE TAKILDIMKİ ARTIK HATIRLAMIYORUM. RESİM OLSA YARDIM EDİLEBİLİR. ŞU OYUNUN 2'NCİSİ PSP ÇIKSADA OYNASAK YA!
  • ya böyle yerde ateşler falan yanıyor karşıya atlıyorsun orda hatta uçan şeyler geliyor duvarı falan kırıyorsun hatırladınız mı acaba?
  • ya beyler hadi biriniz yardım edin çok sıktı bu yüzden god of war
  • hala geçemediyseniz söliyelim diycem ama bayagı gun geçmiş :P
  • Arkadaşlar bir yerde kaldım ...bu oyunu bitiren ustalar yardım edebilirmi...kaldığım yer mahralar arasında büyük zincirler var bir mağrada kayıt yeri diğer 2 yerde yok ettiğimiz yaratıkların mekanı var...bunlardan birincisinde 2 adet çark var diğerinde tek çark birde boş çark yeri var...kayalıklara zincirlenmiş büyük dev bir adamda var...neyse o adama geçmek için dev zincirle bir yuvarlak kaya indirdik...ama tam karşısındaki yuvarlak mekana atlamak bir türlü mümkün olmuyor...yardım edebilirmisiniz...
  • abi hatırlayan varsa bu arkadası bu dertten kurtarsın lutfen :) aylar önce bitirince bıraz zorf oluyo ama yenı oyunlar hemen yardıma yetişecektır bence
  • Dün akşam GOW1'i oynayayım dedim sanıyorum hafıza kartım bozulmuş save yapmıyor deli oldum hevesim kursağımda kaldı.
  • GOW suz hayat dusunulemez zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

GOW suz hayat dusunulemez zaten

Orası öyle oyunu oynayalı çok oldu bölümlerini hatırlamıyorum bile, nostalji yapacaktım olmadı.

Bu arada hafıza kartını bir görüyor bir görmüyor bazı oyunlarda save yapıyor bazılarında yapmıyor, deli oldum. Dışarı çıkıp hafıza almam gerekecek Allah verede saveler bozulmasa.
  • bozulmaz bozulmaz sen içini ferah tut hocam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

bozulmaz bozulmaz sen içini ferah tut hocam :)

İnşallah
  • dont worry be happy olayı
  • bir yerde takıldım :S iki tane hatun heykeli var ayna gibi kullanıp bir yere ışık yansıtmam gerekiyor sanırım ama heykelleri nereye yerleştireceğimi bulamadım bir türlü..
    hellettim nese :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerkan -- 23 Ağustos 2008; 14:09:48 >
  • hahaha çok çabuk olmuş :))
  • hala bitiremeyen bir vatan evladı var mı ya :)
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.