Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende takıldım,sulu yeri geçtintikte sonra ki yer,yuvarlak bir yerde 3 heykel ile savaşılan yer.Orada heykelere ne yapmak gerekiyor.
  • Kubilay hocam ben hani şu gemide dövüştüğümüz elinde uzun mızrek gibi ucunda çengelli bıçak olan bi maske suratlı dümbük varya gücü azalınca tepeye çıkıp ışın dalgası gibi bişey fırlatıp hem gücünü çoğaltıyo hem de öldürüyor.sonra bikaç bölüm sonra yeniden savaşıoruz.bu dümbüğü nasıl haklayabilirim?
  • oooo alayımız takılıo artık :)
  • beyler finale geldim karıyı yenemiyom.topları ona geri yolluyom ama 10dk felan mücadele ediyom ölmüyo varmı bi taktiği ?
  • sanırım o kadart ugrsatıktan sonra bitmişsindir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kova-La_Gelsin

Bende takıldım,sulu yeri geçtintikte sonra ki yer,yuvarlak bir yerde 3 heykel ile savaşılan yer.Orada heykelere ne yapmak gerekiyor.
  • abi bi duvar var mavi onu yumruklucakmısız 2gun boyunca ugrastım.Arkadasın bırı elimden aldı artık gına geldı cocuga(Hayatında gow oynamamıs hıc)rasgele yon tusuna basıp yumruk alıp kırdı 1saat abartısız guldum :D
  • işte süperr hızlı ve cvp :) tbrkler yaşasın GOW kardeşliği :)
  • arkadaşlar bir bölüme gewldim heykeleri yerlerine oturtuyorum sonra ışık yansıtıyorum hepsini yaptık ortadaki heykelden aşağıdan yukar çıktı ışık yansıtıyorum ama bişey olmuyo orayı nasıl geçicem acaba
  • hani süper hızlı cvp bizegelincemi bitiyo o cvp anlamadımki
  • arkadaşlar ben oyunu dün bitirdim takıldığınız yerleri bana söylerseniz hatırladığım kadarıyla yardımcı olabilirim....

@okko yanlış hatırlamıyorsam gerideki iki yuvarlağa ileri doğru bakan kalkanlı heykelleri yerleştiriyorsun sorada ilerideki iki yuvarlağa da sağ ve sol tarafa bakan kalkanlı heykelleri yerleştiriyorsun ışığı gönderiyorsun...ortadaki delikten çıkan yansıtıcı varya hani... işte onun arkasındaki yerin üstüne çıkacaksın sora... orda zaten gözüne çarpar kırmızı bi yuvarlak oluşuyor ordan ne yapman gerektiğini sol altta gösteriyo sana zaten... yanlış hatırlamıyorsam "O" ya basıyodun üstüste... umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melezsnape -- 21 Ekim 2008; 13:37:28 >
  • al sana hızlı ve uzunca cvp gerci bu zaman kadar senın de elınbden kaçmamıştır ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay
    Olay merdiveni çekip solda gizli kapı varmış GOD OF WAR a hiççç yakışmadı :)) öle secret door mu olur abi ayıp ya...

Arkadaşım bende burada kafayı yiyodum bulana kadar yapmadığım şey kalmadı resmen PSP yi duvara falan fırlatasım geldi yha..
  • Yukarıda gelenleri öldürünce dönen bir mekanizma çıkacak, onu döndürün. Büyük zincirlerden ilkini aşağı sarkıtmış olacaksınız. Şimdi aşağı inip gergin zincirden geçerek duvar yolunu tırmanın. Oyunu kaydedin ve kapıyı geçip yolun sonunda aşağı düşün. Gelenleri öldürünce yine dönen mekanizma çıkacak. Döndürün ve ikinci büyük zinciri üstüne atlanabilir yüksekliğe getirin. Bu odada bir dönen mekanizma daha var, fakat üstünde kaya var. Kayayı parçalayın, dönen mekanizma dışarı çıksın. Bu dönen mekanizmayı çevirince, gergin olmayan zinciri de gerginleştirip kendinize kısa yol yaratmış olacaksınız. Zincirden karşıya geçin. Aşağı sarkıtmış olduğunuz zincirlerin üstlerindeki platformlara zıplayarak ilerleyin. Karşıya geçince devam edin ve kapıyı açıp içeri girin. Gelenleri öldürüp sağ taraftaki açıklıktan ilerleyin. Kapıyı açın ve Titan�ı gördüğünüz videoyu seyredin. Videodan sonra sandığı açın ve sol taraftaki duvar yolunu tırmanın. Devi öldürünce bir dönen mekanizma daha çıkacak. İkinci dönen mekanizma ise yine kayanın altında. Birinci mekanizma zinciri gerginleştirerek geçiş yolu açacak. İkincisini çevirdiğimiz zaman ise sandıklı bir platformu aşağı indirmiş olacaksınız

kırımızyla belirttiğim noktadaki yeri gecemiyorum(birincisine atlıyorum ama ikincisine atlarken asagı düşüyorm

• konunun en uzun ve açıklayıcı özenılmış sorusu oldu
  • arkadaşlar oyunun sonundaki cadıyla kulede savaşıyorumda bir türlü öldüremedim cadıyı normal vuruşlar nerdeyse hiç canını almıyo nasıl öldürecem bunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlperenAkb

arkadaşlar oyunun sonundaki cadıyla kulede savaşıyorumda bir türlü öldüremedim cadıyı normal vuruşlar nerdeyse hiç canını almıyo nasıl öldürecem bunu?

İlk olarak normal vuruşlarla canını götürmeye çalışman gerekiyor daha sora onun yeşil ışığın içine kapanıp can topladığı sırada orta yerdeki alevli çemberin içine girip kalkanını doğrultman gerekiyor... O şekilde yenebilirsin
  • hala god of war oynamayan bınler insan var
  • burda bende kafayı yemiştim oyunu bitirdim pspyi atasım geldi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.