Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben de bir yerde takıldım. Şimdi adammız kızından ayrıldı, sonra merdivenleri çıktım şimdi uçan bi kadınla çarpışıyorum. daha da hatırlatmak için söyle diyim, dövüşürken kadın seni yakalıyo ve "go with her, be with her(Onun yanına gir onunla ol)" diyo ve dev gibi taş yaratığı çağırıyo. sonra da o yaratığı bağlıyorum ama o kadını yenemiyorum!!! Lütfen yardım nefret ettim oyundan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dampire -- 10 Kasım 2008; 7:45:34 >
  • Evet arkadası hemen kurtaralım G.O.W fanları
  • bir de bir şey farkettim, kadın bana elektrik topu gibi bişi atıo, o sırada L + X yapınca bazen saldırıyı yansıtıo
    bazen de yansıtmıo... sonra da durduk yere kalkandan ışık çıkıo... nası kontrol ediliyor bu???
  • arkadası bırı kurtarsın artık...
  • kimse mi gelmedi o bölüme ya?
  • herkes bıtırdı unuttu bıle ondan bu sorun ama yenı oynayanlar hemen dönecektir sana...
  • İnşallah dönerler. oyunu görnce sıkıntı basıyor artık...
  • Hortlatalım başlığı.. Belki birileri yardım eder....
  • merlinin kazanında tam cozum var arkadaslar isteyen bakasın burada cevap beklemenin anlamı yok bence
    http://www.merlininkazani.com/
  • evet arkadaslar dampire bi yardım artık ama :)))
  • @ fenakesim, çok teşekkürler...
    quote:

Savaşın ikinci ve en zevkli kısmı başlıyor. Burada yapacağınız şey Persephone�nin gözünden çıkan ışınlardan kaçmak ve gönderdiği büyük yeşil topları ona geri yollamak. Dengesini kaybedip, sütuna tutunduğunda gidin ve saldırın. Sonra sütun değiştirip yana atlayacak ve yerden yeşil ışıklar çıkaracak. Bunu yaptığında kaçın ve �Light of Dawn� kullanarak dengesiniz bozup yine saldırın. Aynı şeyi birkaç kez daha tekrarlayınca temelli yere düşecek. İşte bu sırada ortadaki kırmızı dairenin üstüne gelip ışığı L tuşuna basarak Persephone�nin üzerine tutmanız gerekiyor. Aranızda büyük bir ışık demeti oluşmuş olacak ve sizde çıkan tuşlar ile comboları yaparak Persephone�nin sonunu getireceksiniz.

Light of Dawn neydi onu da bir arkadaş hatırlarabilir mi?

• ßen pek çok yerinde takıLdım ! dene,düşün buLdum öyLe çok ZevkLi hele çözdükten sonraki mutLuLuk anlatıLamaz :D ! oyunun kısaLığı kötü ama PSP'deki en iyi oyun bence GOW inş... 2 de çıkar 3 deee :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dampire

@ fenakesim, çok teşekkürler...
    quote:

Savaşın ikinci ve en zevkli kısmı başlıyor. Burada yapacağınız şey Persephone�nin gözünden çıkan ışınlardan kaçmak ve gönderdiği büyük yeşil topları ona geri yollamak. Dengesini kaybedip, sütuna tutunduğunda gidin ve saldırın. Sonra sütun değiştirip yana atlayacak ve yerden yeşil ışıklar çıkaracak. Bunu yaptığında kaçın ve �Light of Dawn� kullanarak dengesiniz bozup yine saldırın. Aynı şeyi birkaç kez daha tekrarlayınca temelli yere düşecek. İşte bu sırada ortadaki kırmızı dairenin üstüne gelip ışığı L tuşuna basarak Persephone�nin üzerine tutmanız gerekiyor. Aranızda büyük bir ışık demeti oluşmuş olacak ve sizde çıkan tuşlar ile comboları yaparak Persephone�nin sonunu getireceksiniz.

Light of Dawn neydi onu da bir arkadaş hatırlarabilir mi?

kalkan sanırım, sana topları yollayınca sen onu L ye 2 kere basarak geri yoluyosun ama tam hatırlamıyorum
    yanlıs olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenakesim -- 17 Kasım 2008; 5:16:47 >

• yo yo dogru ben de öle hatırlıyorum bi arkadasımızı daha oyunun sonuna dogru getirdiğimiz için mutlu ve mesut olmaıyız :)
  • God Of War oynamadım ama gameplay lere baktım. ve çok rahat Prince Of Persia çakması diyebilir miyiz? bence deriz. Ama PSP mi alınca oynayacağım ilk oyun gow olacak. o da ayrı mesele. tps action puzzle severim.
  • Psp Si Olupta Gow Oynamayan Sanirim Bir Ben Varim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 17 Kasım 2008; 15:31:02 >
  • hemen sizleride kazandıralım arkadaslar G.O.W oynamayana kız vermıolar artık ya
  • benim psp olmamasına rağmen bizim abinin psp sini arakladım ve 2 gün içerisinde oyunu bitirdim.böle bi oyun yok kardeşim ya hasta oldum sırf onu tekrar bitirmek için psp alıcam bu cuma yok böle bişe hasta oldum ötesi yok ya.hele o comboların görünüşleri en sonda karıyı yenerken kalkanımızla üstüne güneşışını yollamamız falan en çok zorlandığım kısım duvarı çekip merdiven yaptıktan sonra içindeki gizli kapıyı bulmak oldu.kaç yıllık pc oyuncusuyum çok oyun oynamışımdır ama bu bi solukta bitirdiğim nadir oyunlardan biriydi.
  • İnş Bende Bu Akşam Başlıyacağım Gow'a
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.