God Of War oynamadım ama gameplay lere baktım. ve çok rahat Prince Of Persia çakması diyebilir miyiz? bence deriz. Ama PSP mi alınca oynayacağım ilk oyun gow olacak. o da ayrı mesele. tps action puzzle severim.
Yok daha neler
bu gün elimdeki dslite ımı satıtım.üstüne para ekleyip hafta sonuna kadar yeni psp slim im gelio arkadaşlar çok mesudum.GoW u artık bütün zorluk seviyelerinde bitirmek bir görev benim için.
quote:
Orjinalden alıntı: pasha_kubilay
dante başla kutlayalım abi hep bareber
hala başlıyamadım kardeş adamin biri güya bana 4gb memory card getirecekti hala getirmedi
haydi dante haydi dante haydiiiiii tam zamanı tama zamanı tam zamanııı şimdi...
quote:
Orjinalden alıntı: Haplo
God Of War oynamadım ama gameplay lere baktım. ve çok rahat Prince Of Persia çakması diyebilir miyiz? bence deriz. Ama PSP mi alınca oynayacağım ilk oyun gow olacak. o da ayrı mesele. tps action puzzle severim.
PoP'dan çok, DMC diyebiliriz. Oyun yapıları çok benziyor. Ama bana sorarsınız Forza DMC... :)
sonunda bitirdim gece 3 oldu artık :D sabah başlamıştım ara ara bitti sonunda
hoşgeldiniz aramıza o zaman diyelim
quote:
haydi dante haydi dante haydiiiiii tam zamanı tama zamanı tam zamanııı şimdi...
Daha Oynayamadım Kardeş Memory Card Yok
e baba çöz artık şu olayı ya şu konsol alemınde bi tek sen kaldın :P
quote:
e baba çöz artık şu olayı ya şu konsol alemınde bi tek sen kaldın :P
Nasıl Çözelim Bize Nasip Değilmiş Oynamak Kadere Boyun Eğicez Mecbur
koskoca dante adamsın 2 gb bul hocam ya oyun zaten 1.500 falan 4-6 saatini alır eski GOWculardansan eger :) askerlikde yakınken bıtırder öle git
quote:
koskoca dante adamsın 2 gb bul hocam ya oyun zaten 1.500 falan 4-6 saatini alır eski GOWculardansan eger :) askerlikde yakınken bıtırder öle git
gow cu değilim dmc ciyim
şu iki tane demiri kırdıktan sonra başlayan kısmı ben geçemdim.3 tane eleman geliyor onları alıyorum aşağıya tam geçtim derken 3 tane daha geliyor hangi komboyu bassam geçemiyorum yardım lütfen
gusel rutbeli arkadasa yardım lutfen yenı bıtırenler özellikle ilgilensin taze hafızalar
bende oyuna yeni başladım gayet güzel lakin şimdi iki tane heykel var onları itiyoruz sonrada ortalarındaki duvarı çekiyoruz ordanda zıplaya zıplaya üst kata çıktım orda bir at heykeli var doğu rüzgarı tanrısının heykeliymiş şaha kalkmış bir at orda ne yapıcaz?
çıktıgım mnerddıvenı kendıne çek solda gızlı bı kapı var sanırım benım yıllar once kaldıgım yerdesın
ARKADAŞLAR TÜM KONUYU OKUDUM VE HERKES BENİM TAKILDIĞIM YERDE TAKILMIŞ GENELDE :))
1) SAĞDA Bİ HEYKEL VAR VE ONU ÇEKİNCE GİZLİ KAPI AÇILIO ORASI İÇİN HERKES 1-2 GÜN UĞRAŞMIŞTIR :) 2)Bİ KANATLI KADIN VAR YEŞİL TOP ATIO:D SONRA YERDEN YEŞİL SULAR FIŞKITRIO ORASI ÇOK ZOR HALA GEÇEMEDİM :)
oyuna sırf o lanet kadından dolayı ara vermiştim ama siz sağolun söylediniz artk geçicem o karıyı xD
Darma duman et onu parcala :)) çıldırt
arkadşlar bu oyunda yakla atma nasıl.alt yazı gözükmediği için bende anlıyamadımda