Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar
    ben ps2 de yeniyim god of war icinde oyle

biyerde takıldım tus kombinasyonlarını yapamıoyorum bana yardım edermisinz?

medusanın kafasını kopardıktan sonra gorgonlar geliyor 3 tane nedakr oldursemde normal yolda hep cıkıyor sonsuz gbiler
    anladıgm kadarıyla medusanın kafasını kullanmak gerekiyormus ama ben bi turlu yapamdım tusları basıyorum sadece mavi isık cıkıyor tas yapamaıyorum gorgonları.

nasıl yapıldıgını bana anlatırsanız sevinirim yoksa kanser olcam
  • abi hala GOD OF WAR akını var ya bu konu bıtmez valla daha oynamayan mılyonblar var
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

abi hala GOD OF WAR akını var ya bu konu bıtmez valla daha oynamayan mılyonblar var

bakiyorumda sende bu topicte binbaşı oldun çiktin
  • :)) ben paranın pulun peşinde değilim ben bu rütbelerin peşindeyimmm :)

benı rutbem için seveceksenız hıc sevmeyın(tribe bak)
  • son boss fena zorluyor yahu...çeşke oyun bu kadar kısa olmasaydı
  • devamı gelecek relaxxx :) super olacak!!!
  • Bugün Oynadım Gow'u bazı yerlerde insan takiliyor mesela bosluklu yerler var oralardan atlayıp zıplıyorsun bazen aşşagıya düşünüyorsun insan sinir oluyor oralarda cok az oynadim arkadasin memory cardini takarak kendi psp de oynadim ve mükemmel oyun müzikleri felan gameplay olsun oynamaya değer bi oyun gerçekten yakin bi zaman icinde bende bitircem oyunu
  • inş seni de aramızda görmek isteriz :)
  • yardım edermisiniz burada kaldım..........daha başlardayım

kubi abi

nasıl geçebilirim?

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!
  • swatttttttttttttttttttttttttttttttt

bu ne:))
  • abi bu bölümde takıldım nasıl geçeceğimilk başlardaki bölümlerden..daha yeni yeni yılanlı kadınlar geliyor...ondan sonraki yer işte
  • ya bana ugrada ben halldeyim resımden bısey anlamadım gel 37 sanıyede gecıyım o bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

ya bana ugrada ben halldeyim resımden bısey anlamadım gel 37 sanıyede gecıyım o bölümü

dur yeni resim çekeyim
  •  God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!
  • O heykelin bulunduğu bölüme bir kaç kez geliniyordu hatırladığım kadariyle.. Başka net bir ss koyarsan veya tam net nerde takıldığını söylersen sanırım daha kolay olur :)
  • aynen katılıyorum ya da in bi 5 dk kızılaya alla alla :=)
  • dante cim ne dersen haklısın :)) hersey ortaya çıktı o kadar kişi içinden bi senin çözmen ne kadar üstün zekalı oldugunu gosterir...

ben 27 yaşındayım commodorelar segalardan okan PClerde geçti ömrüm...

ps 2 de butun zorluklarda 1 i 2 yi bitirdim...

psp elimde yuzlerce var meraktan baksam zaten yıne bitirirdim o atlarda merdivenın gizlice soldan kapı oldugu yerde takılmıştım...

ama yok yok sen bana inanma dante ben sıkıyorum aramızda kalsın
  • yaw abicim işte yukarıda verdiğim resimde 3 tane at var ve onların kolları var çevirince birşey olmuyor...1.resimden sola gidincede 2.resimdeki yer ortaya çıkıyor?
  • sizin yüzünüzden bi daha oynayıp bitirecegım lanet olsun içimdeki DH sevgisine
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.