Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutu neyim yokmu oralardabi ss filan koysan çünkü toplam 2-3 tane cesetle uğraşıyoz oyunda
  • Orayı Geçtim Şimdi 3 Tane At Heykeli Var Orda Kaldım
  • benim yukarıda verdiğim at heykelimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

benim yukarıda verdiğim at heykelimi?

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!!

Burasi
  • o yukarı çıktığın merdiven varya ...onu çek ve hemen sol tarafına gir ...sol tarafında boşluk var oranın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kiwi21

hayır bulamıyorum kutu falan. wikipedia da bi yerleri parçala falan diyodu parçalancak yer falan da bulamadım
  • hahaha başladılar g.o.w ra :) bazıları
  • Beyler Çocugumuzla Buluştuktan Sonra Kadının Biriyle Kapıştım
    Kadın Bana Sarıldı En Son
    Sonra Yere Bıraktı Dev'i Üstüme Saldırttıktan Sonra Oralarıda Geçtim
    Sonra Kadın Havaya Yükseldi
    Top Gibi Şeyleri Fırlatmaya Başladı Üstüme Üstüme Orta Kısımda Daire Gibi Birşey Var Ama Çözemedim 1 Türlü Orayı Nasıl Geçebiliriz? HeLp Me
  • tam ortada bir yer varya ışık...kalkanı çıkarıp yuvarlak tuşuna bas..(tabi kadın yere düşünce)
  • Lanet Olsun Ya Gow Bitti Ama Ben Videosuz Versiyonunu Oynamişim Olamaz Bende Diyorum Niye Ara Video Geçmiyor Offf
  • quote:

Orjinalden alıntı: yassu

Yukarıda gelenleri öldürünce dönen bir mekanizma çıkacak, onu döndürün. Büyük zincirlerden ilkini aşağı sarkıtmış olacaksınız. Şimdi aşağı inip gergin zincirden geçerek duvar yolunu tırmanın. Oyunu kaydedin ve kapıyı geçip yolun sonunda aşağı düşün. Gelenleri öldürünce yine dönen mekanizma çıkacak. Döndürün ve ikinci büyük zinciri üstüne atlanabilir yüksekliğe getirin. Bu odada bir dönen mekanizma daha var, fakat üstünde kaya var. Kayayı parçalayın, dönen mekanizma dışarı çıksın. Bu dönen mekanizmayı çevirince, gergin olmayan zinciri de gerginleştirip kendinize kısa yol yaratmış olacaksınız. Zincirden karşıya geçin. Aşağı sarkıtmış olduğunuz zincirlerin üstlerindeki platformlara zıplayarak ilerleyin. Karşıya geçince devam edin ve kapıyı açıp içeri girin. Gelenleri öldürüp sağ taraftaki açıklıktan ilerleyin. Kapıyı açın ve Titan�ı gördüğünüz videoyu seyredin. Videodan sonra sandığı açın ve sol taraftaki duvar yolunu tırmanın. Devi öldürünce bir dönen mekanizma daha çıkacak. İkinci dönen mekanizma ise yine kayanın altında. Birinci mekanizma zinciri gerginleştirerek geçiş yolu açacak. İkincisini çevirdiğimiz zaman ise sandıklı bir platformu aşağı indirmiş olacaksınız

kırımızyla belirttiğim noktadaki yeri gecemiyorum(birincisine atlıyorum ama ikincisine atlarken asagı düşüyorm

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bu arkadaşa kimse yardım etmemiş ben de buraya geldim ve aynı şekilde takıldım bari bana yardım edin:))

• iki kere x e basıcaksın....zıplamak için

x+x
  • quote:

Orjinalden alıntı: swat882

iki kere x e basıcaksın....zıplamak için

x+x

ya olay sadece oraya zıplamak yani dimi? iki kere x e basıyorum ben de ama bi türlü beceremiyorum hep aşağı düşüyorum
  • Ben ps2 ile yeni tanıştım.Aldıgım konsulla hediye verilen god of war gamesini cok beyendim .Zevkle oynuyordum ama 1. bölümde --hydrea+--hydra2--spawn kısmını tam cözümlerinide okuyarak gecemiyorum.Kücük ejderlerin kafasına kazık cakıp etkisiz hale getirdim.Büyük ejderlede kapışıp;o; tuşu ile kafasından tutuyor ama ben onu direge carpacagım derken o beni direge carpıyor diregi kıramadıgımdan oyun kısır döngüye giriyor.bir yol ip ucu var mı lütfen yardım edin.E-MAİL:fehmi.65@hotmail.com tesekkür eder iyi bayramlar dilerim.
  • iyi zıpla hacı koş ve x+x yap
  • swat artık anlatan moduna geçmiş guzel
  • Sizce en sıkıcı yer neresi:Bana göre :
    Hani ilk bölümde bi tane kertenkele var bi binanın üstüne çıkıyo sonra adamı ağzından düşürüyo(Cesedi)Sonra oralarda düğmeler var adamı bi düğmeye koyuyon sonra kutuyu alıyosun sonra kapıyı açıyosun oralar en sinir olduğum yer ve o zıpladığımız yerde aman naapim dedim atladım ve baktım ki üstündeyim şaştım kaldım :D
  • akaşama doğru idi başladım oynamaya geç saatte bitirdim.. bi geçelik işi var psp standlarına göre ii bi oyun ama ps2 deki gow2 ye göre berbat bi oyun gow2 yi bitirmeden önce oynamak gerekiyormuş seriyi mafetmişler resmen ne bi hikaye ne bi atraksiyon.. sadece atın altından girilecekmiş orda az bi vakit kaybettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pasha_kubilay

swat artık anlatan moduna geçmiş guzel

eeee tabi abi oyunu bitirdik..şimdi yardım ediyoruz
  • helal valla tbr ederim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.