Şimdi Ara

God Of War Resmi Takılma Yerleri!!! (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
554
Cevap
0
Favori
36.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sonundaki ''garı'' deli etti beni ne ölmezin oğluymuş öyle. Bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krothu -- 26 Ağustos 2008; 20:09:36 >
  • evet sıradan devam edelim :) kimler kaldı bakalım
  • Yani memory card'ım bugün geliyor tekrar bitireceğim bakalım. Oyundaki herşeyi unutmuşum yeni oynuyor gibi olacağım, güzel bir nostalji olacak.
  • zaten god of warın en gusel ozellıgı ara verınce ınsanın bı daha bıtıresı gelıo :)
  • EVET varmı başka kalan :D
  • Sondaki hatun zorladı ama bende bitirdim sonunda
  • abi artık klasıkler arasında oldu bu sondaki hatun :)
  • ya şu konu insin aşağı artık kabak tadı verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winvrour

ya şu konu insin aşağı artık kabak tadı verdi

• sanırım bıraz heyecanlı :) herneyse nerde kalmıştık :P
  • yav bu sondaki hatun nedir böyle, nası tuş kombinasıyonları da denesem, nası kaçsam da hep beni öldürüyor canı çok azken...
  • ya bu ne ya bu hatun meselesi ramaz ayında :) şaka maka yeni nesil hep orada kalıo bizde o gizli açılan kapıda sabahlamıştık :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4anil

ya beyler ben bi yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim
    böyle ilk olarak merdevinden karşıya atlıyoruz sonra ilerleyince bi uçurum gibi bi yer war ordanda atlıyoruz yerde kırmızı alevler yanıyor hatta zor atlanıyor (yani ben bi kaç denemede atladım :} ) herneyse arkadaşlar ne yapmam gerek yardımcı olanlara teşekkürler..

bana yardım edecek yok mu acaba ?_
  • evet bılenler daha doğrusu hatırlayanlar dielim varsa hemen cvpbı yapıştırsın :)
  • BEYLER BEN yeni başladım oyunu oynamaya ama ilk bölümdeki büyük başlı bişi varya odanın içine girmeye çalışıyo o ölmüyo :D nasıl oldurcez morlaşıyo gücü geri geliyo
  • hocam uzun suredır cvp verilmio sanırım geçmişsindir...
  • GoW hakkında sormak istediklerinizi sorun beyler, ezbere bilirim GOW u
  • Bakın burda kim var

Ben yani gelmiş geçmiş en iyi god of war uzmanı :D

God Of War 1 i 18 ile 20 saat arasında bi zamanda bitirdim
    God Of War 2 yi 8 yada 9 saat de
    Psp sürümünüde sanırım 4-5 saatte.

Ki bunlar ilk oynayışlarımda idi. (inanıp inanmamak size kalmış)

Tam bi bulmaca oyunu manyağı olarak evet bulmacalar çok kolay diil ama inanın zorda diil (tabi benim için)

Resident Evil in bütün serilerini oynadım ve bitirdim. Tabi RE bulmaca mantığı biraz daha farklı ama bulmaca en nihayetinde. Bu arada God Of War un bütün serisini 3 er kez bitirdim. (Dün itibari ile God Of War 1 den yeniden başladım bitirmeye :) )

Takıldığım yerler oldu hemde çok ama en fazla takıldığım yer olsun olsun 1 saat di sanırım. Oda god of war 2 deki hani şu adamı alıp suya koyuyorsun, akıntı ile diğer tarafa geliyor ordan alıp ortaya koyuyorsun. Orda 1 saat kadar takılmıştım. Ki aslında çok basit ama bazen kafa duruyo.

Ayrıca dip not hiç bir seriyi 1 kere bile save etmem :D Sadece bitirince. Yani başladım mı bitiririm :) Makinayı açık bırakır yatarım yinede save etmem :D

Şimdiye kadar elektrik kesilmedi hiç allahtan. Güç kaynağı var ama 15 dakkalık.

Resident Evil 2 den kalma bi alışkanlık. RE2 de oyunu save etmeden bitirince Extra açılıyordu da :D:D

Sadece paylaşmak istedim. Bu arada bütün seriden takıldığınız yerleri (tabi mekanları ayrıntılı yazmak kaydı ile) sorabilirsiniz. Son bir tavsiye, bu oyunları kesinlikle açıklama ile bitirmeyin zevk alamazsınız. Takıldığınız yerleri sorun yada bakın çözümüne ama tamamınıda böyle bitirmeyin.

Bu arada PS3 üm yok almayıda düşünmüyorum. (Taki God Of War 3 yada RE5 çıkana kadar) GOD OF WAR 3 çıktığında hala kopya oyun yapılmamışsa PS3 için ilk defa bi oyuna 180 ytl civarında para vereceğim. (Eminimki o civarda olacak fiyatı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kukurik -- 16 Eylül 2008; 13:58:33 >

• aramıza hoşgeldiniz uzman kadromuz genişledi gitgidie :)
  • Oyunlardaki hileleri biliyormusunuz yoksa anlatmama gerek varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.